ε, δεν ειναι και για χορταση!alderbody είπε:...άλλο δεν έχει? μόνο αυτό το videάκι?
E OXI! διαφωνουμε καθετα, οι Jazzmasters ειναι με διαφορα οι ωραιοτερες κιθαρες που εχουν φτιαχτει ποτε. Περι ορεξεως...fenderiarhs είπε:Φοβερος ηχος , φοβερο παιξιμο. Παρε τουλαχιστον και μια κιθαρα που να βλεπετε να μη χρειαζεται να κλεινουμε τα ματια![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ουτε περι ορεξεως ουτε τιποτα.....ΕΙΝΑΙ ,μαζι με την Jaguar,με διαφορα οι ωραιοτερες κιθαρες που εχουν φτιαχτει ποτε.matawan είπε:E OXI! διαφωνουμε καθετα, οι Jazzmasters ειναι με διαφορα οι ωραιοτερες κιθαρες που εχουν φτιαχτει ποτε. Περι ορεξεως...:-* >
![]()
πωπωπωπωωπ μου τρεχουνε τα σαλια! εμενα παντως μου αρεσει πολυ και αυτη - η Elvis Costello - κι ας ειναι καινουργιο μονδελο σχετικαSuperfunk είπε:Ουτε περι ορεξεως ουτε τιποτα.....ΕΙΝΑΙ ,μαζι με την Jaguar,με διαφορα οι ωραιοτερες κιθαρες που εχουν φτιαχτει ποτε.
Στiς αφιερωνω στην ΑΠΟΛΥΤΗ cateme εκδοση & χρωμα
κλασσικο anodized gold pickguard,ολες οι πρωτες Jazzmaster αυτο ειχανvastrange είπε:εγώ θα σε ρωτήσω για το pickguard.... τι είναι από που κλπ...
δεν είναι κλασσικό.... είναι τρελή καστομιά!Superfunk είπε:κλασσικο anodized gold pickguard