• Το Noiz σας εύχεται χρόνια πολλά και ένα ευτυχισμένο 2025! 🎊

Loreena McKennitt live in Greece 9,10 and 11 of June

Μην την χάσετε με τίποτα. Iσως η πιο αγαπημενη μου μουσικός ever. Tην έχω δει στο Λυκαβηττό πριν από 15 χρόνια περίπου, και στο Βέλγιο σε ένα καλοκαιρινό φεστιβάλ πέρσι - και οι δυο εμπειρίες ήταν από αυτές που έχουν μείνει χαραγμένες πιο βαθιά στη μνήμη μου. Θα ήθελα πάρα πολύ να την ξαναδώ αλλά δεν μπορώ να είμαι κάτω... Αν και θα το σκεφτώ σοβαρά.

Κοίτα να δεις...

Θα είναι πολύ εντυπωσιακή συναυλία σίγουρα...

Evilnye είπε:
Κοίτα να δεις...

Θα είναι πολύ εντυπωσιακή συναυλία σίγουρα...
Χάσαμε τη μία θεά ....μην χάσω και την άλλη...

Θα είναι απίστευτη εμπειρία...

Από το επίσημο newsletter της εταιρίας της, της Quinlan Road, που έλαβα σήμερα:

http://www.quinlanroad.com/newsandviews/currentupdates.asp?id=856

Η LoreenaMcKennitt αναγκάστηκε να αναβάλει τις συναυλίες που θα πραγματοποιούνταν στην Ελλάδα στις 9, 10 και 11 Ιουνίου
4 Ιουνίου, 2009

Η Loreena McKennitt αναγκάστηκε να αναβάλει τις επερχόμενες συναυλίες της στην Ελλάδα.

Η καλλιτέχνης είχε προγραμματίσει να εμφανιστεί στις 9 Ιουνίου στην Πάτρα, στις 10 στην Αθήνα και στις 11 στη Θεσσαλονίκη, όμως ένα σοβαρό πρόβλημα υγείας της μητέρας της ανάγκασε την κυρία McKennitt να αναβάλει τις ημερομηνίες μέχρι νεοτέρας.

«Θέλω το κοινό μου στην Ελλάδα να καταλάβει πόσο σημαντικές είναι για εμένα αυτές οι συναυλίες και λυπάμαι πολύ που χρειάστηκε να τις αναβάλω. Όμως αυτή τη στιγμή δεν έχω άλλη επιλογή από το να σταθώ στο πλάι της μητέρας μου και μόλις σταθεροποιηθεί η κατάσταση της υγείας της, ελπίζω οι συναυλίες να μπορέσουν να διεξαχθούν άμεσα, ίσως ακόμη και για τα τέλη Ιουνίου.»

Απαπαπα! Επικίνδυνο πράγμα για την υγεία οι συναυλίες στην Ελλάδα. Είτε στους ίδιους τους καλλιτέχνες είτε στις οικογέννειές τους!

Κρίμα, σε αναμονή λοιπόν...

Κριμα οντως! Ας ελπισουμε να τα καταφερει να ερθει τελος Ιουνιου!

Ξενερωσα πολυ μολις το ειδα... ας ειναι καλα η μητερα της!

Trending...

Νέα θέματα

Back