Και ευτυχώς που η ΙΒΜ έβγαλε τα 400άρια γιατί με την παραπάνω λογική, παραλίγο να το κλείσει το μαγαζί στα (τέλη) 80sdvat είπε:κλειστό hardware - κλειστό software λήξις.... δημοκρατικές διαδικασίες και οτιδήποτε άλλο είναι ακαδημαϊσμοί, οκ? Έτσι για να εξηγούμαστε... ::
![]()
;D
Έψαχνα να δείξω στα παιδιά μου ένα floppy 5,25 και δεν έβρισκα πουθενά.τα 30ετίας να δείς....Αυτή η Lisa, πουλήθηκε 15.000$
όχι θα βάζει χέρι ο κάθε άσχετος! ;D ;Ddvat είπε:κλειστό hardware - κλειστό software λήξις....
Εμένα, δεν τολμάει να κατέβει στο άντρο μου ;DΓυναίκες και η καθαριότητά τους που να πάρει.....
δυστυχώς όμως επέζησε γμτ... Ελπίζω τώρα με τα 8άρια να μην βγαίνουν μπλε οθόνες στους IBM compatibles... Aς αλλάξουν χρώμα τουλάχιστον... Πράσινες οθόνες πχ... Καλά αυτό το τμήμα marketing, έχει τεμπελιάσει τελευταία...audiokostas είπε:Και ευτυχώς που η ΙΒΜ έβγαλε τα 400άρια γιατί με την παραπάνω λογική, παραλίγο να το κλείσει το μαγαζί στα (τέλη) 80s![]()
Μπερδεύετε την ΙΒΜ με την Microsoft.dvat είπε:δυστυχώς όμως επέζησε γμτ... Ελπίζω τώρα με τα 8άρια να μην βγαίνουν μπλε οθόνες στους IBM compatibles... Aς αλλάξουν χρώμα τουλάχιστον... Πράσινες οθόνες πχ... Καλά αυτό το τμήμα marketing, έχει τεμπελιάσει τελευταία...![]()
![]()
![]()
ε όχι δα....audiokostas είπε:Μπερδεύετε την ΙΒΜ με την Microsoft.![]()
Πραγματικά...αυτό απορώ, γιατί πρέπει να γραφεται και όχι αυτόματα να εννοείται...sfaku είπε:EDIT: Επίσης δεν θα συνιστούσα Mac παρά μόνο αν κάποιος θέλει Mac only εφαρμογές ή hardware.
Όχι στον βαθμό παρελθόντων ετών αλλά σίγουρα (για διάφορους λόγους που δεν είναι του παρόντος), από ότι λένε (καθότι εγώ δεν γνωρίζω :Παλιότερα αν θυμάμαι καλά, στον τραπεζικό χώρο ειδικά (που ξέρω ότι γνωρίζεις) η IBM είχε μεγάλο μέρος της πίτας.. Σήμερα πραγματικά δεν γνωρίζω πως πηγαίνει.
Ήταν στο πρώτο μου post.Πραγματικά...αυτό απορώ, γιατί πρέπει να γραφεται και όχι αυτόματα να εννοείται...![]()
Very interesting !Συμφωνώ με το σύνολο των διαπιστώσεων του sfaku, αλλά η δική μου εμπειρία έχει ως εξής: εδώ και πέντε μήνες τρέχω το λειτουργικό σύστημα του υπολογιστή μου (και το σύνολο των εφαρμογών) από ένα φορητό δίσκο USB της Seagate.
Ου γαρ έρχεται μόνον.....α) τα Windows 8 υπάρχουν εδώ και ένα μήνα περίπου, όχι περισσότερο. Είναι το πρώτο λειτουργικό που συνάντησα στη ζωή μου και έκατσα απέναντι στην οθόνη και δεν είχα την παραμικρή ιδέα τι έπρεπε να κάνω (ειλικρινά, δεν το έχω ξαναπάθει ποτέ). Όποιος βάλει Windows 8 και δεν με θυμηθεί, μπράβο του.
