Λούστρο νιτροσελουλόζης

marathon

Κλικαδόρος
Πόντοι
398
Μήπως ξέρει κάποιος που μπορώ να αγοράσω στην Ελλάδα??. Δεν θέλω χρώμα θέλω μόνο βερνίκι γιατί κάνω κάτι δοκιμές αυτή την εποχή και δεν με ικανοποιεί το βερνίκι για αυτοκίνητα.

Έχει ο διπλανός που βάφει αυτοκίνητα...

Σε πολλά χρωματοπωλεία πουλάνε, και δεν θέλει φούρνο... Πιστόλι βαφής θέλει και μια εγκατάσταση με νερό (οι επαγγελματίες έχουν κάτι σαν καταράκτη) για να παγιδευονται τα σταγονίδια που δεν πάνε στο όργανο.

Ακριβως.Ασε το φουρνο για να ψησεις ....κουλουρακια... :lol:

Δοκιμασε & σε κανενα επιπλοποιειο (και να μην εχουν θα σου πουν απο που αγοραζουν) αλλα και σε χρωματοπωλεια.

ΜΗ ΒΑΨΕΙΣ ΤΗ ΚΙΘΑΡΑ ΣΕ ΚΛΕΙΣΤΟ ΧΩΡΟ !!!ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟ!ΕΠΙΣΗΣ ΠΡΟΣΕΞΕ ΠΟΛΥ ΤΗ "ΔΙΑΧΕΙΡΗΣΗ" ΤΩΝ ΔΙΑΦΟΡΩΝ ΠΑΝΙΩΝ ΠΟΥ ΘΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΓΥΑΛΟΧΑΡΤΟΥ (μη παρεις και καμμια φωτια...)

Thanks SF είχα ξαναδεί την επισήμανσή σου και το έχω υπ'όψην μου. Έχω φτάσει σχεδόν σε σημείο απελπισίας με το λούστρο γιατί το βερνίκι αυτοκινήτου τελικά χαράσεται πολύ εύκολα. Το επόμενο πρόβλημα είναι από που θα το αγοράσω. Υπάρχει κανένα ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ χρωματοπωλείο ή κάποια συγκεκριμένη μάρκα (π.χ Χρομωλουξ...) για τη νιτοσελουλόζη γιατί σε 3 χρωματοπωλεία που έψαξα ούτε που το ήξεραν.. SF Help! δές που έχω σταματήσει...αμαρτία δεν είναι?http://www.noiz.gr/modules/My_Uploads/user_folders/marathon/DSCN1620.JPG

γιατί το βερνίκι αυτοκινήτου τελικά χαράσεται πολύ εύκολα
το ΝΙΤΡΟ ΝΑ ΔΕΙΣ ΠΩΣ ΧΑΡΑΣΕΤΑΙ!!!! :lol:

Απο αποψεως αντοχης ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ φινιρισμα δεν υπαρχει.....

Γιατι δεν το περνας το οργανακι ενα ωραιο πολυεστερικο βερνικι αφου δεν θελεις να "ξεφταει" ?

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Γίνε πιο συγκεκριμένος plz. Πάω στο χρωματοπωλείο και ζητάω πολυεστερικό βερνίκι? έχεις κάτι συγκεκριμένο στο μυαλό σου?

Νομίζω ότι με σώζεις man....Σου χρωστώ

+1, πολυεστέρας ή πολυουουρεθάνη για μεγαλύτερη αντοχή. Το μονο υποτιθέμενο πλεονεκτιμα του νίτρου είναι το λεπτο φίλμ που σχηματιζει (που το κάνει και πιο ευαίσθητο).

Τέλος μην ξεχνάμε οτί το νιτρο και οι διαλύτες του κάνουν τρελό σεξ στο περιβάλλον :evil: :evil: γι'αυτό και παει να καταργηθεί από την Ε.Ε.

Και η ερώτηση της ημέρας: γιατί όχι γομαλλάκα;;;

Και η γομαλλάκα με βολεύει γιατί έχω αλλά μπαίνει σε πιστόλι? (διαλύεται με οινόπνευμα εάν δεν κάνω λάθος)

Μπορεί να μπαίνει για τα πρώτα χέρια (ώς σίλερ) άλλα για τα υπόλοιπα θέλει, δυστυχώς, χέρι και χρόνο...

Για να μήν λεω και ότι να'ναι :oops:, σε σώμα ηλεκτρικής δεν έχω δεί ποτέ γομαλάκα... μόνο σε ακουστικά όργανα. Σκέφτομαι να το κάνω σαν πείραμα στο μέλλον, εξ' ου και το ερωτηματικό...

Αλλά προφανώς κατέχεις την τεχνική του πιστολιου οπότε, μάλλον να είναι καλύτερα να βάλεις πολυουρεθάνη...

η γομολακα για να πετυχει θελει παρα μα παρα (και αν δεν το καταλαβες ΠΑΡΑ ΜΑ ΠΑΡΑ!!! :lol: ) ΠΟΛΥ ΔΟΥΛΕΙΑ... :lol:

Και δυστυχως ειναι και αυτη πολυ ευαισθητη...δεδομενου οτι το οργανο ειναι ΗΛΕΚΤΡΙΚΟ οτι φινιρισμα και να του βαλεις δεν θα εχει καμμια διαφορα στον ηχο...οποτε βαλε το πολυεστερακι για να εισαι σιγουρος.. :wink:

παντως η γομαλακα ειναι η αγαπημενη μου εχω κανει τεσσερα οργανα με ασπρη κ μαυρη.

θα ανεβασω φωτο απο το τελευταιο σκαφος

Ωραίος ο exarhos (και υπομονετικός!)

Αν μπορείς δώσε και καμία πηγή για καλή γομαλάκα (στην Αθήνα ξέρω μόνο ένα μαγαζί...)

...και φυσικά ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ!!!!!!

δεν ειμαι Αθηνα.. οποτε.

παλια επαιρνα απο μαγαζια με αγιογραφιες

τονιζει απιστευτα τα΄νερα' :wink:

παντως η γομαλακα ειναι η αγαπημενη μου εχω κανει τεσσερα οργανα με ασπρη κ μαυρη.θα ανεβασω φωτο απο το τελευταιο σκαφος
Εσύ δεν μετράς, καθώς τις βασανίζεις τις κιθάρες!!!! :P

Ακούς εκεί.... relicing σου λέει ο άλλος :lol: :lol: :lol: :lol:

oxi ολες..'

αμα σου πω οτι ολες αυτες που εχω τωρα ειναι τιγκα στη κυριλα?

αυτη που εκανα ειναι natural. :wink:

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back