''Μama used to say''

ΔΕ ΠΟΥΛΑΝΕ ΤΕΤΟΙΕΣ ΚΙΘΑΡΕΣ ΒΩΡΕ ΜΟΥΣΚΑΡΕ!!! ;D ;D ;D

ELIANIOS είπε:
ΔΕ ΠΟΥΛΑΝΕ ΤΕΤΟΙΕΣ ΚΙΘΑΡΕΣ ΒΩΡΕ ΜΟΥΣΚΑΡΕ!!! ;D ;D ;D
ΒΩΡΕ ΜΟΥΣΚΑΡΕ!!!

αΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!!!

Αυτο το βωρε με τρελαινιει...

ΟΛΑ ΠΟΥΛΙΟΥΝΤΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΠΛΟΥΣΙΟΣ...

Μη με πληγωνεις τωρα...

εκτος του οτι σε πάω (μουσικά εεε) με 1000 ......

δεν μου άρεσε που κόλησες το συγκεκριμένο θέμα στην αρχικη SOUPER!!!!! μελωδία.

αφου το πας σε Traffic μεριά....γυρνα το ανάλογα. Βάλε τα γκάζια σε άλλο κομματι.

10'

yannis37 είπε:
δεν μου άρεσε που κόλησες το συγκεκριμένο θέμα στην αρχικη SOUPER!!!!! μελωδία.

αφου το πας σε Traffic μεριά....γυρνα το ανάλογα. Βάλε τα γκάζια σε άλλο κομματι.
Φιλε Γιαννη επιασες μια ''λεπτομερεια...'' που με απασχολησε πολυ οταν αρχισα να ηχογραφω το κομματι...

Γιατι ηταν 2 κομματια που συγχωνευσα για λογους στιχουργικους...

Η αρχικη μελωδια με την 12χορδη ηταν ενα κομματι που λεγοταν ''Εvil moon'' και φυσικα

υπαρχει μη ηχογραφημενο..

Αποφασισα να το κολλησω σαν εισαγωγη αν και το βρισκω-εβρισκα ολιγον τι ασχετο μ αυτο που επακολουθει...εχεις δικιο...

Κι εγω ακομα προσπαθω να το οικειοποιηθω σαν μια προσπαθεια αλλαγης μουσικου τοπιου στο ιδιο κομματι...

Βεβαια ειναι σα να κολλησα Τουλουζ Λοτρεκ με Μιχαηλ Αγγελο αλλα δε βαριεσαι..ολα τεχνη ειναι... ;D

Εvil moon  ε?

αυτό δούλεψε ...είναι μούρλια ;)

freerock1974 είπε:
Επιγραμματικα..

Gibson ''the paul deluxe'' 1979 (full walnut)
αδελφέεεεε  8)

έχουμε την ίδια κιθάρα

μιλάμε ουααααααου ;D ;D ;D

δυστυχώς εκεί τελειώνουν οι ομοιότητες

είσαι πολυ μπροστά  ::)

δώσε!!!!!

Ναι αλλα το nickname σου στρατοκαστεριζει ;). Μετα το smoke on the water αυτο μαθαινουν ολοι. ;) ;D ;D ;D ;D ;D

(μπηχτη για τον 1974 μη παρεξηγεις για το Θεο.)

Ε7#9...Φτουουου!!Και γω νομιζα πως ειχα σπανιο κομματι... :P

(η πιο vintage Gibson ever μιλαμε εεε...)Να τη χαιρομαστε αδερφε!

ELIANIE..Eχε χαρη που  φευγω ΤΩΡΑ Σαλονικη να πα να παιξω λα μινορε...(ξερεις εσυ...)και δεν προλαβαινω ν απαντησω..

Θα σου στειλω το βραδυ ή αυριο να μου πεις τί χρωμα να παρω τη deluxe....(σοβαρα)

ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΝΑ ΣΚΑΣΕΙΣ ΒΩΡΕΕΕ!!!

Πες μας που κατεβαίνεις υποψήφιος στις εκλογές να σε ψηφίσουμε απαξάπαντες!!! ;D

Πέρα από το χιούμορ, το κομμάτι είναι εξαιρετικό, βγάζει αυτή την cocky μαγκιά της συγκεκριμένης δεκαετίας (80s), στους die-hard fans της οποίας ανήκει και η αφεντιά μου...Εξαιρετικά τα solo, ξέρεις που να "αναπνεύσεις" και που να "τρέξεις", δεν έχω λόγια...Όπως είπε και κάποιος παραπάνω:

Το fan club πότε είπαμε ότι κάνει έναρξη;;;

vthomas είπε:
Πες μας που κατεβαίνεις υποψήφιος στις εκλογές να σε ψηφίσουμε απαξάπαντες!!! ;D

Πέρα από το χιούμορ, το κομμάτι είναι εξαιρετικό, βγάζει αυτή την cocky μαγκιά της συγκεκριμένης δεκαετίας (80s), στους die-hard fans της οποίας ανήκει και η αφεντιά μου...Εξαιρετικά τα solo, ξέρεις που να "αναπνεύσεις" και που να "τρέξεις", δεν έχω λόγια...Όπως είπε και κάποιος παραπάνω:

Το fan club πότε είπαμε ότι κάνει έναρξη;;;
Μπα!!!δεν εχει στηριξη-μεσα στου μηχανισμους τουΧΑΧΑΧΑΑΧΑ.

Περα απ τη πλακα ο Σταυρακας ειναι ενα χρυσο παιδι που ξερει να βγαζει ευατο στη ροκ.

Αλλωστε, σκατα εισαι σκατα κανεις-καλος εισαι χρυσαφι φτιαχνεις ;) και αυτο που λεει σ αυτον(με εντυπωσιαζει-ζηλευω αν θελετε) ειναι οι συνθετικες του ικανοτητες. Ο τροπος που βρηκε να το εκφραζει(2000000000000πιο δυσκολο απ το να παιξεις 128ογδοα F dorian με dimin στη #13 με σταση λοτου-κολιατσου) ;) :-\ :'( :'( :'( :'( :'(

ΑΛΛΑ ΣΤΡΑΤΟΚΑΣΤΕΡ ΡΕ ΜΑΚΕΔΟΝΑ?ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back