''Μama used to say''

πες μας λιγο για τον ηχο της κιθαρας? γιατι μου τρεξανε τα σαλια

παρα πολυ ωραιο μπραβο!!!

εχεις καθολου επιρροες απο Dave Meniketti?

solega είπε:
πες μας λιγο για τον ηχο της κιθαρας? γιατι μου τρεξανε τα σαλια
Επιγραμματικα..

Gibson ''the paul deluxe'' 1979 (full walnut)

καρφι σε εναν Marshall vs102r

- sm57-

σε προενισχυση μιας Mackie analog board με το eq flat και low cut filter

κι απο κει σε μια M-audio 1010 και Cubase...

st-eve:Moυ τον ξαναειπανε και οχι..δεν τον ηξερα..απο δω τον εμαθα και οντως ειναι στα νερα μου... ;)

Σας ευχαριστω πολυ!

:o Πραγματικα ευχαριστω στο αυτι και θα ελεγα οτι παραπεμπει σε αλλες εποχες... Μπραβο!!

Aποβάλετε τον επιτέλους, σε λίγο δεν θα τολμάει κανένας μας ν' ανεβάσει clip. >:(

Άλλο ένα γ..΄.ο κομμάτι.

Nestoras είπε:
Aποβάλετε τον επιτέλους
Πωωω,μου θυμισες μια καθηγητρια στο Λυκειο...καλη γυναικα ομως...

Σ ευχαριστω Νεστορα!

Αλλο ενα αμερικανοροκ εχω σκοπο ν ανεβασω την αλλη βδομαδα και μετα τελος...

Μη γινουμε και γραφικοι...

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
freerock1974 είπε:
Επιγραμματικα..

καρφι σε εναν Marshall vs102r
ελα ο τρανζιστορ με την ηχαρα του.............αν ειναι ετσι τυφλα να εχουνε οι λαμπατοι ;D

ignantios είπε:
ελα ο τρανζιστορ με την ηχαρα του.............αν ειναι ετσι τυφλα να εχουνε οι λαμπατοι ;D
Ειναι καλο τρανζιστορακι παντως(το drive του) για τετοιο ειδος.

Και εχει και μια υπονοια λαμπιλας(καθολου δυναμικες στο touch βεβαια αλλα στο συνολικο drive ακουσμα)

Ασε που νομιζω οτι καταλυτικο ρολο παιζει το απο που ενισχυεται το μικροφωνο που παιρνει το σημα...η mackie εχει εναν ουδετερο,γηινο ηχο που δεν κολακευει,δεν καταστρεφει...

Άλλος ένας φάρος στη μαυρίλα του τουρκοσκυλάδικου και της "ακαδημαϊκής" εκδοχής του (έντεχνο).

Μου θύμισε αρκετά τη διασκευή που έκανε πρόσφατα ο Steve Earle στο Lungs του πολυτάλαντου, πολυβασανισμένου και πολυαγαπημένου μου Townes Van Zandt  ... και αυτό με χαροποίησε ιδιαίτερα!!!

Μπράβο κι από μένα.

nokill είπε:
Άλλος ένας φάρος στη μαυρίλα του τουρκοσκυλάδικου και της "ακαδημαϊκής" εκδοχής του (έντεχνο).
Δ Ω Σ Ε ΜΕΓΑΛΕ Δ Ω Σ Ε!!!! :) ;) :D ;D 8)

OX,καλη φαση, ολα εσυ τα παιζεις? η φωνη ποσο μπροστα ειναι? θυμιζei G'n'R στα "ζόρια" γουσταρω :Δ

Λοιπόν το CDάκι που λέγαμε το έκαψα τελικά ..... πρόσθεσα και κάτι ωραία jam από άλλες εποχές του noiz (βλέπε : blues για να χαλαρώσουμε)

Και έγινε το απόλυτο ταξιδιάρικο CD για μεγάλες αποστάσεις  :D

edit: Στη Λευκάδα άκουσαν αρκετές φορές ''mama used to say'' μπορείς να πας και για συναυλία ...... θα τα ξέρουν τα κομμάτια οι ντόπιοι  :P 

kostas80 είπε:
Λοιπόν το CDάκι που λέγαμε το έκαψα τελικά ..... πρόσθεσα και κάτι ωραία jam από άλλες εποχές του noiz (βλέπε : blues για να χαλαρώσουμε)

Και έγινε το απόλυτο ταξιδιάρικο CD για μεγάλες αποστάσεις  :D

edit: Στη Λευκάδα άκουσαν αρκετές φορές ''mama used to say'' μπορείς να πας και για συναυλία ...... θα τα ξέρουν τα κομμάτια οι ντόπιοι   :P 
Καλα εκανες!

Σ ευχαριστω αδερφε για την εκτιμηση!

Σε λιγο καιρο θα ετοιμασω αυτο το αναθεματισμενο CD με τα κομματια μου και θα ναι  διαθεσιμο να στο στειλω...

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back