Mama I'm coming home (solo guitar cover)

Βασίλης Τριανταφυλλίδης

BillTrantos

Δυνατό μέλος
Staff member
Πόντοι
1,058
Σας παραθέτω την προσπάθεια μου να παίξω το solo του Mama I'm coming home του Ozzy Osbourne.Επιζητώ την αυστηρότητά σας,οπότε μη με λυπηθείτε! :D

mama_im_coming_home.mp3

Attachments

Fffff η μεγαλύτερη @@@ που έχω ακούσει ποοο >:( >:( >:(το κατέστρεψες το κομμάτι θα κλαίει ο Ozzy.

-----

Πλάκα κάνω ωραίος   ;) πρόσεξε λίγο τα bends και θα είσαι άρχοντας.

(off topic: ζηλεύω την schester σου)

MetalMan είπε:
Fffff η μεγαλύτερη @@@ που έχω ακούσει ποοο >:( >:( >:(το κατέστρεψες το κομμάτι θα κλαίει ο Ozzy.

-----

Πλάκα κάνω ωραίος   ;) πρόσεξε λίγο τα bends και θα είσαι άρχοντας.

(off topic: ζηλεύω την schester σου)
Σ'ευχαριστώ,γενικά έχω ένα θέμα ακόμα με τα bends μου,φαντάζομαι με τον καιρό και κυρίως με την εξάσκηση θα φτιάξουν.

(off topic:Την αγαπώ αυτή την κιθάρα!! :D )

Καλή η προσπάθεια φίλε. Πρέπει να προσέξεις το κούρδισμά σου, καθώς ήσουν λίγο ξεκούρδιστος. Επίσης προσπάθησε τα bend, να φτάνουν τη νότα που πρέπει.  :)

Nestoras είπε:
Από το (ξε)Κουρδιστάν είσαι;
Έχει περάσει καιρός από τότε που το είχα ηχογραφήσει,αλλά δε θυμάμαι να με ''ακούω'' ξεκούρδιστο.Προφανώς δε με άκουγα καλά! ;-)

geodimitri είπε:
Καλή η προσπάθεια φίλε. Πρέπει να προσέξεις το κούρδισμά σου, καθώς ήσουν λίγο ξεκούρδιστος. Επίσης προσπάθησε τα bend, να φτάνουν τη νότα που πρέπει.  :)
Αν θυμάμαι καλά,η tabλατούρα που είχα ήταν σε half step down κούρδισμα και για να μην αλλάξω το δικό μου standard κούρδισμα έπαιξα όλο το solo από A και όχι από A#.

Σ'ευχαριστώ για το χρόνο που ξόδεψες για να ακούσεις και να κρίνεις την προσπάθειά μου!

Παρόμοια θέματα

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back