Ο ενισχυτης σου εχει εισοδο mp3/line in - ειναι για να μπορεις με ενα καλωδιο mini jack σε RCA να τον συνδεσεις με καποια εξωτερικη πηγη ηχου π.χ. MP3Zografos είπε:Παιδια θελω μια βοηθεια το ξερω οτι υπαρχει και αλλο θεμα παρομοιο. Λοιπον ο ενισχυτης μου ειναι ο Marshall MG15FX εχει εξοδο MP3/Line in και headphones πως συνδεω στον υπολογιστη και κανω ηχογραφηση για πειτε μου σας παρακλω
Μονο που ο τροπος που του περιεγραψες ηταν το αντιθετοkbasilis είπε:O φιλος ρωτισε ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ πως να συνδεθει απο ενισχυτη(headphones) στο pc και οχι τι τροπους με μικροφωνα κτλ. μπορει να ηχογραφισει.
Και τον απαντισα ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ για αυτο που ρωτισε ασχετα αν ειναι μπακαλιστικο ή οχι,μπορει απλως να θελει κατι να γραψει για να μην το ξεχασει ή να μην διαθετει χρηματα για μικροφωνα κτλ.
Αν ηταν για παραγωγη και παει λεγοντας σιγουρα δεν θα ρωτουσε για headphones.
Παντα Φιλικα-Βασιλης![]()
Δωρεάν και εύκολο είναι το Audacity http://audacity.sourceforge.net/?lang=elZografos είπε:Παιδια το καλωδιο που χρειαζεται το εχω. Τωρα πιο ειναι το καλυτερο προγραμμα για ηχογραφηση
Zografos είπε:Ευχαριστω ρε φιλαρακι
καμια σχεση - το audacity ειναι ΠΟΛΥ καλο και ευκολο προγραμμαZografos είπε:Γιατι φταει το Audacity??? για πες δεν ειναι καλο??
Αν ναι για πες αλλο προγραματακι
Εννοω οτι με αυτον τον τροπο εγγραφης θα συναντησεις δυσκολιες ως προς το καλο αποτελεσμα ή εστω ικανοποιητικο - δεν φταιει το προγραμμα - δοκιμασε το ομως και εδω ειμαστεZografos είπε:Τοτε τι ηταν αυτο που ειπες με τα μικρα γραμματα?? γιατι δεν το εχω δει ακομα το προγραμμα