Logic pro 8

ninja

Νέο μέλος
Πόντοι
18
Παιδιά βοήθεια.Λοιπόν αγόρασα το Logic, έκανα ένα format το mac mini μου, εγκατέστησα κανονικότατα το πρόγραμμα, αλλά έχω ένα πρόβλημα. Ενώ δηλώνω κανονικά την κάρτα ήχου από το preferences του Logic, δεν βγαίνει ήχος. Έχω συνδέσει με midi το motif es για να το δουλέψω σαν master keyboard και να παίξω με τους ήχους του Logic αλλά τίποτα. Εν' τω μεταξύ όταν ανοίγω το main stage κάνει σαν ένα τζ-τζ-τζ-(σαν μετρονόμος), αν όμως ξαδηλώσω την κάρτα και δηλώσω ''built-in'' , σταματάει.

Μπορείτε να με βοηθήσετε?

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Σταματάει το τζ-τζ-τζ και παίζει κανονικά με την built in ή και πάλι δεν έχεις καθόλου ήχο?

Με άλλα προγράμματα (π.χ. με το main stage) παίζει το keyboard σου?

Με την built-in σταματάει ο θόρυβος αλλά δεν παίζει το keyboard ούτε με το main stage.

Τώρα ο θόρυβος δεν υπάρχει, αλλά συνεχίζω να μην έχω ήχο ούτε ένδειξη πληροφορίας από το midi key. Α! ξέχασα να αναφέρω ότι η κάρτα ήχου είναι μια tascam us 122l.

Στο support γιατι δεν απευθυνεσαι?Στειλε κανα αρχειο με σφαλματα να δουνε τι παιζει.Πες του γενικα τι γινεται.Και δοκιμασε να δουλεψεις με το σπασμενο.Απεγκατεστησε το κανονικο κ βαλε παλι το μουφα-ιντερνετ προγραμμα.Πες κ δω τι γινεται μετα.

Για τσέκαρε: Την κάρτα στο System Preferences (του MAC OSX ...όχι τα preferences του LOGIC) τη βλέπει σωστά?

Η κάρτα βγάζει ήχο (πέραν του midi?) π.χ. αν παίξεις ένα mp3 με το Quicktime?

Τρέξε το Audio Midi Setup (είναι μέσα στα utilities) και δες αν εκεί κάποιες ρυθμίσεις λύνουν το πρόβλημα.

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Βασικά έχω παρατηρήσει ότι από τότε που έκανα format και εγκατέστησα το Logic και την κάρτα, κολάνε όλα player και πρέπει να κάνω επανεκίνηση για να δουλέψουν . τι σημβαίνει?

To Audio midi setup είναι στο Applications/utilities (του MAC OSX) :)

Για δες κι εκεί...Τι επιλογές σου δίνει?

Λοιπόν στο audio midi set up έχει 2 καρτέλες 1.audio devices 2. midi devices.

Στην 1η έχει system settings

default input και είναι επιλεγμένη η κάρτα (US 122L)

δίπλα default output:US 122L

system output:US 122L

properties for :US 122L

clock source :hardware

Kαι στην 2η έχει 3 devices IAC Driver, Network, US 122L

Καλημερα,

επειδη δεν ξερω απο MAC, παιζουν εκει τα service pack? Aν παιζουν κι εκει, και εχεις ξεχασει να τα περασεις μετα το φορματ, κανε το γιατι κι εγω εχω την Tascam US224 την παλια και αμα δεν εεβαζα τα service pack 2 μου κολλαγε κι εμενα

Trending...

Νέα θέματα

Back