• Το Noiz σας εύχεται χρόνια πολλά και ένα ευτυχισμένο 2025! 🎊

Loose Rag live στο In Vivo.

Status
Not open for further replies.
Επειδη(ς) εχω βρεθει σε ισως χειροτερη περιπτωση με την δικη σας (απο θεμα χρηματων να πω).

Καποια στιγμη ειχαμε κανονισει λαιβ χωρις εισοδο και ειχαμε πει σε γνωστους και φιλους να ερθουν και μολις πηγαμε την ιδια μερα να στησουμε "καταλαθος" πηρε το αυτι μας οτι θα εχει 5 ευρω εισοδο......

Επειδη λοιπον εμεις ειχαμε φαει το παλουκι για να γβαλουμε λιστα και αλλα δεν θεωρησαμε σωστο να ΜΗΝ παιξουμε

Παρα πηραμε τηλεφωνο τους φιλους και γνωστους που ειχαμε ειδοποιησει και τους ενημερωσαμε οτι τελικα θα εχει εισοδο 5 ευρω και αν θελουν ας ερθουν αλλιως no hard feelings

Εν τελη ηρθαν και ισως περισσοτεροι απο οσους ειχαμε υπολογισει.....(δεν νομιζω οτι επαιξε ρολο αλλα λεμε)

Οι σωστες συννενοησεις ειναι αυτες που κανουν τους σωστους "ανθρωπους" απεναντι μας αλλα και στραβη να σου κατσει ΠΑΝΤΑ υπαρχουν λυσεις

Καλη συνεχεια παιδια και μακαρι καποια στιγμη να κατσει να ερθω και εγω να σας ακουσω (loose rags και B.A.N.D.)

Εγώ πάντως (και νομίζω η πλειοψηφία των φίλων μας που ήρθαν) πέρασα καλά και για αυτό ευχαριστώ σας όλους. Πάνω και κάτω από τη σκηνή.

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Καλημέρα.

Διαβάζω με λύπη απ΄το φίλο Νέστορα να μιλάει για θέμα "ηθικό"  κι ότι για "1,2,3,4,5 € δε χαλάνε ανθρώπινες σχέσεις"...... Επίσης ότι "οι σωστές συνεννοήσεις κάνουν τους σωστούς ανθρώπους" απ'τον φίλο messalion.

Έχω να πω τα εξής:

1) Ηθικό για μας είναι αυτό που πράξαμε. Και μόνοι μας να παίζαμε, το ίδιο θα κάναμε.

Τα live δεν είναι αυτοσκοπός για μας. Και απο πλευρά μας, η συνεννόηση ήταν μια χαρά.

2) Κανένα live δε χάλασε. Πραγματοποιήθηκε κανονικά & με επιτυχία απ'όσα διάβασα.

3) Εμείς ουδέποτε κατηγορήσαμε τους Loose Rag. Με το μαγαζί "τα βάλαμε". Αντιθέτως, πλην του Audiokostas, αρχίσαν να εκτοξεύονται εκφράσεις του στυλ "ακύρωσαν στο

παρά 5", "δύσκολο το βλέπω να συνεργαζόμαστε στο μέλλον".

Όσοι δεν έχουν καταλάβει τι έχει γίνει στην πραγματικότητα, ας διαβάσουν με προσοχή το thread.  Έχετε κολλήσει στα μονόευρα & στα 5εύρα.

Το θέμα έχει ξεχειλίσει και εγώ προσωπικά έχω κουραστεί να απολογούμαι. Κάθε άποψη που άκουσα είναι σεβαστή.

Η μουσική ενώνει μάγκες (έτσι νομίζω δηλαδή...)

Αυτά & πάντα καλοπροαίρετα.

Θανάσης, Beer Addicted Night Dogs

Bellyagas79 είπε:
Όσοι δεν έχουν καταλάβει τι έχει γίνει στην πραγματικότητα, ας διαβάσουν με προσοχή το thread.
Ωραία, ας διαβάσουμε λοιπόν τι έγινε... :)

Θα αποδεχθώ ότι ήταν λάθος επικοινωνία δική μου..
Ο ίδιος ο Κώστας λέει ότι έγινε απο μέρους μας το λάθος και όμως μετά διαβάζουμε αυτό...

Εμείς ουδέποτε κατηγορήσαμε τους Loose Rag. Με το μαγαζί "τα βάλαμε".
Μα δεν υπήρχε λόγος να τα βάλετε με το μαγαζί.

Αυτό προσπαθώ να πω, δεν έκανε κάτι μεμπτό το μαγαζί.

Ήταν μια απλή παρεξήγηση, ένα "σπασμένο τηλέφωνο" αν θέλεις.

Απλά την τελευταία ημέρα μαθεύτηκε αυτό που ήδη ίσχυε αλλά για το οποίο λόγω της παρεξήγησης υπήρχε αυτή η λανθασμένη πληροφόρηση.

