Lollar Charlie Christian - AVRI '62 Jazzmaster

matawan

Μέλος
Πόντοι
48
Εδω και καποιο καιρο εχω βαλει στην Jazzmaster εναν Lollar Charlie Christian και δεν το χω μετανιωσει διολου. Παρακατω μπορειτε να παρετε μια ιδεα.

Ωραίος ήχος και ΠΟΛΥ ωραίο παίξιμο.

Για το πουκάμισο θα αφήσω τα σχόλια στον editor της Vogue από πανω :)

σας ευχαριστω παιδια για τα καλα σας λογια για το πουκαμισο. κι εμενα μ αρεσει.  ;D :-* :laugh:

Άπαντα άψογα! Κιθάρα, μαγνήτης, ήχος, παίξιμο, πουκάμισο!

Bravo!

Φοβερά όλα.

Τόσο φοβερά, που δεν ξέρω αν θα ακούγονταν και πολύ διαφορετικά με άλλη κιθάρα και άλλο μαγνήτη. :)

χαχαχαχα, πιστεψε με, ακουγεται πολυ διαφορετικα - ας πουμε απο τον προηγουμενο μαγνητη που ειχα στην JM εχει σημαντικη διαφορα. αν αλλαχθει και το πουκαμισο , η διαφορα ειναι μερα με τη νυχτα.

Tα ειπαν ολα οι προλαλησαντες,τι ωραιο παιξιμο και τι ηχαρα!

Και το πουκαμισο δινει αυτο το εξτρα. ;D

...άλλο δεν έχει? μόνο αυτό το videάκι?

τι καταπληκτικό ηχοπαίξιμο* ήτω αυτό?          ( *=  ;D)

σίγουρα και με τον Stock μαγνήτη θα ήταν super, αλλά κι ο Lollar ...γλεντάει!

ευγε!

ευχαριστω πολυ για τα ευγενικα σας σχολια!

alderbody είπε:
...άλλο δεν έχει? μόνο αυτό το videάκι?
ε, δεν ειναι και για χορταση! :D

Φοβερος ηχος , φοβερο παιξιμο. Παρε τουλαχιστον και μια κιθαρα που να βλεπετε να μη χρειαζεται να κλεινουμε τα ματια  :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P

fenderiarhs είπε:
Φοβερος ηχος , φοβερο παιξιμο. Παρε τουλαχιστον και μια κιθαρα που να βλεπετε να μη χρειαζεται να κλεινουμε τα ματια  :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P
E OXI! διαφωνουμε καθετα, οι Jazzmasters ειναι με διαφορα οι ωραιοτερες κιθαρες που εχουν φτιαχτει ποτε. Περι ορεξεως...  :P :-* >:D

matawan είπε:
E OXI! διαφωνουμε καθετα, οι Jazzmasters ειναι με διαφορα οι ωραιοτερες κιθαρες που εχουν φτιαχτει ποτε. Περι ορεξεως...  :P :-* >:D
Ουτε περι ορεξεως ουτε τιποτα.....ΕΙΝΑΙ ,μαζι με την Jaguar,με διαφορα οι ωραιοτερες κιθαρες που εχουν φτιαχτει ποτε.  ;)

Στiς αφιερωνω στην ΑΠΟΛΥΤΗ cateme εκδοση & χρωμα

Fender69JazzmasterOW273638_16.jpg

1966OlympicWhite2001.jpg

Superfunk είπε:
Ουτε περι ορεξεως ουτε τιποτα.....ΕΙΝΑΙ ,μαζι με την Jaguar,με διαφορα οι ωραιοτερες κιθαρες που εχουν φτιαχτει ποτε.  ;)

Στiς αφιερωνω στην ΑΠΟΛΥΤΗ cateme εκδοση & χρωμα
πωπωπωπωωπ μου τρεχουνε τα σαλια! εμενα παντως μου αρεσει πολυ και αυτη - η Elvis Costello - κι ας ειναι καινουργιο μονδελο σχετικα

zwovryldhqgedefchfmh.jpg

είσαι ωραίος τι να λέμε! εγώ θα σε ρωτήσω για το pickguard.... τι είναι από που κλπ...

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back