Loose Rag live στο In Vivo.

Status
Not open for further replies.
Θερμή παράκληση

Ας μην αρχίσουμε τα περί μαγαζατόρων και μαγαζιών και χαρακτηρισμούς.

Θα αποδεχθώ ότι ήταν λάθος επικοινωνία δική μου το ανακοινωθέν €10 με μπύρα αντί του -πλέον- ορθού €6 είσοδος + €5 μπύρα και θα παραμείνουμε στο γεγονός ότι το live υφίσταται με μόνο τους Loose Rag επί σκηνής.

Ευχαριστούμε τους B.A.N.D., για την πρόθεση και κατανοώ κάθε απόφασή τους να αποχωρήσουν εφόσον η τελική συμφωνία ΔΕΝ είναι ίδια με την αρχική με την οποία συμφώνησαν.

funky_bassman είπε:
Τι ώρα είναι το σόου (μαστ γκοου ον)? Θα είμαι εκεί τριγύρω και λέω να περάσω να πω ένα γεια...
Κατά τις 11:30 (αν και ελπίζω νωρίτερα αλλά φεύ.........)

hwept είπε:
οτι θα κοστιζει η μπιρα 5Ε και το ποτο 6Ε αντιστοιχα. Μεχρι σημερα γνωριζαμε για εισοδο 10Ε με ποτο.
Καλό Live παιδιά!!

hwept είπε:
Θελουμε να ζητησουμε συγνωμη απο τα παιδια των Loose Rag και απο οσους (ενδεχομενως) θα ηθελαν να μας ακουσουν σημερα. Απο τη μερια μας υπαρχει διαθεση για καποια μελλοντικη συναντηση επι σκηνης, αφου οι συνενοησεις μας εως τωρα ηταν αψογες και τα στυλ μας σχετικα κοντα.
Δεκτή η συγγνώμη αλλά για να είμαι ειλικρινής (μιλάω για τον εαυτό μου και μόνο), διάθεση για μελλοντική συνάντηση επι σκηνής πως μπορεί να υπάρξει?...Λίγο δύσκολο.  ;)

Εξηγούμαι...

Αν τα πράγματα ήταν αντίστροφα, αν κάποιοι δηλαδή είχαν κάνει σε εμάς κλήση για υποστήριξη και ξαφνικά την ίδια την ημέρα του gig ανακαλύπταμε και οι δύο μπάντες μαζί (το ότι ο Audiokostas έχει την πεποίθηση οτι η είσοδος είναι 10 ευρώ με μπύρα φαίνεται στο πρώτο πόστ της πρώτης σελίδας) ότι υπάρχει μιά διαφορά της τάξης του ενός ευρώ απο αυτό που νομίζαμε, πόσοι απο εδώ μέσα πιστεύουν ότι θα ακυρώναμε την εμφάνιση μας 10 ώρες πριν απο το live γι'αυτόν τον λόγο και μόνο??  ;)

Βέβαια ο καθένας είναι κύριος του εαυτού του και των αποφάσεων του, οι οποίες είναι απο εμένα πάντα σεβαστές, αλλά που να βρεθεί τώρα αυτή η διάθεση για "μελλοντική συνάντηση", πάει, πέθανε στη πορεία...  ;)

longshadow είπε:
Δεκτή η συγγνώμη αλλά για να είμαι ειλικρινής (μιλάω για τον εαυτό μου και μόνο), διάθεση για μελλοντική συνάντηση επι σκηνής πως μπορεί να υπάρξει?...Λίγο δύσκολο.  ;)

Εξηγούμαι...

