Loose Rag & Driver's Hit @ Double Trouble 5/1/2014

audiokostas

V.I.P.
Πόντοι
38
Πολλοί από σας τους εθιμικά αλλοτριωμένους, γιάπηδες τεχνοκράτες δήθεμ-τάχαμ αγνωστικιστές, έχετε καταλήξει αβίαστα, αβασάνιστα κι αβάδιστα στο βολικό συμπέρασμα ότι Αη-Βασίλης δεν υπάρχει.

Να όμως που με την μεγαλοψυχία του έρχεται να σας διαψεύσει και να χαρίσει λίγες ώρες χαράς και διασκέδασης μέσα στην τεχνοκρατική σας καθημερινότητα.

Οι Loose Rag και οι Driver's Hit (με σειρά εμφάνισης και τίποτα άλλο), δύο συγκροτήματα που γνωρίζουν πολύ καλά κάποια μέλη και από τις δύο μπάντες (αλλά και του φόρουμ), αλλά και δύο μουσικά σύνολα που φοριούνται κάθε μέρα και με κάθε διάθεση, έρχονται να χαρίσουν την μοναδική τους γνώση κι εμπειρία (κερδισμένη από εκατοντάδες δευτερόλεπτα στο σανίδι και στις πρόβες και αρκετά λιγότερα στην εξάσκηση) σε όλους εσάς τους υφιστάμενους αλλά και δυνητικούς φίλους τους, με ένα ώριμο, μεστό, γινωμένο σύνολο μελωδιών που παντρεύονται σε ένα γνώριμο μπουκέ με μία παλαιωμένη γεύση ροκ και με επίγευση σοκολάτας, χώματος, μαόνι και blues δοσμένα σε εορταστική συσκευασία.

Το ότι θα ανοίξετε το παραπάνω δώρο Κυριακή μη σας φοβίζει, γιατί Δευτέρα είναι Θεοφάνεια (ή Θεοφάνια - μπορούμε να ανοίξουμε θέμα και για αυτό) κι εκτός αν πάτε κι εσείς να βουτήξετε για τον Σταυρό (ή έχετε μικρά παιδιά), ο ύπνος είναι ένα κεκτημένο δικαίωμα που κερδήθηκε μετά από χρόνια αγώνων του εργάτη και της ΔΕΗ (φώτα  ;D).

Ελάτε ρε σεις. Ωραία θα περάσουμε.

Βρε Κώστα προς στιγμήν νόμιζα ότι θα είναι η Θεοφανεία.  ::)

Παπαθωμα.jpeg

Nestoras είπε:
Βρε Κώστα προς στιγμήν νόμιζα ότι θα είναι η Θεοφανεία.  ::)
Μας εστειλες σερ,τι φωτο τουμπανο ειναι αυτες πρωινιατικο?

Η οποία μόλις πληροφορήθηκε το κοινό live είπε ότι ... θα παρίσταται.  :'(

1545707_577255462345310_677763829_n.jpg

Eλπιζομε οτι θα τα πουμε.

Σερ Νεστορα μου κρατας παρεα στη Θεοφανια μεχρι να ερθω αν και σε φοβαμαι!

Ήθελα και χθες στον Gregg και απόψε σε σας αλλά με τσάκωσε για τα καλά μια ίωση που με κυνηγάει μέρες. Καλά να περάσετε γκάιζ.

Jazzjoker είπε:
Ήθελα και χθες στον Gregg και απόψε σε σας αλλά με τσάκωσε για τα καλά μια ίωση που με κυνηγάει μέρες. Καλά να περάσετε γκάιζ.
Να σαι καλά Σπύρο.

Κάμποσοι με ίωση πάντως αυτές τις μέρες και δεν μας αφήνει σε ησυχία....

Εμάς τους κιθαρίστες (τρόπος του λέγειν) δεν μας κολλάει τίποτε. Τους τραγουδιστάς όμως ... ??? ::)

Nestoras είπε:
Εμάς τους κιθαρίστες (τρόπος του λέγειν) δεν μας κολλάει τίποτε.
Μην το λες! :-\

Μόλις ξεκουκουλώθηκα για λίγο να αλλάξω, γιατί έγινα μουσκίδι από τον ιδρώτα. >:(

Ponstan και κρεβάτι! :(

Να περάσετε καλά.

Jazzjoker είπε:
Περαστικα Σπυρε,το αυτο για Φουζιο.

Πραγματι οπως λεει ο κι ο Κωστας(audio) ολος ο κοσμος ειναι αρρωστος.

Απο τις 25,ανημερα Χριστουγεννα κολλησα κι ακομα ταλαιπωρουμαι.

Ειναι και το γηρας στη μεση.

gvour είπε:
Ειναι και το γηρας στη μεση.
Γερασμένη μέση; ή γερασμένος Μέσι;  ;)

Nestoras είπε:
Γερασμένη μέση; ή γερασμένος Μέσι;  ;)
Γερασμενος Μεσι και με γερασμενη μεση.

Έχω κλείσει θέατρο απόψε, αλλά μετά μπορεί... μπορεί... μπορεί....

Αλλιώς να περάσετε καλά παιδιά! :)

Τα κουρέλια παίζουν στο Double Trouble, κι εγώ είμαι από το κρεβάτι στην καρέκλα. >:(

ρε συ ...τωρα το πηρα χαμπαρι ...γαμωτο  ???

εφαγα το βραδυ μου με ''μουρμουρα''  :'(

σοβαρα τωρα , κατι πρεπει να γινει ωστε να ειναι πιο ευδιακριτα τετοια θεματα ,

και αλλη φορα τα εχω χασει .

Trending...

Νέα θέματα

Back