Μα ποσο αρρωστοι ειναι αυτοι οι αμερικανοι?

Τωρα που το σκεφτομαι καλυτερα, ολο και κατι θα δωσουν τα καναλια για τετοια ειδηση...Χμμμ....

Αι στο διαολο τα κωλοπαιδα που ντροπιαζουν και ατιμωνουν τον ενδοξο ελληνικο στρατο!!! Στην πυρα :twisted: :twisted: :twisted:

G.A.S βλεπεται :lol: :lol: :lol:

Μεγάλα βυζιά έχει το γκομενάκι.
Ναι έχει προσόντα. Και βάζει τις άδειες γεμιστήρες μέσα από το παντελόνι, μάλλον τις στηρίζει στο λάστιχο από το βρακάκι της.

Ή τις αποθηκέυει κάπου αλλού στην ευρύτερη περιοχή, έτσι για να γλιστράνε και καλύτερα.

Αυτό το κανει με τις σφαιρες που έχουν και πιο βολικό σχήμα. Γι αυτό τις βάζει έτσι ευκολα στη γεμιστήρα! ;)

Χαχαχαχα ναι ρε τις σφαίρες εννοούσα!!!!!!!! ΛΟΟΟΛ

Ουστ ρε ούτε σε σοβαρή συζήτηση με όπλα και για το σε ποιες χαλεπές ατραπούς βαδίζει ο Ε.Σ. δεν μένεις ήρεμος εσύ;

παντως οποιο οπλο και να παρεις του Ελληνικου Στρατου!!!!!,ετσι ειναι!!!Σκουρια,και ξανα σκουριααα!!!!Πυροβολας τον εχθρο,και σκοτωνεσαι μονο σου...Οποιος εχει παει φανταρος ξερει....:)

παντως οποιο οπλο και να παρεις του Ελληνικου Στρατου!!!!!' date='ετσι ειναι!!!Σκουρια,και ξανα σκουριααα!!!!Πυροβολας τον εχθρο,και σκοτωνεσαι μονο σου...Οποιος εχει παει φανταρος ξερει....:)[/quote']
Το δικό μου ήταν προβλεπόμενο, καθαρό, μάχιμο και ευθύβολο. Είχα πέσει σε καινούργιο. Οταν μέλιστα πέρναγα ΛΥΒ μου το ρυθμισε αληθινός οπλουργός και έριχνε από 7 στα 10 και πάνω. Αλλά όταν πήρα το βαθμό, μου δώσαν ένα τεσσάρι που ήταν για πέταμα... :cry:

Trending...

Νέα θέματα

Back