Manic monday με χαλαρή κιθάρα

Αλέξανδρος Ζήκας

Κουφη Λεοπαρδαλη

Dreaming of Ibanez Pia
Πόντοι
398
Ένα αιθέριο backing track που με έπεισε να αφιερώσω λίγο χρόνο για να να παίξω νέες μελωδίες στην κιθάρα. Χαλαρουίτα είναι the name of the game σήμερα.

12494.jpg

Εύγε νεαρέ μου. Ορίστε το δώρο σου

Ρισπέκτ στον ντράμερ που συνέχισε μετά το ατύχημα, και στην μπάντα που τον κράτησε.

'Ηταν δύσκολα για την μπάντα. Έχασαν 3 από τα αρχικά...

...μέλη.

(εντάξει, φεύγω).

Παρόλο που δεν είναι manic Δευτέρα, ωστόσο ένας νέος χαλαρός αυτοσχεδιασμός για να μην ανοίγω νέο θέμα.

Άνετα σηκώνει και φράσεις στυλ Santana η αρμονία/ ρυθμός, και έχει ψήγματα, αλλά ήθελα να είμαι παραπάνω ο εαυτός μου.

για κρατήσεις που κλείνουμε κύριε? :P

Τηλέφωνο την A.M.A.N. teleshopping, ζήτα τον κύριο Αγησίλαο.

Επίτηδες το είπα 😁 γιατί έχει αυτό το χαλαρό-εώς-κωμωδίας ύφος το κομμάτι. Καμιά φορά μ'αρέσουν πολύ αυτά, θέλει άλλη προσέγγιση σε σχέση με τα "σοβαρά" κομμάτια. Π.χ. το ίδιο στο Benny Hill theme.

Εξαιρετικό αυτό που άκουσα. Πολύ μουσικό!
Ευχαριστώ, mixolydian through-and-through, απ'τις αγαπημένες μου τονικότητες. Που ένας μουσικός αναλυτής περιγράφει "goofy major", που ναι μπορεί να είναι, αλλά επίσης 'ματζόρε with an edge' το περιγράφει επίσης ελέω μικρής έβδομης.

Παρένθεση, αυτό θα μπορούσε να είναι ένα etude στο πιάνο για έναν αρχάριο, και απλά ο δάσκαλος να του έλεγε για ευκολία το κλειδί θα είναι Σολ και μόνο άσπρα πλήκτρα, μία εύκολη εισαγωγή στα modes με αυτόν τον τρόπο.
Εννοείται αργότερα και τα μαύρα πλήκτρα για να έχει μεγαλύτερη άνεση σε όλα.

Van Halen - When it's love

Μ'αρέσει η αντίθεση μεταξύ του intro με την νύφη να περπατάει στο ακρωτήρι, και μετά ΜΠΑΜ ροκ χαχαχ.

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back