Αν τα πράγματα ήταν αντίστροφα, αν κάποιοι δηλαδή είχαν κάνει σε εμάς κλήση για υποστήριξη και ξαφνικά την ίδια την ημέρα του gig ανακαλύπταμε και οι δύο μπάντες μαζί (το ότι ο Audiokostas έχει την πεποίθηση οτι η είσοδος είναι 10 ευρώ με μπύρα φαίνεται στο πρώτο πόστ της πρώτης σελίδας) ότι υπάρχει μιά διαφορά της τάξης του ενός ευρώ απο αυτό που νομίζαμε, πόσοι απο εδώ μέσα πιστεύουν ότι θα ακυρώναμε την εμφάνιση μας 10 ώρες πριν απο το live γι'αυτόν τον λόγο και μόνο??  ;)

Βέβαια ο καθένας είναι κύριος του εαυτού του και των αποφάσεων του, οι οποίες είναι απο εμένα πάντα σεβαστές, αλλά που να βρεθεί τώρα αυτή η διάθεση για "μελλοντική συνάντηση", πάει, πέθανε στη πορεία...  ;)
Η αρχική συνεννόηση ήταν 10 € με ποτό κι όχι 10 € με μπύρα.

Άρα τα 10 ευρώ γίναν 12 μάνι μάνι. Και όσο να΄ναι 12 ευρώ με 10 ευρώ έχουν διαφορά.

Τα υπόλοιπα τα έχω εξηγήσει στον φίλο Κώστα.

Ευχαριστούμε για την προτίμηση & την μέχρι τώρα επικοινωνία.

Φιλικά,

Θανάσης

Εγώ από την άλλη θα έλεγα ότι οιαδήποτε συζήτηση/διαφωνία μεταξύ των μελών των γκρουπ, εφόσον αυτά την επιθυμούνε, μπορεί να γίνει σε προσωπικό επίπεδο και όχι σαν διαδικτυακό και ας το αφήσουμε το νοιζικό thread στην ησυχία του.

Ευχαριστώ εκ των προτέρων. 8)

Καλα τα 6€, αλλά το ποτό μπορουμε να το φέρουμε και σε πλαστικο μπουκαλακι νερου ή το θελετε συσκευασμενο?

Καλή επιτυχία παιδια :D

YΓ: την τελευταια φορα που σας ειδα μου κοστισατε κοντα στα 70€ χωρις ποτό ;D

neeq είπε:
YΓ: την τελευταια φορα που σας ειδα μου κοστισατε κοντα στα 70€ χωρις ποτό ;D
Ετσι ειναι οι φιρμες,ακριβες. ;D ;D

Καλο παιχτηρι μαγκες!

Εγώ πέρασα καλά.

Πλήρως άσχετος με το είδος , αλλά ήταν όμορφα. Χειροκρότησα γιατί το εννοούσα. Έξω δεν έβρεχε , Mesa είχε Boogie ακουγόταν στην αρχή λιιιιίγο πίσω. Αλλά τα πράματα σιάξανε και μέχρι τέλους ο ήχος ΗΤΑΝ ΚΑΘΑΡΟΣ και δεν μας πήραν και τα αυτιά τα db. Η κυρία Guild ευχάριστη έκπληξη.

Πήγα κατα λάθος στο Live νόμιζα ότι ήταν την άλλη βδομάδα , ευτυχώς με ξεκούνησε ο DVat.

Για το θέμα που προέκυψε με τους B.A.N.D. συμφωνώ με τον longshadow.

Ούτε εγώ θα ακύρωνα live τελευταία στιγμή, για παρανόηση αξίας 1 Ευρώ.

Οπότε θέμα μοιράσματος της ίδιας σκηνής στο μέλλον, για μένα δεν τίθεται.

Όχι για κανέναν άλλο λόγο αλλά επειδή είναι σαφές ότι έχουμε τελείως διαφορετική αντίληψη/αντιμετώπιση κάποιων πραγμάτων, και υπάρχει σοβαρό ενδεχόμενο να προκύψουν κι άλλες παρανοήσεις, να ξαναχαλαστούμε και να πάει στράφι το live.

Κατά τ'άλλα, χθες περάσαμε εξαιρετικά, είχαμε ισχυρή παρουσία από το Νόιζ – ευχαριστούμε παλικάρια – και γενικά η λαϊβοπερίοδος ξεκίνησε σούπερ.

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Haris είπε:
Για το θέμα που προέκυψε με τους B.A.N.D. συμφωνώ με τον Longshadow.

Ούτε εγώ θα ακύρωνα live τελευταία στιγμή, για παρανόηση αξίας 1 Ευρώ.

