- Πόντοι
- 36
Παρόλα αυτά οφείλω να πω ότι ο ήχος του μου άρεσετο λιγοτερο που μπορω να πω για το αρχικο video ειναι οτι ειναι οτι ειναι ΚΑΚΟΓΟΥΣΤΟ :roll:

Παρόλα αυτά οφείλω να πω ότι ο ήχος του μου άρεσετο λιγοτερο που μπορω να πω για το αρχικο video ειναι οτι ειναι οτι ειναι ΚΑΚΟΓΟΥΣΤΟ :roll:
απλώς παρότι παίζει σωστά στον καρπό' date=' έχει ανοιχτά τα δάχτυλα και στηρίζει το μικρό πάνω στην κιθάρα. Αυτό το κάνουν και άλλοι γνωστοί κιθαρίστες, και μου φαίνεται λίγο urban legend το ότι άμα το μικρό ακουμπάει το σκάφος δεν μπορείς να παίξεις σωστά.[/quote']
Βασικά ο μεγαλύτερος μύθος είναι πως υπάρχει 'ένας και μόνο σωστός τρόπος' για το δεξί χέρι. :wink:
Ναι, ναι, όπως είναι γνωστό πως ΕΝΑ είναι το Κόμμα!Το σωστό στήσιμο όταν σολάρεις όμως' date=' κατά τη γνώμη μου, είναι [b']ένα[/b] και είναι καθαρά εργονομικό και έχει σχέση με την ασφάλεια των χεριών σου από τραυματισμούς κτλ.
Ο τυπάς είναι παιχταράς δεν είπε κανένας τίποτα αλλά....διακρινω ενα ειδος ρατσισμου? 8O επειδη ειναι ιαπωνας δεν σημαινει οτι κανει cosplay η ειναι ποζερι η δεν αξιζει να παιζει ξερω γω...δηλαδη δεν μαμηθηκε να μαθει αυτα τα πραγματα ?αφου του αρεσει καλα κανει και ντυνεται και παιζει ετσι μαγκια του....πρεπει καποια στιγμη να ξυπνησει ο κοσμος...δηλαδη επειδη δεν ειναι ο διασημος ξακουστος malmsteen θα τον απορριψουμε? μηπως επειδη ειναι ιαπωνας?
αξιζει συγχαρητηρια παντως για την προσπαθεια του...
οκ σε αυτο +φωνωΟ τυπάς είναι παιχταράς δεν είπε κανένας τίποτα αλλά....διακρινω ενα ειδος ρατσισμου? 8O επειδη ειναι ιαπωνας δεν σημαινει οτι κανει cosplay η ειναι ποζερι η δεν αξιζει να παιζει ξερω γω...δηλαδη δεν μαμηθηκε να μαθει αυτα τα πραγματα ?αφου του αρεσει καλα κανει και ντυνεται και παιζει ετσι μαγκια του....πρεπει καποια στιγμη να ξυπνησει ο κοσμος...δηλαδη επειδη δεν ειναι ο διασημος ξακουστος malmsteen θα τον απορριψουμε? μηπως επειδη ειναι ιαπωνας?
αξιζει συγχαρητηρια παντως για την προσπαθεια του...
Θα άξιζε συγχαρητήρια αν δεν είναι ακόμη μια κόπια του Malmsteen.
Θα άξιζε 2 φορές συγχαρητήρια αν έπαιρνε το στυλ του Malmsteen και μέσα απο τις δικές του επιρροές το πήγαινε ένα σκαλί πιο πάνω φτιάχνοντας δικό του ουσιαστικά στυλ επιρεασμένο απο τον Malmsteen.
σωστά. να φανταστείς, τις προάλλες γνώρισα έναν κιθαρίστα πολύ γρήγορο με τρομερούς αυτοσχεδιασμούς ,feeling, τεχνική αλλά είχε ένα μειονέκτημα. δεν είχε κόψει τα νύχια των ποδιών του.Πάντως έχω να πω ότι σαν αυτόν τον Ιάπωνα παίζουν χιλιάδες στην Ελλάδα και εκατομμύρια στον κόσμο' date=' οπότε δεν είναι κάτι το σπουδαίο.Από ότι είδα το στήσιμο του δεξιού του χεριού είναι [b']τρισάθλιο[/b], αφού τα δάχτυλάτου είναι συνέχεια ανοιχτά και ακουμπάνε στο σκάφος.
Το αριστερό του κάνει υπερβολικά περιττές κινήσεις και σπαταλάει ενέργεια στον αέρα (δεν ξέρω βέβαια αν οφείλεται στο ότι έχει κοντά δάχτυλα)
οχι δεν τον εχω για πρωινο κιθαριστικα, επειδη ειμαι αθλιος κιθαριστας, αλλα ευχομαι ποτε να μην παρω το στραβο το δρομο και καταληξω να παιζω ετσι(εστω και στο 1/100 απο αυτο..) :lol:υποθετω πως τον εχεις για πρωινο κιθαριστικαστειλε μας αν θελεις κανα mp3 να σε θαυμασουμε λοιπον.
ααααααααναφερομαι σε ΜΟΥΣΙΚΟΥΣ και οχι κιθαριστες.. :wink:
Το σωστό στήσιμο όταν σολάρεις όμως' date=' κατά τη γνώμη μου, είναι [b']ένα[/b] και είναι καθαρά εργονομικό και έχει σχέση με την ασφάλεια των χεριών σου από τραυματισμούς κτλ.
ρε παιδια γιατι οποιος παιζει σαν τον ιαπωνα δεν ειναι μουσικος;;;ααααααααναφερομαι σε ΜΟΥΣΙΚΟΥΣ και οχι κιθαριστες.. :wink:
ε πες τοση ωρα πως αναφερεσε σε δυο τελειως διαφορετικα πραγματα να καταλαβουμε.
8O :?