- Πόντοι
- 118
Nαι αν και σε αυτο το κομματι πιστευω η διαφορα ειναι μικρη, αλlα σε καθε περιπτωση welcome.Όπως είπα και πιο πάνω, δεν είναι (για εμένα) θέμα tuning stability. Είναι θέμα ταχύτητας στις αλλαγές χορδών αλλά και ακρίβειας και αίσθησης στο κούρδισμα. Τα locking έχουν πολύ στιβαρή αίσθηση όταν κουρδίζεις.
Ποια είναι η SG? συνήθως εχουν περιπου 14μμ πάχος τα headstock, οποτε στα χαρτιά φαίνεται οκ όντως.Εάν είναι δυνατόν! ΚΑΙ το δεύτερο σετ είναι πολύ κοντό για την SG:
![]()
Gotoh SG301-20 MG-T Locking 3L/3R C
Locking Machine Head Set for Electric and Acoustic Guitar SG301-20-C L3+R3 MG-T, Gotoh MG-T traditional locking system with a knurled screw on the back of the machine head, 6 Pieces, Configuration: 3 Left / 3 Right, Closed construction, Buttons:...www.thomann.de
Εάν έχεις τύχη…![]()
Ποια είναι η SG? συνήθως εχουν περιπου 14μμ πάχος τα headstock, οποτε στα χαρτιά φαίνεται οκ όντως.
Και γω ξεκοιλιαζα σημερα το απογευμα μια tele για να της βαλω 4 way switchΟ νορμαλ κόσμος Μεγάλο Σάββατο, τυλίγει κοκορέτσι και ετοιμάζει το αρνί. Εμείς οι κιθαρίστες, ξεκοιλιάζουμε.. τις κιθάρες, αλλάζουμε τα ηλεκτρικά Και τους μαγνήτες και δοκιμάζουμε ήχους…
Καλή Ανάσταση, παρεπιπτόντως, σε όλους!
Χρόνια καλά!Ο νορμαλ κόσμος Μεγάλο Σάββατο, τυλίγει κοκορέτσι και ετοιμάζει το αρνί. Εμείς οι κιθαρίστες, ξεκοιλιάζουμε.. τις κιθάρες, αλλάζουμε τα ηλεκτρικά Και τους μαγνήτες και δοκιμάζουμε ήχους…
Α, ναι, τα tuners: έχω καλά νέα και κακά νέα. Τα κακά είναι ότι είμαι βλαξ. Τα καλά νέα είναι ότι είμαι βλαξ που μαθαίνει. Και ότι τελικά τα Gotoh tuners ταιριάζουν στην SG. Δεν είναι… κοντά (βλαξ) αλλά είναι σκόπιμα εκ σχεδίου έτσι, ώστε να διατηρούν το break angle της χορδής. Και σε αυτή την συνειδητοποίηση έφτασα διαβάζοντας τα δικά σας σχόλια @odis13 και @VII graphics. Τελικά μπήκαν πολύ εύκολα και έγιναν μέρος των ευρύτερων upgrades στην κιθάρα (ηλεκτρικά και μαγνήτες, που λέω στην αρχή). Σας ευχαριστώ πολύ και τους δύο, μάγκες.
Καλή Ανάσταση, παρεπιπτόντως, σε όλους!