Έχετε κολλήσει στα μονόευρα & στα 5εύρα.
Συγγνώμη, αλλά αυτό είναι που προσπαθούμε εμείς να σας πούμε εδώ και κάποια ποστ, ο Νέστορας, εγώ, ο Χάρης κλπ... ;D ;D

Longshadow. 

Δε πρόκειται να με πείσεις ότι δεν πράξαμε το σωστό.

Συγνώμη που δεν καταλαβαίνω αυτό που προσπαθείτε να μου εξηγήσετε εσείς, ο Νέστορας, ο Χάρης κλπ.

Το κατάλαβε έστω ένας πάντως (RayDTutto) και απάντησε ανάλογα...

Γειά χαρά! (να φάμε και τίποτα)

Bellyagas79 είπε:
Longshadow. 

Δε πρόκειται να με πείσεις ότι δεν πράξαμε το σωστό.
Φυσικά και δεν πρόκειται να σε πείσω, δεν έχω τέτοιες αυταπάτες.  ;D

Απλά ήθελα να δείξω ότι αφού η λάθος συνεννόηση είναι κάτι για το οποίο έχει πάρει ήδη κάποιος απο εμάς την ευθύνη, στην ουσία με την αποχώρηση τιμωρείτε εμάς, όχι το μαγαζί.  ;)

Τέλος, δεν θα είχα ασχοληθεί καθόλου με το θέμα (το εννοώ) αν δεν είχε τύχει να διαβάσω αυτό...

Απο τη μερια μας υπαρχει διαθεση για καποια μελλοντικη συναντηση επι σκηνης..
...το οποίο μου φάνηκε τελείως εκτός τόπου και χρόνου...

(εγώ τώρα πριν λίγο έφαγα, φασολάκια...) ;D

Αν μου επιτρέπετε, κατ' αρχάς να επαινέσω και τις δύο πλευρές για τις ψύχραιμες τοποθετήσεις. Να προσθέσω όμως ότι κατά τη γνώμη μου το ζήτημα που προέκυψε φωτίστηκε επαρκώς για εμάς τους απέξω (ιδίως όσους πάλι κοτέψαμε και πήραμε τη νιοστή απουσία) και μάλλον δεν υπάρχει κάτι άλλο να προστεθεί, τουλάχιστον δημοσίως.  ;)

Καλή συνέχεια σε όλους.

Το μονο που ηθελα να πω με αυτη μου την φραση

messalion είπε:
Οι σωστες συννενοησεις ειναι αυτες που κανουν τους σωστους "ανθρωπους" απεναντι μας
(οπως ειναι και ολοκληρ)

Ειναι οτι εφοσον κατσει η "στραβη" καλο ειναι να σπαμε το κεφαλι μας για να βρουμε λυση και οχι να ριχνουμε το φταιξιμο σε καποιον αλλον,και εφοσον ΔΕΝ βρεθει λυση τοτε να προβουμε σε ακραια (κατα την ταπεινη μου γνωμη) κινηση να μην παιξουμε/ετε

Προσωπικα εχω καταλαβει οτι σας ενοχλησε πιο πολυ η αντιμετωπιση του audiokosta προς εσας παρα τα χρηματα αλλα και αυτο να μην ειναι πρεπει κα δηλωσεις επαγγελματιας και να το κανεις εστω και αν το λαιβ δεν ειναι αυτοσκοπος

Επισης η αποψη οτι "επειδη ανεβασε το εισητηριο δεν παιζουμε" ειναι καθολα σεβαστη

Υ.Γ. Ολα τα παραπανω δεν πανε προσωπικα σε καποιον απλως εκφραζω την δικη μου αποψη περι του θεματος επειδη οπως προειπα εχω βρεθει σε ισως χειροτερη θεση

Υ.Γ.2. Στα γρουπ που αναφερθηκαν τρεφω ΜΕΓΑΛΗ συμπαθεια και στην μουσικη αλλα και στο προσωπο καποιων εξ'αυτων και οτι λεω το λεω με την πασα φιλικοτητα και σεβασμο

Ήμαρτον ,φτάνει πια ,ότι έγινε ,έγινε .

Ότι έμεινε απ τη κουβέντα είναι πως χάλασαν κάποιες προσωπικές σχέσεις και πως δεν πρόκειται τα 2 γκρουπ να ξαναπαίξουν μαζί .

Οκ ,αρκετά ,''όλοι μας'' γνωρίζουμε κάποιους προσωπικά ,αυτό είναι αρκετό και δεν χρειάζεται κάτι παραπάνω .

Προσωπική άποψη-αν και δεν μου πέφτει λόγος- είναι πως όλοι έχετε δίκιο ,απλά έτυχε μια στραβή,μη το μαμάτε άλλο ,ΤΕΛΟΣ 

Εμένα δε μου έμεινε αίσθηση για κάτι τόσο "κατηγορηματικό" μεταξύ των παιδιών.

Μου μένει όμως η αίσθηση ότι είναι και με το παραπάνω ώρα για

samy paraga είπε:
ΤΕΛΟΣ

Status
Not open for further replies.

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back