¶λλη μια μαζική παραγγελία??

εγώ πάντως στον τομέα της θεσσαλονίκης ανήκω... μην αγχώνεσαι για τον βόλο σαν έξτρα τοποθεσία!

Ανακεφαλαίωση:

ReCoC: 1 OneSpot + 1 Daisy Chain Collins

vagx69: 1 OneSpot + ?? Daisy Chain

Sotoman: ???

Spyroid: ?? OneSpot + ?? Daisy Chain

alkias: κουρδιστή ??

pmelidis: 1 OneSpot + 4 Daisy Chain

Συπληρώστε το συντομότερο την λίστα για να γίνει η παραγγελία!

Εγώ μάλλον θα κατέβω το άλλο σαββατοκύριακο στην αθήνα οπότε μπορώ να τα πάρω τα αντικείμενα προς βορρά (αρκει να μην είναι των 100 κιλών!)

Ή μήπως προτιμάτε να κάνουμε χώρια την παραγγελία (πχ. εγώ για θεσσαλονίκη και ο Spyroid για αθήνα??)

παιδια χίλια συγγνώμη αλλά τελικα εγω δεν θα λάβω μέρος στην παραγγελια γιατι προέκιπσε κατι απρόοπτο και πάλυ χίλια συγγνώμη

εγω εχω φκιαξει μια λιστα πειτε ποιος θα παραγγέιλει για αθήνα να του την στείλω....

Καλύτερα να κάνουμε ξεχωριστή παραγγελία για να μην μπερδευτούμε και μπλέξουμε. Εγώ αναλαμβάνω την Αθήνα. Όποιος θέλει να μου στείλει σε μήνυμα το τηλεφωνό του να επικοινωνήσω μαζί του αν αίναι να συναντηθούμε μέσα στο ΣΚ για να παραγγείλω από την άλλη εβδομάδα.

αδερφε recoc αν είναι βάλε μέσα και δύο Battery Clip Converter και ένα 3.5mm (1/8") Converter.

σου έχω στείλει pm by the way...

thanx

Ξανανακεφαλαιώνω για θεσσαλονίκη:

Recoc: 1 OneSpot + 1 Daisy Chain Collins

vagx69: 1 OneSpot + 2 Daisy Chains Collins

pmelidis: 1 OneSpot + 4 Daisy Chain Collins + 2 Battery Clip Converter + 1 3.5mm (1/8") Converter

Σύνολο: 3 OneSpot + 7 Daisy Chain Collins + 2 Battery Clip Converter + 1 3.5mm (1/8") Converter

Αν είναι όπως λέτε 20Ε τα μεταφορικά τότε αντιστοιχούν 6,67Ε στον καθένα.

Με τα μεταφορικά βγαίνει στο σύνολο η παραπάνω παραγγελία περίπου 125Ε

Αύριο πρωί λέω να κάνω την παραγγελία γι' αυτό οτι προσθαφαιρέσεις έχετε... ΣΥΝΤΟΜΑ!! :)

Θα πληρώσω με πιστωτική φίλου μου γι' αυτό σας παρακαλώ πάρα πολυ να μην με κρεμάσετε!

βγαλτε με έξω....βρηκα οτι ήθελα.

θελει κανείς τίποτα απο θωμα να μοιραστούμε τα μεταφορικά?

Σε 2 ώρες (μόλις πάρω τον αριθμό πιστωτικής του φίλου μου) θα κάνω την παραγγελία.

Αν γίνεται να βρεθούμε αύριο-μεθαύριο για να μου δώσετε τα χρήματα...

Ρε παιδιά μιας και παραγγέλνω πρώτη φορά απο musik produktiv, εξηγείστε μου λίγο τί είναι οι παρακάτω χρεώσεις?

1 Forwarding Expenses MP Ausland Andere Länder 100003640 40,00 EUR

1 COD charge MP cash on delivery 100003639 11,99 EUR

40 μεταφορικά? (παραπάνω είχατε πεί 20)

11,99 προμύθεια???? :roll: :roll:

τι στον κόρακα??

Ρε παιδιά μιας και παραγγέλνω πρώτη φορά απο musik produktiv' date=' εξηγείστε μου λίγο τί είναι οι παρακάτω χρεώσεις?
1 Forwarding Expenses MP Ausland Andere Länder 100003640 40,00 EUR

1 COD charge MP cash on delivery 100003639 11,99 EUR

40 μεταφορικά? (παραπάνω είχατε πεί 20)

11,99 προμύθεια???? :roll: :roll:

τι στον κόρακα??[/quote']

11.99 ευρω ειναι αν χρησιμοποιείσεις COD, cash on delivery, κατι σαν αντικαταβολή.

το άλλο δεν ξερω

Δηλαδή με πιστωτική θα είναι μικρότερη η προμύθεια ή δεν θα υπάρχει καθόλου??

Και τα 40Ε μεταφορικά? πολλά δεν είναι??

δσιγουρα δεν πληρώνεις COD αν πληρώνεις με πιστωτικη.

για τα μεταφορικά δεν ξέρω

ρε παιδιά (προς τους θεσσαλονικείς!)

Ο φίλος μου έχει ξεπεράσει λέει το πιστωτικό του όριο οπότε δεν μπορώ να χρησιμοποιήσω την πιστωτική του! :(

Μπορεί κανένας απο εσάς να κάνει την παραγγελία για όλους μας? Αλλιώς πρέπει να περιμένουμε μέχρι τον μάρτιο.

Επείσης αν τα μεταφορικά είναι τελικά 40Ε είναι πολλά για προϊόν αξίας 25Ε. ακόμα και αν τα μοιραστούμε είναι 13,5Ε. Μπορεί κάποιος με προηγούμενη εμπειρία να μου επιβεβαιώσει αν ισχύει.

To Godlyke εχει 50 ευρω για μετ/τη και όλα τα πιθανα καλώδια, και 5,4 ευρώ μεταφορικά. Η παραγγελία γίνεται με ΙΒΑΝ, ουσιαστικά ανέξοδα.

To Godlyke εχει 50 ευρω για μετ/τη και όλα τα πιθανα καλώδια' date=' και 5,4 ευρώ μεταφορικά. Η παραγγελία γίνεται με ΙΒΑΝ, ουσιαστικά ανέξοδα.[/quote']
απο που? είναι το ίδιο καλό με το onespot? πόσα πεταλάκια μπορεί να σηκώσει? ποιά είναι τα "πιθανά καλώδια" που περιλαμβάνει? έχεις μετοχές στην godlyke και το προωθείς?? (πλάκα κάνω! :lol: )

Το ξέρει κανένας άλλος? αξίζει?

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Μπορείς να το αγοράσεις από εδώ:

http://www.degiergitaarbouw.nl/

Νομίζω ότι είναι ίδιο με το 1σποτ. Περιλαμβάνει 10 ανταπτορες και 1 ντειζι τσειν που περιγράφονται στο σαιτ της Godlyke.

Trending...

Νέα θέματα

Back