• Το Noiz σας εύχεται χρόνια πολλά και ένα ευτυχισμένο 2025! 🎊

Λουίζα + Νικόλας live @ Verve (Solonos 94) 25/3

Nikolas

Bafta Winner
Πόντοι
198
Η Λουίζα Σοφιανοπούλου ξανά στο VERVE. Ήταν λογικό να τριτώσει το καλό, από τη στιγμή που άρεσαν πολύ και οι δύο προηγούμενες εμφανίσεις της.

Αυτή την φορά (πάντα μαζί με τον πιανίστα Νικόλα Σιδερή) θα δοκιμάσει κάτι διαφορετικό: στις αισθαντικές ερμηνείες της σε αγαπημένα jazz standards ("All that jazz", "Mack the knife", "Do right", "My baby just cares for me", "Youkali tango", "Un año de amor", " Feeling good" κλπ) θα προσθέσει και μερικές εκπλήξεις από αναπάντεχα rock και trip hop classics, αλλά με τον δικό της, ιδιαίτερο τρόπο.

Και εκείνη την εξαιρετική φωνή της.

Σας περιμένουμε με ανοικτές μπουκάλες να γιορτάσουμε ξεχωριστά την 25η Μαρτίου :P

Είσοδος: ελεύθερη, φυσικά.

ΥΓ. Νικόλα: Το πρόγραμμα ροκάρει αρκετά αυτή τη φορά... Ελάτε... λέει... ;)

50286_368206723201879_1867536193_n.jpg

Nikolas είπε:
ΥΓ. Νικόλα: Το πρόγραμμα ροκάρει αρκετά αυτή τη φορά... Ελάτε... λέει... ;)
Άντε να δουμε αυτή τη φορά αν θα είναι πιο επιτυχής η προσπάθειά μου.....

Για να δούμε βρε Κώστα...

Είμαι Φρανκφούρτη αυτή τη στιγμή, αλλά αγόρασα Ιντερνετ και έτσι... ;) Γιατί χτες το βράδυ που έβαλα το θρεντ ξέχασα διάφορα πράγματα:

Verve: Σόλωνος 94 (ανάμεσα από Ιπποκράτους και Ασκληπιού).

Ήμερομηνία και Ώρα: 25/3 και 21:30

Είσοδος: Ελέυθερη

Ο ένας Φρανκφούρτη, ο άλλος Παρίσι.......... >:(

Messe υποθέτω, έτσι;

Και πόσο ήθελα ....... :-[

Καλές δουλειές.

Mission accomplished.

Επιτέλους ήλθον, είδον, άκουσον, ήπιον και (σχετικά νωρίς - ένεκα δουλειάς και παιδιών) απήλθον.

Ωραίο μπαράκι (με σωστό όνομα), ζεστή ατμόσφαιρα, πολύ καλή φωνή η Λουΐζα και πιάνο ο Νικόλας (λίγο δυνατότερα από όσο θα ήθελα αμφότερα αλλά o tempora o mores) και αρκετή ποικιλία και τόλμη στο πρόγραμμα (πέραν των κλασσικών standards).

Περάσαμε πολύ ευχάριστα.

Κρίμα που δεν μπορούσαμε να κάτσουμε παραπάνω.

Επιφυλάσσομαι...

Εγώ να πω ότι το πρόγραμμα ήταν much to my liking αυτή τη φορά. Έξω με τα κλασσικά τζαζ στάνταρντ και με πιο ροκ διάθεση. Μέχρι και skunk anansie είχαμε βγάλει αλλά τελικά δεν τολμήσαμε να το παίξουμε... Ελπίζω την επόμενη φορά. Αλλά από Radiohead, Fiona Apple, Tori Amos, The Gathering (και αυτό δεν το παίξαμε), κλπ... Απέδωσε νομίζω και είναι ΑΚΡΙΒΩΣ αυτό που ταιριάζει και στους δύο μας... :)

Με το καλό να κλείσουμε μιά κανονική μέρα βρε αδέρφια και θα σας φέρω! Πού θα μου πάει! ;)

Trending...

Νέα θέματα

Back