καλησπερα σκεφτομαι αυτο καιρο να παρω ενα macbook pro λιγο ακριβο αλλα εχω ακουσει οτι αξιζει το κοπο να δωσω αυτα τα λεφτα καπου στα 2300 κανει!!!!! το θελω για δυο βασικους λογους. 1) για ενα μπαρ που θα ανοιξω και μεσο αυτου θα κανω το προγραμμα μου ως dj και δευτερον το θελω για homerecording.σε καμια περιπτωση δεν θελω ενα desktop μονιμα στο σπιτι για ηχογραφηση και ενα laptop πιο φθηνο για το μαγαζι,γιατι 8 μηνες θα ειμαι αθηνα και 4 μηνες(το καλοκαιρι) θα βρισκομαι στην "ιος"οπου εκει θα βρισκεται το μαγαζι οποτε απο ολες τις πλευρες χρειαζομαι laptop!!! υπαρχουν δυο λυσεις να παρω ενα laptop της σειρας δηλαδη αξιας 800-1200ε "λεμε τωρα" για το μαγαζι και για homerecording και να κρατησω αυτο που ειδη εχω για inernet μονο,αλλα σκεφτομαι οτι καθε χρονο θα χρειζομαι και καινουργιο laptop "που λεει ο λογος" η αλλη λυση ειναι να παρω το mac και να κρατησω αυτο που ειδη εχω για το ιντερνετ. ερωτησεις:να παρω mac αξιζει η και αυτο σε κανα δυο χρονια το πολυ θα θελει αλαγμα για κατι πιο συγχρονο? για ηχογραφισεις ειναι το ιδανικο? δεν ειμαι κομπιουτερας αλλα μουσικος και γιαυτο λογο τρελενομαι οταν κολαει το pc η οταν αργει σου σπαει τα νευρα και σου κοβει τη διαθεση μιας καλης ηχογραφισεις...ακουσα οτι τα mac δεν μολυνοντε απο ιους στο διαδυκτιο αληθευει? ακουσα ακομα οτι στο mac δεν μπαινει σπασμενο προγραμμα με τιποτα (οχι οτι εχω σκοπο να βαλω,8α ταν χαζο να εχεις mac και σπασμενο cubase αλλα δεν θα με χαλαγε να βαλω σπασμενο ενα band in a box και ενα eartaining ) πια ειναι η γνωμη σας ακου συμβουλες.... ευχαριστω οσους μπηκαν στο κοπο να διαβασουν ολο αυτο το κατεβατο!!!
Τελευταία επεξεργασία από moderator: