• Το Noiz σας εύχεται χρόνια πολλά και ένα ευτυχισμένο 2025! 🎊

Loose Rag live στο In Vivo.

Status
Not open for further replies.

audiokostas

V.I.P.
Πόντοι
38
Άντε μπαίνει κι ο χειμώνας και το αργήσαμε λιγάκι.....

Οπότε μιλήσαμε με τα Εθισμένα στη Μπύρα Νυχτόσκυλα (B.A.N.D.) και είπαμε να πάμε στο γνωστό (σε μας) κουτούκι του In Vivo (Τρικολάου Χαρούπη και Μεθαδώνης, σχεδόν γωνία, στα Εξάθλεια) την Παρασκευή 9 Νοεμβρίου να παίξουμε αυτά που ξέρουμε (και μερικά που δεν καταφέραμε να μάθουμε) και να περάσουμε ωραία (γουιτς ισ δε χολ πόιντ).

Η παρουσία σας, πέρα από το ότι είναι υποχρεωτική  :P, είναι σίγουρα και ευπρόσδεκτη.

Σηκωθείτε λοιπόν από γραφεία, μπέντρουμς, κάρτες ήχου και τα λοιπά και κοπιάστε για μια μπύρα (τουλάχιστον αφού αυτή συμπεριλαμβάνεται στο 10άρικο της εισόδου).

Τώρα βέβαια Band και Rag άλλο (κομματάρα έτσι; ) θα μου φέρναν στο μυαλό εμένα αν το βλεπα σε αφίσα....... ;)

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
audiokostas είπε:
Άντε μπαίνει κι ο χειμώνας και το αργήσαμε λιγάκι.....

Οπότε μιλήσαμε με τα Εθισμένα στη Μπύρα Νυχτόσκυλα (B.A.N.D.) και είπαμε να πάμε στο γνωστό (σε μας) κουτούκι του In Vivo (Τρικολάου Χαρούπη και Μεθαδώνης, σχεδόν γωνία, στα Εξάθλεια) την Παρασκευή 9 Νοεμβρίου να παίξουμε αυτά που ξέρουμε (και μερικά που δεν καταφέραμε να μάθουμε) και να περάσουμε ωραία (γουιτς ισ δε χολ πόιντ).

Η παρουσία σας, πέρα από το ότι είναι υποχρεωτική  :P, είναι σίγουρα και ευπρόσδεκτη.

Σηκωθείτε λοιπόν από γραφεία, μπέντρουμς, κάρτες ήχου και τα λοιπά και κοπιάστε για μια μπύρα (τουλάχιστον αφού αυτή συμπεριλαμβάνεται στο 10άρικο της εισόδου).

Τώρα βέβαια Band και Rag άλλο (κομματάρα έτσι; ) θα μου φέρναν στο μυαλό εμένα αν το βλεπα σε αφίσα....... ;)
Νωρις θυμηθηκες να το ποσταρεις ρε μπραβο !!!

Καλα να περασετε αλλα ειμαι σιγουρος οτι θα το κανετε  :D

messalion είπε:
Νωρις θυμηθηκες να το ποσταρεις ρε μπραβο !!!

Καλα να περασετε αλλα ειμαι σιγουρος οτι θα το κανετε  :D
Σε όσους αναστατώσαμε το πρόγραμμα της Παρασκευής και θα μεταβάλλουν το πρόγραμμά τους για να μας δούν, ζητάμε συγγνώμη και ελπίζουμε να τους αποζημιώσουμε.

Σε όσους στεναχωριούνται που θα μας χάσουν γιατί δεν μπορούν να ακυρώσουν τις υποχρεώσεις τους, τους υποσχόμαστε ότι στο επόμενο live (που ευελπιστώ οτι δεν θα αργήσει) θα τους ενημερώσουμε δεόντως νωρίς.

Το σίγουρο, όπως είπατε κυρ Messalion, είναι ότι θα περάσουμε καλά.

Πάνω και κάτω απ' τη σκηνή.  ;D

audiokostas είπε:
Σε όσους αναστατώσαμε το πρόγραμμα της Παρασκευής και θα μεταβάλλουν το πρόγραμμά τους για να μας δούν, ζητάμε συγγνώμη και ελπίζουμε να τους αποζημιώσουμε.
Συγγνώμη δεκτή...

Haris είπε:
Συγγνώμη δεκτή...
Τι ρε συ ειχες κανονισει να πας αλλου και στην εφερε ο audio?

pericles είπε:
Τι ρε συ ειχες κανονισει να πας αλλου και στην εφερε ο audio?
Ναι, έτσι κάνει πάντα για να μου σπάσει τα νεύρα! ;D

Τιποτα εσυ την δουλεια σου κανονικα ...μην δινεις σημασια  ;D ;D ;D

audiokostas είπε:
Σε όσους στεναχωριούνται που θα μας χάσουν γιατί δεν μπορούν να ακυρώσουν τις υποχρεώσεις τους, τους υποσχόμαστε ότι στο επόμενο live (που ευελπιστώ οτι δεν θα αργήσει) θα τους ενημερώσουμε δεόντως νωρίς.
Μικρέ  :P χλαμπατζιμπανή (για τον Χάρη λέω Περικλή) να μη μου στεναχωριέσαι...

Έρχεσαι άλλη φορά.

Δεν χάθηκε ο κόσμος.