και να προσθέσω ότι επειδή ξεκίνησα τη μουσική μου καριέρα με ένα G3 χωρίς εξωτερική κάρτα...ότι η εσωτερική είναι αξιοπρεπής και αντίστοιχη των εξωτερικών 150-200 ευρώ...trolley είπε:γ) τα Mac παραμένουν τα μόνα μηχανήματα που σε συνδυασμό με το λειτουργικό τους μπορούν να δώσουν χαμηλό (έως ανύπαρκτο) latency στην ενσωματωμένη κάρτα ήχου τους και συνεπώς να είναι χρήσιμα από την πρώτη στιγμή για ... noizοδουλειές χωρίς την ανάγκη έκτακτων επενδύσεων.
Πάλι καλά που δεν άνοιξα θέμα με τίτλο mac vs pc.NEXT IN LINE είπε:Δεν παει άλλο με ο προηγούμενος υπολογιστής.
Ελπίζω να μην καταλήξει το θέμα "pc vs mac"
Τετοιο θεμα δεν ανοιξες,απλα καποιοι προσπαθησαν να σε προφυλαξουν απο μια ΜΕΤΡΙΑ επιλογη και απο τον κινδυνο απο ενα κακο pc (γιατι κακο πρεπει να ειναι για να σου δημιουργει προβληματα) να πας σε ενα κακο mac (για τη δουλεια που το θελεις,δηλ. μουσικη παραγωγη).NEXT IN LINE είπε:Πάλι καλά που δεν άνοιξα θέμα με τίτλο mac vs pc.
Εμένα το MacBook 5ετιας πλέον με sata1 core2duo κ ddr2 τρεχει 10.7.5 μια χαραsfaku είπε:Η διαχείριση πόρων του Lion είναι η χειρότερη που έχω δει στη ζωή μου. Το ίδιο μηχάνημα που πετάει με Snow Leopard, είναι για πέταμα μόλις αναβαθμιστεί σε Lion. Τα ίδια διαβάζω στα φόρα και για το Mountain το οποίο δεν τόλμησα να δοκιμάσω.
Επίσης το OSX έχει αρχίσει να γίνεται ένα πιο consumer λειτουργικό και αυτό συντελεί στην κάκιστη οργάνωση των επαγγελματικών εργασιών.Με πολλά προγράμματα ανοιχτά η διαχείριση παραθύρων του Finder είναι ώρες-ώρες εφιαλτική
+1Εγω παντως που λατρευα (ακομη λατρευω) το "αναγκαστικο" πειραγμα στα win στα pc μου,τα softwarικα τους "τερτιπια",και φυσικα το sonar μου,εδω και λιγο καιρο που πηρα ενα μεταχειρισμενο macbook τριετιας,και χωρις να του ρυθμισω τιποτα απο οοοολααα αυτα που πρεπει να κανεις σε ενα win μηχανημα για να δουλεψει καλα,πιανω τον εαυτο μου να αποφευγω να χρησιμοποιω πια το desktop και το laptop μου και να κανω τα παντα με το mac,και ας ειναι ξεπερασμενο σε τεχνικα χαρακτηριστικα.Δεν ξερω αν οφειλεται στο osx ή στο logic,παντως η αισθηση "δεν θα σε κρεμασω με τιποτα" υπαρχει σε σχεση με τα pc μου που εχουν φαει ουκ ολιγα παγωματακια.
Το μελλον θα δειξει.
Μην το λές δυνατά...γιατί μπορεί να γυρίσει ο Waterfall ;D ;DAlter είπε:επισης δεν μπορω να μην παρατηρησω οτι στο χωρο των μουσικων, εξω τουλαχιστον, οι mac ειναι ο κανονας. οποτε αν δουλευεις και με αλλους, μοιραζεστε project κτλ, το σκεφτεσαι κι αυτο.
Εδώ είπαμε το κάνουν τα G3.... ;D ;D ;Dmanosx είπε:Από εκεί και πέρα, για έναν απλό χρήστη σε home/ project studio, τη δουλειά την κάνουν και amateur μηχανήματα, όπως τα... iMac ;D
Καλά, αν θέλεις τετρακάναλο σου κάνει ;D Οντως σου κάνει ;Dmarathon είπε:Εδώ είπαμε το κάνουν τα G3.... ;D ;D ;D