Είχε 2 τόννους Guinness ;D ;DNestoras είπε:Μόνο που αυτουνού δεν είχε ένα τόννο πλαστικού χρώματος επάνω.![]()
Είχε 2 τόννους Guinness ;D ;DNestoras είπε:Μόνο που αυτουνού δεν είχε ένα τόννο πλαστικού χρώματος επάνω.![]()
Δεν χρειάζεται να δικαιολογείσαι...απλά ο Νέστωρας είναι κακόγουστος ;D ;Dnikoskollias είπε:Πρώτον: Σε καμμιά περίπτωση δεν ήθελα έτσι την κιθάρα, να την βάψω πήγαινα, και την άφησα έτσι (επειδή μου άρεσε)
Δεύτερον: Δεν υπάρχει ίχνος χρώματος δικού μου επάνω (η κιθάρα έχει το κόκκινο του εργοστασίου, όπου φαίνεται ;D και φανερώνει και σε πολλά σημεία το ασημένιο υπόστρωμα χρώματος που βάζουνε απο το εργοστάσιο)...
Αυτό ποτέ δεν λειτούργησε διαβρωτικά είτε στο μπάσο, είτε στον μπασίστα.marathon είπε:Είχε 2 τόννους Guinness ;D ;D
Συμφωνούμε...αντίθετα δίνει ποιότητα... ;D ;Daudiokostas είπε:Tested & Approved.
Personally. ;D
είναι πολλά μάλλον τα σάιτ και έχω πλήρη αγνοια απο ότι φαίνεται.....Sottos είπε:Να και μια λύση από την Τσεχία, η B&ch (made in china ειναι τα μπράτσα αλλά είναι οκ):
http://www.bachmusik.com/en/guitar-hardware/necks
Είναι γεγονός ότι ως Τζέντλεμαν, τα θέλεις όλα καλογυαλισμένα!!!!Nestoras είπε:με χάλαγε στο μάτι και την έδωσα.![]()
Παρεπιπτόντως εις εκ των εδώ μέσα που γουστάρω πιο πολύ, είναι ο Marathon. ;Dmarathon είπε:Δεν χρειάζεται να δικαιολογείσαι...απλά ο Νέστωρας είναι κακόγουστος ;D ;D
Σιγά σιγά θα τον γνωρίσεις...
Nestoras είπε:Παρεπιπτόντως εις εκ των εδώ μέσα που γουστάρω πιο πολύ, είναι ο Marathon. ;D
O Aνέστης είναι μια από τις αδυναμίες μου.nikoskollias είπε:...εννοώ να παρεξηγηθείτε :-X
Για τα χρόνια μου καλά κρατιέμαι.audiokostas είπε:Και κρίνοντας από το "σωσσίβιο", δεν έχεις και πολλές ;D
Να παιζες και λίγο μποσανόβες....Nestoras είπε:O Aνέστης είναι μια από τις αδυναμίες μου.
Όταν είχα βάψει το άλλο σώμα παλιότερα, brg έψαχνα, ρώτησα σε βαφές αυτοκινήτουaudiokostas είπε:Εγώ προσωπικά, μόνο κιτσαριό δεν το βλέπω.
Θα το πήγαινα βέβαια σε British Racing Green (δεν μ' αρέσουν πολύ τα "αδελφίστικα" - που σαι Τάκη - τα foam) και θα του βαζα ένα off white/cream πέρλα pickguard.
Επειδή ΔΕΝ παίζουμε όλοι σαν τον Jamerson (για να μην πώ για την μα@@@κία όταν είναι από κάτω) το ρηξικέλευθο thumbrest σου πρέπει να το πατεντάρεις. Εύγε.
Σε μια τέτοια ακριβώς ίδια Lotus 7 (όχι Caterham) έχω κάνει βόλτα στην Ουαλλική εξοχή. Εμπειρία !!!bihlas87 είπε:Όταν είχα βάψει το άλλο σώμα παλιότερα, brg έψαχνα, ρώτησα σε βαφές αυτοκινήτου
αλλά δεν βρήκα. Είναι λίγο πιο σκούρο απο όσο φαίνεται στην φωτό, πολύ κοντά σε
brg, emerald green metallic λέγεται, μια Βρετανίλα την βγάζει!
![]()
Το επόμενο όργανο που θα μαγαρίσω, θα το βάψω στα χρώματα της gulf![]()
Μόνο το κόλπο του Μπίχλα με τον ανεμιστήρα μην κάνεις... ;Daudiokostas είπε:Με βάζεις στη πρίζα για μαστορέματα και δεν κάνει![]()
Αυτά είναι... ή μάλλον... ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ!audiokostas είπε:Σε μια τέτοια ακριβώς ίδια Lotus 7 (όχι Caterham) έχω κάνει βόλτα στην Ουαλλική εξοχή. Εμπειρία !!!
Τι είναι το gulf ?
Είμαι σίγουρος οτι σου άρεσε η ιδέα και θα την δοκίμαζες στο επόμενο projectΜόνο το κόλπο του Μπίχλα με τον ανεμιστήρα μην κάνεις... ;D