- Πόντοι
- 38
Εγώ πάντως (και νομίζω η πλειοψηφία των φίλων μας που ήρθαν) πέρασα καλά και για αυτό ευχαριστώ σας όλους. Πάνω και κάτω από τη σκηνή.
Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Ωραία, ας διαβάσουμε λοιπόν τι έγινε...Bellyagas79 είπε:Όσοι δεν έχουν καταλάβει τι έχει γίνει στην πραγματικότητα, ας διαβάσουν με προσοχή το thread.
Ο ίδιος ο Κώστας λέει ότι έγινε απο μέρους μας το λάθος και όμως μετά διαβάζουμε αυτό...Θα αποδεχθώ ότι ήταν λάθος επικοινωνία δική μου..
Μα δεν υπήρχε λόγος να τα βάλετε με το μαγαζί.Εμείς ουδέποτε κατηγορήσαμε τους Loose Rag. Με το μαγαζί "τα βάλαμε".
Συγγνώμη, αλλά αυτό είναι που προσπαθούμε εμείς να σας πούμε εδώ και κάποια ποστ, ο Νέστορας, εγώ, ο Χάρης κλπ... ;D ;DΈχετε κολλήσει στα μονόευρα & στα 5εύρα.
Φυσικά και δεν πρόκειται να σε πείσω, δεν έχω τέτοιες αυταπάτες. ;DBellyagas79 είπε:Longshadow.
Δε πρόκειται να με πείσεις ότι δεν πράξαμε το σωστό.
...το οποίο μου φάνηκε τελείως εκτός τόπου και χρόνου...Απο τη μερια μας υπαρχει διαθεση για καποια μελλοντικη συναντηση επι σκηνης..
(οπως ειναι και ολοκληρ)messalion είπε:Οι σωστες συννενοησεις ειναι αυτες που κανουν τους σωστους "ανθρωπους" απεναντι μας
samy paraga είπε:ΤΕΛΟΣ