Τωρα να ερθω σε εσας ή να παω στον Μαραβεγια....????

ολο σε διλυματα με βαζετε....!!

χεχεχεχεχεχεχεχεχε

Εγώ πάντως θα έρθω. Χειμωνιάζει και πρέπει να αρχίσουμε μαζευόμαστε σιγά σιγά.

Εμένα δε μου ρχετ καλά , αλλα  ντάξ  .....καλά να παίξτε ρεεε

Λέω να σκάσω με την Κυρία...

723.jpg

Δεν την βγάζω σχεδόν καθόλου σε live gigs.

Είδομεν.  :)

audiokostas είπε:
Μικρέ  :P χλαμπατζιμπανή (για τον Χάρη λέω Περικλή) να μη μου στεναχωριέσαι...

Έρχεσαι άλλη φορά.

Δεν χάθηκε ο κόσμος.
Μπα μωρέ, λέω να 'ρθω σαν μπακάπ, για την περίπτωση που θα σας καεί το ντραμοκούτι...

Λέω να σκάσω με την Κυρία...

723.jpg

Δεν την βγάζω σχεδόν καθόλου σε live gigs.

Είδομεν.  :)
Πω-πωω... Μαόνι φίλος, μαόνι; Χοντούρας ε; Πςςς...

Να φέρω και εγώ ταμπούρο από (αφρικάνικο) μαχόγκανι, για να έχουμε ομοιογένεια στον ήχο;   

Haris είπε:
Να φέρω και εγώ ταμπούρο από (αφρικάνικο) μαχόγκανι, για να έχουμε ομοιογένεια στον ήχο;     
Αμάν και σηκώσαν ανάστημα και οι καπλαμάδες .................αλλά έτσι είναι αυτά άμα έχεις 4χορδο που το παίζει αρχηγός ,αφεντικά και δούλοι στα ξσύλα γινήκαμε καυσοξσυλάδες ούλοι  ;D

Καλή επιτυχία παίδες ,να περάσετε όμορφα  ;)

samy paraga είπε:
....αλλά έτσι είναι αυτά άμα έχεις 4χορδο που το παίζει αρχηγός
Προτιμώ τον διακριτικό, ταπεινό, πιο εύηχο και σαφώς πιο Europe-friendly όρο, Spielführer ή ακόμα και Mannschaftskapitän.

Λοιπόν θα χουμε στάνταρ Μαόνια, (Μ)αλδέρια και Βαλτοφλαμουριά (ή Μπασσόξυλο, δεν έχω αποφασίσει ακόμα). Μια μικρή messe που κρίμα να τη χάσετε.

Θα φέρω στρατ με καλό θρι πίσες άλδερ μπόντυ,εγγύησις!

Haris είπε:
Πω-πωω... Μαόνι φίλος, μαόνι; Χοντούρας ε; Πςςς...
Πάντα.  ;D

100616_HondurasFans2_h.ss_full.jpg

Μια μικρή messe που κρίμα να τη χάσετε.
Μαθαίνω ότι ο κιθαρίστας των B.A.N.D. θα έχει μία τέτοια...

30U-15113_headstock-front.jpg

Για όλα τα γούστα μιλάμε... ;D

News update:

Τελικά η άλλη μπάντα ακύρωσε στο πάρα πέντε και η σκηνή είναι όλη δική μας.

Έτσι όσοι έρθετε θα ακούσετε μόνο τα δικά μας Ξύλα. ;D 8)

Sorry για την αλλαγή της τελευταίας στιγμής.

Να κανω μια ενημερωση επι της ακυρωσης της εμφανισης των BAND στο αποψινο live.

Σημερα το πρωι ενημερωθηκαμε οτι στο μαγαζι θα υπαρχει εισοδος 6Ε που δεν θα περιλαμβανει καταναλωση και οτι θα κοστιζει η μπιρα 5Ε και το ποτο 6Ε αντιστοιχα. Μεχρι σημερα γνωριζαμε για εισοδο 10Ε με ποτο.

Θεωρουμε οτι το να δωσει καποιος 11 η 12 Ε για να πιει μια μπιρα η ενα ποτο την περιοδο που διανυουμε ειναι ενα ποσο υπερβολικο. Καλως η κακως το κοινο κατα μεγαλη πλειοψηφια ειναι φιλοι και γνωστοι, και δε νιωθουμε ανετα να δινουν τοσα χρηματα για να μας ακουσουν και για να γινεται "μαγκας" ο καθε μαγαζατορας.

Το να αλλαζεις τα συμφωνηθεντα την τελευταια στιγμη και να παρουσιαζεσαι αφερεγγυος ειναι κατι που δε μας αρεσει, και δε συναδει με τις αποψεις και τις αρχες μας. Δυστυχως ομως δε μπορουμε να παιξουμε το παιχνιδι του μαγαζιου.

Θελουμε να ζητησουμε συγνωμη απο τα παιδια των Loose Rag και απο οσους (ενδεχομενως) θα ηθελαν να μας ακουσουν σημερα. Απο τη μερια μας υπαρχει διαθεση για καποια μελλοντικη συναντηση επι σκηνης, αφου οι συνενοησεις μας εως τωρα ηταν αψογες και τα στυλ μας σχετικα κοντα.

Ευχαριστω

εκ μερους των Beer Addicted Night Dogs

Status
Not open for further replies.

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back