Λυπάμαι που στο λέω, αλλά ΠΛΕΟΝ το ΜΟΝΟ αντρικό περιοδικό που κυκλοφορεί στην Ελλάδα, είναι το ΠΑΝΤΡΕΥΟΜΑΙ. Οπότε καθηστε και οι 2 στα αυγά σας. ;D ;D ;D ;DNikolas είπε:Πάντως η Ιωάννα είναι στην ηλικία μου. Και οι δύο έχουμε καριέρες στο εξωτερικό, και οι δύο παντρεμένοι... Ας μου τη γνωρίσει κάποιος, ή έστω μία ευκαιρία να της αφήσω ένα περιοδικό στη πόρτα της ντε... ;D ;D ;D
;D ;D ;DNikolas είπε:Φάνταζομαι ότι το "Χρυσό διαζύγιο" ήταν μόνο για δικηγόρους και πλέον έχει καταργηθεί και αυτό γιατί βγήκε το "Ζήτα μόνο διατροφή κι ήλπιζε" και είναι 1ο πλέον! ;D ;D ;D
Λάκη μας... Μα αυτά είναι καταπληκτικά νέα 8)LK είπε:ΠΑΝΤΡΕΥΟΜΑΙ.
Εγώ Τέρυ μ' παντρευομαι. Αλλά δεν με παίρνει καμία. ;D ;D ;DTerry RoscoeBeck5 είπε:Λάκη μας... Μα αυτά είναι καταπληκτικά νέα 8)
ΥΓ: Πως μπορεί να βγει η «είδηση» από έναν «κιτρινιάρη» ρεπόρτερ ;D ;D ;D
Δυστυχώς αυτές οι μέρες έφυγαν- και δεν βλέπω στο άμεσο μέλλον ανάταση.LK είπε:Ο "κλάδος" δουλευε, μουσικοι, συνθετες, σκηνοθέτες, μοντελα κ.λ.π.
Σε ακούω. Τι θες να μάθεις; ;D ;DTerry RoscoeBeck5 είπε:Ας μείνουμε στα μοντέλα,
Ποια θεωρείς την Νο1 Ελληνίδα μοντέλα όλων των εποχών; Το 10 το καλό ;DLK είπε:Σε ακούω. Τι θες να μάθεις; ;D ;D
Μαρα Δαρμουσλη.Terry RoscoeBeck5 είπε:Ποια θεωρείς την Νο1 Ελληνίδα μοντέλα όλων των εποχών; Το 10 το καλό ;D
ΟΚ, καλή επιλογή: Μελαχρινή, juicy, και απ' ότι βλέπω εδώ, διάλεξες και... παπούτσι από τον τόπο σου (είναι από την Πτολεμαΐδα) ;D 8)LK είπε:Μαρα Δαρμουσλη.
1) Είμαι του μελαχρινού (με εξαιρεσεις που και που)Terry RoscoeBeck5 είπε:ΟΚ, καλή επιλογή: Μελαχρινή, juicy, και απ' ότι βλέπω εδώ, διάλεξες και... παπούτσι από τον τόπο σου (είναι από την Πτολεμαΐδα) ;D 8)
Αφού τις έχεις μπερδέψει όλες ρε φίλε.LK είπε:Εγώ Τέρυ μ' παντρευομαι. Αλλά δεν με παίρνει καμία. ;D ;D ;D
;D ;D ;D ;D ;D ;Dfusiongtr είπε:Αφού τις έχεις μπερδέψει όλες ρε φίλε.
Άλλες έχεις στην Κοζάνη
άλλες στην Θεσσαλονίκη
κι είσαι μια με την Άννυ
μια την Σία μια την Βίκυ
Καυτή μάνα καλεί άτακτο πατέρα...........όβερTerry RoscoeBeck5 είπε:ΟΚ, καλή επιλογή: Μελαχρινή, juicy, και απ' ότι βλέπω εδώ, διάλεξες και... παπούτσι από τον τόπο σου (είναι από την Πτολεμαΐδα) ;D 8)
Κατανοητό καυτή μάνα. Όβερ. Αναμένουμε εναγωνίως. Άτακτος πατέρας όβερ εν άουτ ;Dsamy paraga είπε:Καυτή μάνα καλεί άτακτο πατέρα...........όβερ
Άτακτε πατέρα μωρό αναχώρησε από μαιευτήριο Δράμας σήμερις το μεσημέρι, αύριο παραλαμβάνεις.
Όβερ εν άουτ λαίμαι