• Το Noiz σας εύχεται χρόνια πολλά και ένα ευτυχισμένο 2025! 🎊

Loose Rag & Special Guests @ Αφανείς το Σάββατο 22/5

audiokostas

V.I.P.
Πόντοι
38
Οι καιροί είναι δύσκολοι. Η αβεβαιότητα κυριαρχεί.

Κάτω από αυτές τις δύσκολες και αβέβαιες συνθήκες, οι Loose Rag αφήνουν τις σπηλιές τους, τρίβουν τα μάτια τους (προκειμένου να ξανασυνηθίσουν το φως του ήλιου), ξανακουρδίζουν τα όργανά τους και, την ώρα που τα ανυποψίαστα πλήθη θα παρακολουθούν τις τηλεοράσεις τους, θα έρθουν και θα χαρίσουν στους ελάχιστους, πλην φανατικούς οπαδούς τους, την σιγουριά, επαληθεύοντας και συνάμα επαναπροσδιορίζοντας τα όρια του Cave Blues Rock.

Μαζί τους θα εμφανιστούν το νέο και πολλά υποσχόμενο αίμα της Ελληνόφωνης funk rock σκηνής, τα Ατίθασα Πιάτα αλλά θα υπάρξει και η έκτακτη (από όλες τις πλευρές) εμφάνιση του Σπύρου Χαρμάνη (SpyrosCh).

4618349676_f783c7328d.jpg

Θα ήταν μεγάλο κρίμα να χάσετε αυτό το live.

Κύριος οίδε πότε θα ξαναδεί η Αθήνα τέτοιο πολιτιστικό γεγονός.

Εάν τα οικονομικά σας δεν σας επιτρέπουν το έξοδο της εισόδου, ζητήστε εμένα στην είσοδο και το διευθετώ άκοπα, αβασάνιστα, ανέξοδα

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Κάνω ένα μικρό bump γιατί είναι κρίμα να μην παρατηρηθεί η οικονομική συσκευασία πέντε Νοιζάδων σε ένα live.

Evilnye είπε:
Kudos για την αφίσα! :)

τι θα ναι και αυτος?

μονο εγω δεν εχω καταλαβει τι ειναι αυτο το κουντος που λετε ολη την ωρα? :P

7d24cf2b-f39d-4c62-a2dc-b1a531772143.jpg

Γιατι απο τις σπηλιες να βγειτε ρε σεις?!!! Ασε , ησυχασαμε λιγο καιρο!!!! ;D ;D ;D ;D ;D

Λοιπον πρεπει οποσδηποτε να ερθω να ελεγξω την κατασταση της μπαντας!!!!

Rock on!!!!!!!

κυριε κωστααααα?

εσεις ποιος απο τους 4 κυριους της αφισας εισαστε?

εντιτ

ω!

συγγνωμη!

η μια ειναι κυρια!

τωρα περιμενω με ακομα περισσοτερο ενδιαφερον την απαντηση σας! :P

Ποιος επιμεληθηκε την αφισσα; να του πειτε οτι ειχε εμπνευση 8)

Τα λεμε εκει παιδες :)

BigAlejandro είπε:
κυριε κωστααααα?

εντιτ

ω!

συγγνωμη!

η μια ειναι κυρια!

τωρα περιμενω με ακομα περισσοτερο ενδιαφερον την απαντηση σας! :P
Eγω βλεπω 2 κυριες στην αφισσα!!

Ακομη πιο πολυ ενδιαφερον για την απαντηση!!!! ??? ??? ??? ??? ??? ;D ;D ;D

audiokostas είπε:
το έξοδο της εισόδου
Το οποίο για το μαγαζί είναι το έσοδο της (σαββατοβραδυνής) εξόδου... :P

Εκ μέρους των Ατίθασων Πιάτων εγγυώμαι χαλαρή διάθεση για σφιχτή γκρούβα! 8)

Λούζης Ράγκης εννοείται σταθερή αξία, και πραγματικά περιμένω να ακούσω λάηβ τον κύριο Χαρμάνη, μια και μας έχει δώσει μια πολύ καλή εικόνα, αλλά η αλήθεια να λέγεται, στο πάλκο πληρώνονται όλα! ;D

Θα παραστούν και mods του Noiz ως μέλη του ενθουσιώδους κοινού, τα γκρίκλις δεν θα γίνουν αποδεκτά. 8)

Alchemist είπε:
Θα παραστούν και mods του Noiz ως μέλη του ενθουσιώδους κοινού, τα γκρίκλις δεν θα γίνουν αποδεκτά. 8)
Εγώ θα σε καλησπερίσω στα Σουαχίλι...

Ευχαριστούμε για το ενδιαφέρον σας και περιμένουμε την παρουσία σας για να γίνει το έλα να δεις.

Όσο για την αφίσα, σύλληψη/εκτέλεση είναι δικιά μου (τσα ο παππούς....πολυσχιδής ο καλλιτέχνης) και όντως αναφέρεται στα μέλη του γκρουπ μας. ;)

Alchemist είπε:
Θα παραστούν και mods του Noiz ως μέλη του ενθουσιώδους κοινού...
αλλά θα είναι σε mode που δεν θα φαίνεται ότι είναι συνδεδεμένοι παρόντες

Αν και σε σένα, κομματάκι δύσκολο. ;D

audiokostas είπε:
αλλά θα είναι σε mode που δεν θα φαίνεται ότι είναι συνδεδεμένοι παρόντες

Αν και σε σένα, κομματάκι δύσκολο. ;D

Τι θα ναι δηλαδή... κρυφοί ;D

όλα καλά και ωραία! Ψήνομαι άσχημα!!! Και να που συνειδητοποιώ ότι έχει τελικό Champions League... :P :P :P

Ξέρω, ξέρω.... θέμα προτεραιοτήτων κλπ κλπ.... Αλλά έπρεπε να πέσει το ένα πάνω στο άλλο??? :P :P :P

BigAlejandro είπε:
κυριε κωστααααα?

Έχω ακριβώς την ίδια απορία! ;D

Λούζης Ράγκης εννοείται σταθερή αξία, και πραγματικά περιμένω να ακούσω λάηβ τον κύριο Χαρμάνη, μια και μας έχει δώσει μια πολύ καλή εικόνα, αλλά η αλήθεια να λέγεται, στο πάλκο πληρώνονται όλα! ;D
Yep, ελπίζω να φέρω αρκετό κομπόδεμα να πληρώσω (compensation και για όσους χάσουν τον τελικό)! :-[

και..Κύριο?!? Μάριε, δεν με θυμάσαι? :P :P

govanmaniac είπε:
Ξέρω, ξέρω.... θέμα προτεραιοτήτων κλπ κλπ.... Αλλά έπρεπε να πέσει το ένα πάνω στο άλλο??? :P :P :P
To Blues παίζεται καλύτερα κάτω από αντίξοες συνθήκες ........ ανυποψίαστο πλήθος  :P

Έχω ακριβώς την ίδια απορία! ;D
Είναι το μόνο εύκολο. Ρώτα τον Marathon.

BigAlejandro είπε:
κυριε κωστααααα?

Είστε σίγουροι ότι απεικονίζονται οι Loose...και ο Κώστας, γιατί εγώ όλους μαλιαρούς τους βλέπω.

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back