Oχι φιλε μου, αλλα θες να το πεις οτι παιζω πολλα χρονια και εχω εμπειρια? Πες το οπως θες....
Μονο και μονο αν θα ΔΩ καποιον να παιζει μπροστα μου ακομα και φρασουλες η και ακκορντα μπορω να καταλαβω ποσο το κατεχει το αθλημα, φαινεται (για μενα). Και μην ακουσω αηδιες του στυλ "ναι καλα, την εχεις δει ξερολας κι ετσι". Ετσι ειναι. Και ακουστικα μπορω να το καταλαβω (δηλ απο cd η κατι τετοιο) αν βεβαια του τυπου του δωθει η ευκαιρια να παιξει κατι. Κι ο Jorgensson των Hellecasters παιζει στον Elton John και παιζει Nikita, ενταξει εκει δεν μπορεις να καταλαβεις, αλλα αν ειναι και οπτικα, τοτε στανταρ ναι.
Παραδειγμα, χρονια πριν, ειχα δει συναυλια τον Johnny Lang. Εννοειται οτι ολο το βραδυ ειχε χεστει στο σολο, ετσι αλλιως, πανω, κατω, ισα, αναποδα. Επαιζε καλα, δεν μπορω να πω, ΟΜΩΣ, ο ΔΕΥΤΕΡΟΣ του κιθαριστας (ενας χοντρουλης που επαιζε μονο ακκορντα) μου ειχε κανει την εντυπωση και ειπα μεσα μου "αμα τον αφησει αυτον να παιξει κανα σολο, θα τα μαζευουμε απο το πατωμα" οπως κι εγινε.
Δεν ξερω αν καταλαβαινεις τι θελω να πω. Κι ο Timmons παιζει αργα και μακροσυρτα πολλες φορες αλλα οταν θα πατησει το γκαζι, την βαψαμε, ετσι δεν ειναι?