- Πόντοι
- 16
Κορυφαίο freerock

Επιγραμματικα..solega είπε:πες μας λιγο για τον ηχο της κιθαρας? γιατι μου τρεξανε τα σαλια
Πωωω,μου θυμισες μια καθηγητρια στο Λυκειο...καλη γυναικα ομως...Nestoras είπε:Aποβάλετε τον επιτέλους
ελα ο τρανζιστορ με την ηχαρα του.............αν ειναι ετσι τυφλα να εχουνε οι λαμπατοι ;Dfreerock1974 είπε:Επιγραμματικα..
καρφι σε εναν Marshall vs102r
Ειναι καλο τρανζιστορακι παντως(το drive του) για τετοιο ειδος.ignantios είπε:ελα ο τρανζιστορ με την ηχαρα του.............αν ειναι ετσι τυφλα να εχουνε οι λαμπατοι ;D
Δ Ω Σ Ε ΜΕΓΑΛΕ Δ Ω Σ Ε!!!!nokill είπε:Άλλος ένας φάρος στη μαυρίλα του τουρκοσκυλάδικου και της "ακαδημαϊκής" εκδοχής του (έντεχνο).
Kαλως ή κακως..εγω τα παιζω ολα...music man είπε:OX,καλη φαση, ολα εσυ τα παιζεις? η φωνη ποσο μπροστα ειναι? θυμιζei G'n'R στα "ζόρια" γουσταρω :Δ
Καλα εκανες!kostas80 είπε:Λοιπόν το CDάκι που λέγαμε το έκαψα τελικά ..... πρόσθεσα και κάτι ωραία jam από άλλες εποχές του noiz (βλέπε : blues για να χαλαρώσουμε)
Και έγινε το απόλυτο ταξιδιάρικο CD για μεγάλες αποστάσεις
edit: Στη Λευκάδα άκουσαν αρκετές φορές ''mama used to say'' μπορείς να πας και για συναυλία ...... θα τα ξέρουν τα κομμάτια οι ντόπιοι![]()