ποια συνδρομή να βαλω;
Τι εννοείς δουλειά γραφείου;Εχω ηχογραφήσει σε επαγγελματικά στούντιο της Αθήνας και στο ενα είχαν ενα MacBook Pro σαν το δικό μου απλα με μεγαλύτερο internal disk και στο αλλο με ενα Mac mini νομιζω του 2016.Η δουλεια έγινε σουπερ,υπαρχει και στο YouTube αν θες.Σε ενα DAW εχω την εντύπωση οτι μπορω γραψω οτι όργανα θελω,υπάρχουν κιθαρίστες που χρησιμοποιούν το Ableton.Δεν χρησιμοποιώ κανενα browser και κανενα app,στο στούντιο μου πάω για ένα λογο και μόνο.Απ’οτι φαινεται εισαι γνωστής του αντικειμένου οποτε αν θες να βοηθήσεις ευχαρίστως να σε ακούσω,αν θες απλά να κάνεις τον προφέσορα υπάρχουν και άλλα threads.Αγορασαμε1600 ευρώ mac mini που είναι για δουλειά γραφείου,βάλαμε το καλυτερο πρόγραμμα για παραγωγή ηλεκτρονικής μουσικής,με άφταστα synths ακόμη και απο αυτά του εμπορίου για να γράψουμε κιθάρες,μετά σπασμένα plugins μέσα στο logic,μετά είδαμε οτί ζορίζεται όταν το έχουμε ανοικτό και μαζί 3-4 σελίδες απο τον browser από πίσω,που αυτό απο μόνο του μπορεί να προκαλέσει ενα σωρό προβλήματα στo DAW και μετά καταλήξαμε να το πετάξουμε έξω για να βάλουμε Pro Tools.
Για πύργο ελεγχου αεροδρομίου είμαστε,να μην μείνει φτερό για φτερό.
μετά σπασμένα plugins μέσα στο logic
Σήμερα θεωρείτε το πιο εύχρηστο DAW για τη home χρήση που θα του κάνει το 95% των χρηστών
Περισσότερς πιθανότητες θα εδινα στον συνδυασμό του Sonoma με την version των Waves plugins που έχεις κάνει install.Αρα το πόρισμα ειναι οτι έφταιγε το λειτουργικό;
Πρακτικά, όλα τα καινούργια λειτουργικά είναι πιο "βαρειά" από τα προηγούμενα. Φαίνεται ότι το Sonoma καταναλώνει πιο πολλούς πόρους. Μου κάνει πάντως εντύπωση το ολο σκηνικόΑρα το πόρισμα ειναι οτι έφταιγε το λειτουργικό;
Δεν ξέρω αν χρησιμοποιείς το Logic,αλλά αν κάνεις μια μικρή έρευνα στο YouTube θα δεις οτι είναι πολυ συχνό φαινόμενο χρόνια τώρα.Εγω δεν ήξερα δεν γνώριζα καν την ύπαρξη αυτού του προβλήματος τωρα το έμαθα ?Μου κάνει πάντως εντύπωση το ολο σκηνικό
Δεν χρησιμοποιώ το Logic....γιατί δεν το χρειάζομαι!!!? Χρησιμοποιώ όμως τα τελευταία 25 χρόνια το Garageband με άπειρα layers και άπειρα AU (VST δεν υπάρχουν στην Apple), όπως καταλαβαίνεις σε διαφορετικά μηχανήματα, χωρίς κανένα πρόβλημα.Δεν ξέρω αν χρησιμοποιείς το Logic,αλλά αν κάνεις μια μικρή έρευνα στο YouTube θα δεις οτι είναι πολυ συχνό φαινόμενο χρόνια τώρα.Εγω δεν ήξερα δεν γνώριζα καν την ύπαρξη αυτού του προβλήματος τωρα το έμαθα ?
Εχω μια ιδιαίτερη αγάπη για το GarageBand!Η πρώτη μου apple συσκευή ήταν ενα iPad mini και τα πρώτα μου βήματα ας πούμε τα έκανα εκεί με synths κ τέτοια.Εχει μεγαλη θέση στην καρδιά μου το GarageBand?Δεν χρησιμοποιώ το Logic....γιατί δεν το χρειάζομαι!!!? Χρησιμοποιώ όμως τα τελευταία 25 χρόνια το Garageband με άπειρα layers και άπειρα AU (VST δεν υπάρχουν στην Apple), όπως καταλαβαίνεις σε διαφορετικά μηχανήματα, χωρίς κανένα πρόβλημα.
Δεν ρωτάω την ηλικία σου??
Τα ειχα διαγράψει εντελώς.Και κατι αλλο που δεν ανέφερα οταν ηρθε το Mac mini εκανα transfer με migration assistant απτο MacBook στο Mac miniΠερισσότερς πιθανότητες θα εδινα στον συνδυασμό του Sonoma με την version των Waves plugins που έχεις κάνει install.