- Πόντοι
- 38
- Ιδιότητα
- Κιθάρα
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:Tell me. What is the tracking number? Where are you now and what are you doing? If you don't tell me know I'm gonna come over and explain you the dream. The end.
Ζωγράφησες ...ΤΕΛΟΣ.Και ηχογράφησε την συνομιλία σου.Ρίχνε και κανένα ΤΕΛΟΣ που και που
Κλασικό.....και καλά ότι γενικά με τις αποστολές στην Ευρώπη έχει πρόβλημα και ότι του έρχονται πίσω.
...
Έχω στείλει πάρα πολλά πακέτα και ποτέ δεν μου έχει γυρίσει πίσω κάποιο από αυτά. Μάλλον εκτός από κουκουρούκου είναι και άτυχοι όλοι αυτοί...μετά θα σου πει ότι του γύρισε πίσω και ότι στο ξαναστέλνει....
To έσκισες το nickname μου!!!!:lol::lol::lol::lol:Να πώ όμως και ένα ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟ στον Ηλία (evland)
Του είπα ότι οι 2 μικρές μου αδερφούλες πηγαίνουν σε 1 μήνα Αμερική για μεταπτυχιακά και ψάνουν κάποιον να τους ξεναγήσει τον πρώτο καιρό:Καλά....ο Ηλίας τι του είπε? "The end" και τέτοια? :lol: :lol: :lol: :lol:
Εβλάντ.... :lol:To έσκισες το nickname μου!!!!:lol::lol::lol::lol:Να πώ όμως και ένα ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟ στον Ηλία (evland)
πλακα πλακα το πιο ..ξεσκισμενο nickname του νοιζ ε ηλια; :lol: :lol: :lol:To έσκισες το nickname μου!!!!:lol::lol::lol::lol:Να πώ όμως και ένα ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟ στον Ηλία (evland)
πλακα πλακα το πιο ..ξεσκισμενο nickname του νοιζ ε ηλια; :lol: :lol: :lol: