Μαϊμού D'Addario strings. Προσοχη!

Sorry, the page you were looking for in the blog D'Addario Strings Blog does not exist.

Ή webstrings. Παρόμοια τιμή με τις harley benton και κατευθείαν από το εργοστάσιο, οπότε τι μαϊμουδιές να πάρεις;  ;D

Πήξαμε στις... μαϊμούδες  ;D

737018_d395_625x1000.jpg

Superfunk είπε:
αστο καλυτερα....ουτε για μενα που αλλαζω χορδες καθε 6 ωρες δεν κανουν.... ;D
αφού ξέρεις, απο την ίδια πάθηση πάσχουμε και επειδή αυτό στοιχίζει, έλεγα μήπως αξίζει τη δοκιμή.... τις d'addario της αγοράζω σε 10δες (απ'έξω, πολύ φθηνότερα απο ότι εδω) αλλά είναι ένα έξοδο, όπως και να το κάνουμε...

πάντως δεν μου έχει τύχει να πέσω σε μαϊμού (ή τουλάχιστον δεν το κατάλαβα)

Είχα αγοράσει πρόσφατα 10 σετ exl110 απο Κίνα, δεν ήταν τα κλασικά 10 σακουλάκια

σε ένα κουτί αλλά ξεχωριστά φακελάκια. Κανονικές είναι οι συσκευασίες αλλά οι ατύλιχτες

χορδές είναι κάπως θολές και πιο σκούρες σε σχέση με ολοκαίνουριες exl. Μπορεί να μην

είναι fake αλλά β' διαλογής.

Αυθεντικό είναι το πακετάκι, ακόμα και πίθηκος με πρεσβυωπία θα ξεχώριζε το fake ;D

Ίσως απλά να είναι παλιές και να μου φάνηκαν περίεργες, την επόμενη φορά απο usa

πάντως για σιγουριά.

Παλιες μπορει να ειναι,β'διαλογης σιγουρα δεν ειναι παντως.

Παντως πολυ χλωμο μου φαινεται να τις πηρες απο Κινα...φθηνοτερα απο οτι στις ΗΠΑ και να ΜΗΝ ειναι fake.... ;D

Είχα βάλει στην αναζήτηση αύξουσα σειρά τιμή+έξοδα και πρέπει να ήταν μόλις 1-2

ευρώ φτηνότερες, οι εξ αμερικής ήταν ακριβότερες αλλά με λιγότερα έξοδα αποστολής

Είχα αγοράσει παλιότερα απο Αμερική και σκέφτηκα γιατί να μην αγοράσω και απο

Κίνα (η hong kong, δε θυμάμαι)...  ε, να γιατί λοιπόν :D

Αστα bihla....Monkeybusiness.... ;D ;D ;D

Γενικως οπου βλεπεις Ασια στο bay πιο πολλη προσοχη...

the monkeys are all around.. :P

Παρόμοια θέματα

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back