Όχι για κανέναν άλλο λόγο αλλά επειδή είναι σαφές ότι έχουμε τελείως διαφορετική αντίληψη/αντιμετώπιση κάποιων πραγμάτων, και υπάρχει σοβαρό ενδεχόμενο να προκύψουν κι άλλες παρανοήσεις, να ξαναχαλαστούμε και να πάει στράφι το live.

Κατά τ'άλλα, χθες περάσαμε εξαιρετικά, είχαμε ισχυρή παρουσία από το Νόιζ – ευχαριστούμε παλικάρια – και γενικά η λαϊβοπερίοδος ξεκίνησε σούπερ.
Παρότι ο audiokostas είπε ότι όποιες διαφορές έχουμε να τις αφήσουμε εκτός thread, βλέπω ότι δίνεται συνέχεια στο θέμα. Σου προτείνω να δεις τι έχει γράψει τόσο ο audiokostas , όσο εγώ και ο hwept προηγουμένως.

Επιμένεις/τε ότι το θέμα είναι το 1 €, το οποίο δεν είναι 1€ αλλά 2 €, όπως αναφέρουμε και παραπάνω. Αυτά δεν έχουν μεγάλη σημασία. Τελικά το χαράτσι θα το μάθαιναν οι φίλοι & γνωστοί μας(γιατί αυτοί έρχονται στα Live μας) την ώρα που θα πλήρωναν το ποτό; Εφόσον η συνεννόηση γενικά ήταν  κουκουρούκου, η διάθεση χάλασε....Τέλος.

Αυτά & πάντα φιλικά.

Θανάσης

Τώρα θα ακολουθήσω την παραίνεση του Κώστα και δεν θα συνεχίσω την συζήτηση, γιατί ότι ήταν να ειπωθεί ειπώθηκε.

Φιλικά (ειλικρινά) κι από μένα,

Χάρης

Off topic:

Πολύ ωραία βραδιά χτες, συγχαρητήρια σε όλη την μπάντα! Ελπίζω να σας ξανά πετύχω σύντομα και με μεγαλύτερη noiz-o-παρέα :).

Ωραία, νοϊζική βραδιά με βαρβάτο μπλουζ/ροκ, μπύρες και πολύ γέλιο. Σας ευχαριστούμε αγαπητότατοι Λους Ραγκ που μας δίνετε την ευκαιρία να μαζευόμαστε και να βλακεύουμε.

Νίκο, χάρηκα που σε γνώρισα!

Σπύρο, αυτό με το μετρονόμο το δοκίμασα σήμερα το πρωί, αλλά με πέταγε συνέχεια έξω! Χρειάζομαι μελέτη! ;D 

Και εμεις χαλαστηκαμε και ξενερωσαμε που δεν καναμε το live αλλα δεν ειμασταν εμεις που αλλαξαμε τα οσα ειχαμε πει την τελευταια μερα. Δε θα ενιωθα ωραια να πω σε καποιον "Νταξ μωρε σου χα πει 10 με ποτο δωσε τωρα 12 και τι εγινε ? για 2 ευρω κανεις ετσι ?"

Το θεμα ειναι τοσο οικονομικο (μπορει οχι για ολους) αλλα και ηθικο (για μας απεναντι στο κοινο (!) μας .

Δεν ξερω ποσο κοσμο εχετε στα live σας, ουτε τη σχεση που εχετε μαζι τους. Επειδη ομως στην περιπτωση μας αυτοι - οι λιγοι - που ερχονται να μας ακουσουν ειναι φιλοι και γνωστοι, προτιμαμε να ειμαστε σωστοι και φερεγγυοι απεναντι τους. Θεωρουμε σημαντικοτερη τη σχεση μας παρα το να κανουμε ενα live.

Haris είπε:
Δεν υπηρξε καμια παρανοηση. Παρανοηση ειναι οταν αλλο λες και αλλο καταλαβαινει ο συνομιλητης σου. Στην περιπτωση μας ομως, ειπωθηκε αλλο στην αρχη και αλλο την μερα του live.

Κανενα θεμα και ελπιζω no hard feelings. Καλη καρδια.

Καλη συνεχεια σε οτι κανετε

Τώρα θα ακολουθήσω την παραίνεση του Κώστα και δεν θα συνεχίσω την συζήτηση, γιατί ότι ήταν να ειπωθεί ειπώθηκε.

