Man of sorrows guitar solo cover

pasant

Νέο μέλος
Πόντοι
6
Γεια σας κι απο μενα, βρηκα λιγακι χρονο επιτελους και ειπα να κανω την πρωτη μου αποπειρα για ηχογραφηση. Καθε καλοπροαιρετο σχολιο ειναι ευπροσδεκτο (θετικο κι αρνητικο) για το παιξιμο, το βιντεο, τον ηχο κτλ...  ;) Ευχαριστω

Εγραψα με digitech rp500 απ ευθειας στον υπολογιστη και η επεξεργασια εγινε με το reaper.

Αγαπημένο μου τραγούδι...

Εκτέλεσες πολύ ωραία το σόλο και ο ήχος ήταν πολύ καλός!  :)

Το μόνο που ήθελε πιστεύω είναι λίγο πιο δυνατά τη σόλο κιθάρα για να ακούγεται καλύτερα.  ;)

geodimitri είπε:
Αγαπημένο μου τραγούδι...

Εκτέλεσες πολύ ωραία το σόλο και ο ήχος ήταν πολύ καλός!  :)

Το μόνο που ήθελε πιστεύω είναι λίγο πιο δυνατά τη σόλο κιθάρα για να ακούγεται καλύτερα.  ;)
Κι εμενα ενα απο τα αγαπημενα μου... Ευχαριστω πολυ να σαι καλα!! :)

Ενα μεγαλο μπραβο σου φιλε μου. Καλη συνεχεια ευχομαι.

gregg είπε:
Ενα μεγαλο μπραβο σου φιλε μου. Καλη συνεχεια ευχομαι.
Ευχαριστω πολυ gregg!! Τωρα που αρχισα θα ανεβασω κι αλλα στο μελλον, χρονος να υπαρχει και θεληση.. ;)

Μπράβο φίλε μου πολύ ωραίο και πολύ ωραίος ήχος λίγο πιό δυνατά όπως είπε και ο geodimitri  ;)

kbasilis είπε:
Μπράβο φίλε μου πολύ ωραίο και πολύ ωραίος ήχος λίγο πιό δυνατά όπως είπε και ο geodimitri  ;)
Σ΄ ευχαριστω kbasilis για το σχολιο! Να σαι καλα! Η αληθεια ειναι οτι τωρα που το λετε οντως θελει λιγακι πιο πανω η κιθαρα, απλα ηθελα οσο γινεται να ακουγεται ισορροπημενα με το backing track.. ;) Στο επομενο υποσχομαι να το βελτιωσω.  :)

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back