• Το Noiz σας εύχεται χρόνια πολλά και ένα ευτυχισμένο 2025! 🎊

Loose Rag @ Double Trouble την Τρίτη 29/1

audiokostas

V.I.P.
Πόντοι
38
Καλό ήχο βγάζει, ωραίες κοπέλες έχει, είσοδο ΔΕΝ έχει, pint σε λογική τιμή έχει, συνεργάσιμη διοίκηση (μάνατζμεντ στα Ελληνικά) έχει, τον κόσμο του τον έχει, ξεκινάει νωρίς το πρόγραμμά του (10:00 αυστηρώς) και τελειώνει νωρίς (κατά τις 12+) και είναι κοντά στον Ηλεκτρικό (αν παίζει ρόλο αυτό εκείνη τη μέρα).

Με λίγα λόγια τα έχει σχεδόν όλα.

Την Τρίτη που θα φιλοξενεί τo καλύτερο blues-rock συγκρότημα που πέρασε ποτέ μέρα Τρίτη και του Γενάρη 29 πάνω από την σκηνή του Double Trouble*, θα τα έχει όλα.

ΜΗΝ κλαίτε τη μοίρα σας.

Ελάτε στο Double Trouble* και κάντε τη θλίψη σας outsourced σε εμάς για ένα δίωρο μέ ένταση, groove, πάθος, πόνο, οργή, ωδύνη κάθαρση και αναγέννηση σε 20κάτι πράξεις.

Για δυνατά στομάχια και δυνατότερα ποτήρια !

Loose Rag.

Η μπάντα που παίζει για τον πόνο του άλλου.

* Μαρούσι, Ερμού 40 (πεζόδρομος).

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Επειδή ο αγαπητός Κώστας, ως γνήσιος καλλιτέχνης και ενδεχομένως παρασυρμένος από την γνωστή σε όλους μας λογοτεχνική του διάθεση, παρέβλεψε τα πεζά και ταπεινά, θα ήθελα να προσθέσω ότι πρόκειται για το σταθμό του ηλεκτρικού του Αμαρουσίου, και η διεύθυνση του εν λόγω πολιτιστικού κέντρου είναι Ερμού 40 (Τ.Κ. 15124, για όποιον δεν μπορέσει να παρευρεθεί και θέλει να στείλει συγχαρητήρια επιστολή!).

Τηλέφωνο για ρεζερβέ, 210 6127005. ;D

Εντιτ: Κοίτα να δεις που το πρόθεσε για να με εκθέσει! ;D

lgbesios είπε:
Μ αρέσει που περνάτε ένας , ένας και σχολιάζετε ..... ;D
Εσύ είσαι με μας ή με τους άλλους;

Εγώ πάντως δεν είμαι ούτε Μεμάς, ούτε Μυάλους.

Με μας  είμαι  αλλά παίζω (και ποντάρω ) στον πόνο του άλλου..... cool, xa

Παίζει να έρθω αλλά γυμνάστριες ΔΕΝ φέρνω .... πάει πέταξε το πουλάκι  8)

καλή επιτυχία παίδες ..... αν και η αντιμετώπιση και η φιλοσοφία του επιχειρηματία αν μη τι άλλο σου εξασφαλίζουν ΚΑΛΗ διάθεση , πράγμα βασικό για να πάρεις κίνητρο και να αποδώσεις τα μέγιστα .

kostas80 είπε:
Να παίξει, να παίξει και δεν πειράζει. Χαρά μας θα ναι.

Γυμνάστριες, θηριοδαμαστές και κλοουν στο επόμενο blues τσίρκο που θα μαστε μαζί.  ;)

καλή επιτυχία παίδες ..... αν και η αντιμετώπιση και η φιλοσοφία του επιχειρηματία αν μη τι άλλο σου εξασφαλίζουν ΚΑΛΗ διάθεση , πράγμα βασικό για να πάρεις κίνητρο και να αποδώσεις τα μέγιστα .
Fact

Υποθέτω ήταν σούπερ η βραδιά σας, έτσι;  ;)

kostas80 είπε:

αν και η αντιμετώπιση και η φιλοσοφία του επιχειρηματία αν μη τι άλλο σου εξασφαλίζουν ΚΑΛΗ διάθεση , πράγμα βασικό για να πάρεις κίνητρο και να αποδώσεις τα μέγιστα .
Για μένα το μαγαζί είναι  οτι καλύτερο  υπάρχει αυτή την στιγμή,  Ναι , όπως είπε ο kotsios 80, απ όλες τις απόψεις  (και μονό μια ωρα και κάτι , απ το σπίτι μου  8))

Βέβαια αν  είχε λίγο μεγαλύτερη σκήνη  θα ήταν  ταμαμ ,  και ετσι ομως  είναι super, άσε που αν νιωσεις στριμωγμένος  μπορεις  να σουλατσάρεις πάνω στην μπαρα μεχρι την αλλη άκρη του μαγαζιού  ;D

lgbesios είπε:
αν νιωσεις στριμωγμένος ....
Εξαιρουμένης της συναυλίας στο Αιγάλεω, δεν νομίζω ότι θυμάμαι κάποια σκηνή που δεν ένοιωσα στριμωγμένος.... ;D

Είσαι για μεγάλα γήπεδα (σκηνές ) φίλε μ  :)

Άσχετο  ....την περασμένη βδομάδα ειχε  έναν παλιό GK o οποίος  ηταν super  πιο καλός  απ το SVT  3  (αν τον είχε προλάβει ) πας με τον  GB εκεί ; 

lgbesios είπε:
Είσαι για μεγάλα γήπεδα (σκηνές ) φίλε μ  :)

Άσχετο  ....την περασμένη βδομάδα ειχε  έναν παλιό GK o οποίος  ηταν super  πιο καλός  απ το SVT  3  (αν τον είχε προλάβει ) πας με τον  GB εκεί ; 
Όταν είχαμε παίξει με τους Wire εκεί, είχα παίξει με τον GK.

Τρομερό ενισχυτάκι (την αναβάθμιση του οποίου έχω και στο prova-room).

Ο Genz Benz ανήκει στο home/gig rig πλέον.

ο GK δουλεύει ...... δυστυχώς όμως λίγο πριν το live χτες διαπιστώσαμε ότι πέθανε το 15'' της καμπίνας  :-[ .... βγήκαμε με di κι ένα μονιτοράκι επι σκηνής για να ακούει ο μπασίστας  .

Φαντάζομαι ότι μέχρι την Τρίτη θα έχει λυθεί το πρόβλημα

Σωθήκαμε .....  ;D( μου έκανε και μενα νερά  >:(

kostas80 είπε:
Φαντάζομαι ότι μέχρι την Τρίτη θα έχει λυθεί το πρόβλημα
Είμαι σίγουρος ...... ομως  καλού κακού ένα  τηλέφωνο  στο μαγαζί θα  βοήθαγε

To 210 της Eden είναι πάντα ετοιμοπόλεμο και κοντά στο DT. ;)

No worries.

Φχαριστώ για την ενημέρωση.

Και το χα πει ο γκεντέμης ότι "δεν το βλέπω να κάνει Κούλουμα το 15άρι".

Κάτι σαν τον προπονηταρά μας..... ;D

Αντε και καλη τυχη μαγκες....!!

Βεβαια η τυχη με το μεγεθος του συγκροτηματος και του τεραστιου διαμετρηματοςτ...Δεν εχει να κανει τιποτα !!!

Θα προσπαθησω να ειμαι εκει !!!

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back