Θανάση sorry που παρεμβαίνω, το κάνω όμως με το θάρρος της προηγούμενης συνεργασίας μας (που θεωρώ ότι ήταν επιτυχημένη). ;)

Δεν είναι ωραίο αλλά συνάμα και ηθικό (μιας και ανέφερθηκε η λέξη παραπάνω), ν' ακυρώνεις το live στο παρά 5 για τους λόγους που αναφέρθηκαν. Θα το δεχόμουν σε περίπτωση υγείας, οικογενειακού προβλήματος, ή τέλος πάντων για κάτι σοβαρό. Τα 1,2,3,5 κλπ € παραπάνω δεν θα ήταν ο λόγος να χαλάσει(ουν) μια βραδιά, ανθρώπινες σχέσεις ή τέλος πάντων κάτι άλλο. :(

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Ευχαριστούμε όλα τα παιδιά που ήρθαν.

Αν και εμείς επάνω στο stage δεν ακούγαμε 100% αυτό που θέλαμε, απο κάτω μας είπαν ότι όλα ακούγονταν καλά.

Αγαπητέ hwept, αν ήταν σε όλα τα deals, όλες τις συνεννοήσεις, όλα τα νταραβέρια για να το πω πιο λαικά, να κυλούσαν όλα ομαλά, τότε δεν θα υπήρχε ποτέ των ποτών κανένα θέμα και όλοι θα ήταν happy forever.

Το θέμα είναι τι κάνεις ΑΝ και ΟΤΑΝ κάτσει μιά στραβή, (όπως και έγινε) τι αποφασίζεις, τι θέτεις ως προτεραιότητα...

Εγώ ομολογώ ότι εξεπλάγην με τη στάση σας, ήταν κάτι που δεν το περίμενα και δεν θυμάμαι να μου έχει ξανασυμβεί κάτι παρόμοιο.

Όπως είπε και ο Χάρης πιο πάνω, φαίνεται ότι οι αντιλήψεις που έχουμε για τέτοιου είδους θέματα απέχουν μίλια.

Καλή συνέχεια και σε σας, στο live με τον Νέστορα το καλοκαίρι είχα έρθει και εγώ και σας είχα απολαύσει...

Εγώ από την άλλη θα ήθελα να δώσω συγχαρητήρια στα παιδιά που ακύρωσαν. Χαίρομαι να βλέπω ανθρώπους με αρχές, ιδίως απέναντι σε φίλους που θα τους συγχωρούσαν έτσι κι αλλιώς. Μπράβο μάγκες.

Επειδη(ς) εχω βρεθει σε ισως χειροτερη περιπτωση με την δικη σας (απο θεμα χρηματων να πω).

Καποια στιγμη ειχαμε κανονισει λαιβ χωρις εισοδο και ειχαμε πει σε γνωστους και φιλους να ερθουν και μολις πηγαμε την ιδια μερα να στησουμε "καταλαθος" πηρε το αυτι μας οτι θα εχει 5 ευρω εισοδο......

Επειδη λοιπον εμεις ειχαμε φαει το παλουκι για να γβαλουμε λιστα και αλλα δεν θεωρησαμε σωστο να ΜΗΝ παιξουμε

Παρα πηραμε τηλεφωνο τους φιλους και γνωστους που ειχαμε ειδοποιησει και τους ενημερωσαμε οτι τελικα θα εχει εισοδο 5 ευρω και αν θελουν ας ερθουν αλλιως no hard feelings

Εν τελη ηρθαν και ισως περισσοτεροι απο οσους ειχαμε υπολογισει.....(δεν νομιζω οτι επαιξε ρολο αλλα λεμε)

Οι σωστες συννενοησεις ειναι αυτες που κανουν τους σωστους "ανθρωπους" απεναντι μας αλλα και στραβη να σου κατσει ΠΑΝΤΑ υπαρχουν λυσεις

Καλη συνεχεια παιδια και μακαρι καποια στιγμη να κατσει να ερθω και εγω να σας ακουσω (loose rags και B.A.N.D.)

Status
Not open for further replies.

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back