kwstas79 είπε:H Madonna είναι θεά, εμένα μου αρέσει το Like A Virgin!
Κάτσε βρε Eye! Aυτό που έγραψα δεν ήταν μπηχτή προς εσένα!! Ήταν απλά μια διατύπωση άποψης όσο πιο ουδέτερα γινόταν. Αν τα λέγαμε κατ'ιδίαν δεν θα είχες τέτοια εντυπωση!!Wow! είπε:Δεν υπάρχει κανένα tech oriented forum εδώ.
Υπάρχει ένα gear-oriented-forum, αλλά ακόμη και στις πιο low στιγμές του μέχρι σήμερα δεν διαννοήθηκε να διαχωρίσει το gear από τη μουσική που παράγει αυτό το gear, σίγουρα όχι για να δώσει βάρος στα χρώματα του εξοπλισμού (λες και μιλάμε για μπαλόνια).
Αλλά ακόμη και αν έχεις δίκηο, δεν βλέπω γιατί αισθάνεσαι την ανάγκη να μου απαντήσεις - μόνο τη γνώμη μου λέω: είναι σταθερή, συγκεκριμένη και απόλυτη. Περιμένει απαντήσεις, αν υπάρχουν βέβαια, π.χ. βγες εσύ και πες ότι "το σόλο ήταν εκπληκτικό, μου άνοιξε τα μάτια" ή πες "τα φωνητικά ήταν θαυμάσια" ή πες "όχι, δεν είναι αθλιότητα να κρατά μία μαλακισμένη μία Gibson όταν δεν ξέρει να την παίζει και την χαμηλώνουν να μην ακούγεται".
Πες κάτι όμως, όχι τίποτα.
ναι sorry, μού ξέφυγεSuperfunk είπε:α,και μια διορθωση ντραμς SABIAN δεν υπαρχουν,πιατινια μαλλον εννοουσες![]()
Όταν συνεργάστηκε μ'αυτόν τον τύπο... ;Dspy είπε:Ένα τελευταίο σκουπίδι κι από μένα και ΑΠΟΧΩΡΩ.
Μπορεί κάποιος να μου θυμίσει ποια ακριβώς χρονιά έγινε επίσημα cool το να ακούς Madonna (ακόμα και αν συνήθως ακούς punk, industrial, προκλασική ή avant-garde); Ενενηντακάτι πρέπει να ήταν, αλλά ...ου γαρ έρχεται μόνον... ;D
Εννοείς ένα album των Orbital με μια αταίριαστη φωνή; ;D ;Dlongshadow είπε:Όταν συνεργάστηκε μ'αυτόν τον τύπο... ;D
![]()
Νομίζω το 1998 ήταν...![]()
ΑΜ ΓΚΟΝΑ ΚΙΠ ΜΑΙ ΜΠΕΙΜΠΙblue είπε:ΛΑ ΙΣΛΑ ΜΠΟΝΙΤΑ
Αυτός με τρομάζει, τα μαλλιά του είναι πιό ξέπλεκα και από του evris.longshadow είπε:Όταν συνεργάστηκε μ'αυτόν τον τύπο... ;D
![]()
Νομίζω το 1998 ήταν...![]()
Ο τύπος τα σπάει...Wild_Rose είπε:ok, αφού αποχώρησαν μερικοί που μετά βίας τους βάλαμε να γράψουν και μας έκαναν και τη χάρη....
ο τύπος στη φωτό είναι ο William Orbit, με τον οποίο έκανε η Madonna το άλμπουμ Ray of Light -- από τις μεγαλύτερες επιτυχίες της και απο πολλούς θεωρείται η καλύτερη δουλειά της. Και ναι στη φωτό αυτή είναι λίγο τρομαχτικός!
Όταν βγήκε το βιντεοκλιπ του Frozenspy είπε:Ένα τελευταίο σκουπίδι κι από μένα και ΑΠΟΧΩΡΩ.
Μπορεί κάποιος να μου θυμίσει ποια ακριβώς χρονιά έγινε επίσημα cool το να ακούς Madonna (ακόμα και αν συνήθως ακούς punk, industrial, προκλασική ή avant-garde); Ενενηντακάτι πρέπει να ήταν, αλλά ...ου γαρ έρχεται μόνον... ;D