Make your day (Auto Motor und Sport ad)

Πάντως η Ιωάννα είναι στην ηλικία μου. Και οι δύο έχουμε καριέρες στο εξωτερικό, και οι δύο παντρεμένοι... Ας μου τη γνωρίσει κάποιος, ή έστω μία ευκαιρία να της αφήσω ένα περιοδικό στη πόρτα της ντε... ;D ;D ;D

Nikolas είπε:
Πάντως η Ιωάννα είναι στην ηλικία μου. Και οι δύο έχουμε καριέρες στο εξωτερικό, και οι δύο παντρεμένοι... Ας μου τη γνωρίσει κάποιος, ή έστω μία ευκαιρία να της αφήσω ένα περιοδικό στη πόρτα της ντε... ;D ;D ;D
Λυπάμαι που στο λέω, αλλά ΠΛΕΟΝ  το ΜΟΝΟ αντρικό περιοδικό που κυκλοφορεί στην Ελλάδα, είναι το ΠΑΝΤΡΕΥΟΜΑΙ. Οπότε καθηστε και οι 2 στα αυγά σας.  ;D ;D ;D ;D

Φάνταζομαι ότι το "Χρυσό διαζύγιο" ήταν μόνο για δικηγόρους και πλέον έχει καταργηθεί και αυτό γιατί βγήκε το "Ζήτα μόνο διατροφή κι ήλπιζε" και είναι 1ο πλέον! ;D ;D ;D

Nikolas είπε:
Φάνταζομαι ότι το "Χρυσό διαζύγιο" ήταν μόνο για δικηγόρους και πλέον έχει καταργηθεί και αυτό γιατί βγήκε το "Ζήτα μόνο διατροφή κι ήλπιζε" και είναι 1ο πλέον! ;D ;D ;D
;D ;D ;D

LK είπε:
ΠΑΝΤΡΕΥΟΜΑΙ.
Λάκη μας... Μα αυτά είναι καταπληκτικά νέα  8)

ΥΓ: Πως μπορεί να βγει η «είδηση» από έναν «κιτρινιάρη» ρεπόρτερ  ;D ;D ;D

Terry RoscoeBeck5 είπε:
Λάκη μας... Μα αυτά είναι καταπληκτικά νέα  8)

ΥΓ: Πως μπορεί να βγει η «είδηση» από έναν «κιτρινιάρη» ρεπόρτερ  ;D ;D ;D
Εγώ Τέρυ μ' παντρευομαι. Αλλά δεν με παίρνει καμία.  ;D ;D ;D

Πάντως , για να μην μείνει μια "πικρία" από όλον τον σχολιασμό, γενικά το διαφημιστικό ήταν καλό (ειδικά για την εποχή του).

Ο "κλάδος" δουλευε, μουσικοι, συνθετες, σκηνοθέτες, μοντελα κ.λ.π.

Πλέον, αν εξαιρέσεις μερικές , οι άλλες (tv διαφημίσεις) είναι ........φτωχες (να το πω κομψά).

Ήταν πολύ καλό, όχι απλά καλό.

Πλέον με ελάχιστες εξαιρέσεις τα πράγματα είναι μάπα... (κάτι μου λέει ότι λέω τα ίδια με τον Λάκη, αλλά εγώ είμαι ήδη παντρεμένος)

LK είπε:
Ο "κλάδος" δουλευε, μουσικοι, συνθετες, σκηνοθέτες, μοντελα κ.λ.π.
Δυστυχώς αυτές οι μέρες έφυγαν- και δεν βλέπω στο άμεσο μέλλον ανάταση.

Ας μείνουμε στα μοντέλα, γιατί αυτή η συζήτηση είναι grave. Όσο δε, για τους  μήνες που ακολουθούν... Πάμε πάλι για μεγάλες στιγμές (κλάφτα)  ;D

Terry RoscoeBeck5 είπε:
Ας μείνουμε στα μοντέλα,
Σε ακούω. Τι θες να μάθεις;  ;D ;D

LK είπε:
Σε ακούω. Τι θες να μάθεις;  ;D ;D
Ποια θεωρείς την Νο1 Ελληνίδα μοντέλα όλων των εποχών; Το 10 το καλό  ;D

Terry RoscoeBeck5 είπε:
Ποια θεωρείς την Νο1 Ελληνίδα μοντέλα όλων των εποχών; Το 10 το καλό  ;D
Μαρα Δαρμουσλη.

LK είπε:
Μαρα Δαρμουσλη.
ΟΚ, καλή επιλογή: Μελαχρινή, juicy, και απ' ότι βλέπω εδώ, διάλεξες και... παπούτσι από τον τόπο σου (είναι από την Πτολεμαΐδα)  ;D 8)

Terry RoscoeBeck5 είπε:
ΟΚ, καλή επιλογή: Μελαχρινή, juicy, και απ' ότι βλέπω εδώ, διάλεξες και... παπούτσι από τον τόπο σου (είναι από την Πτολεμαΐδα)  ;D 8)
1) Είμαι του μελαχρινού (με εξαιρεσεις που και που)

2) Το juicy είναι σχετικόν-και παραπλανητικόν  (στα όρια της νευρικής ανορεξίας είναι, όπως και όλες οι εγχωριες και ιντερνατιοναλ μοδελες που μου αρέσουν- αλλά μου αρεσουν αυτές  ;D ;D ;D).

3) Τυχαίον.  ;D

LK είπε:
Εγώ Τέρυ μ' παντρευομαι. Αλλά δεν με παίρνει καμία.  ;D ;D ;D
Αφού τις έχεις μπερδέψει όλες ρε φίλε.

Άλλες έχεις στην Κοζάνη

άλλες στην Θεσσαλονίκη

κι είσαι μια με την Άννυ

μια την Σία μια την Βίκυ

fusiongtr είπε:
Αφού τις έχεις μπερδέψει όλες ρε φίλε.

Άλλες έχεις στην Κοζάνη

άλλες στην Θεσσαλονίκη

κι είσαι μια με την Άννυ

μια την Σία μια την Βίκυ
;D ;D ;D ;D ;D ;D

Terry RoscoeBeck5 είπε:
ΟΚ, καλή επιλογή: Μελαχρινή, juicy, και απ' ότι βλέπω εδώ, διάλεξες και... παπούτσι από τον τόπο σου (είναι από την Πτολεμαΐδα)  ;D 8)
Καυτή μάνα καλεί άτακτο πατέρα...........όβερ

Άτακτε πατέρα μωρό αναχώρησε από μαιευτήριο Δράμας σήμερις το μεσημέρι, αύριο παραλαμβάνεις.

Όβερ εν άουτ λαίμαι

samy paraga είπε:
Καυτή μάνα καλεί άτακτο πατέρα...........όβερ

Άτακτε πατέρα μωρό αναχώρησε από μαιευτήριο Δράμας σήμερις το μεσημέρι, αύριο παραλαμβάνεις.

Όβερ εν άουτ λαίμαι
Κατανοητό καυτή μάνα. Όβερ. Αναμένουμε εναγωνίως. Άτακτος πατέρας όβερ εν άουτ  ;D

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back