Ναι,άσε!Δεν θες να το νιώσεις αυτό!panosmp είπε:koufio patomaxaxa trelo paketo e? eyxaristo gia tis simboyles paidia me katatopisate se megalo vathmo...
Ναι,άσε!Δεν θες να το νιώσεις αυτό!
Υ.Γ:Καλό είναι να γράφεις Ελληνικά.
ναι ξεχάστηκα..![]()
Καλα τι setup ειναι αυτό???Γιατι δν παιζεις με κλασικο στησιμο και Open handed?panosmp είπε:ευχαριστούμε.το στήσιμο που έχω είναι λίγο περίεργο σ βάζω μία φωτό να καταλάβεισ.. υπολόγισε οτι υπάρχει άλλο ένα βαθύ κ ότι το ride είναι δίπλα στο hi hat το crach απο πάνω (είμαι αριστερόχειρας k δεξιοπόδαρος
) δεν εχω όλα αυτα τα πιάτα που δείχνει
είναι περίεργο αλλά καλά μ κάθεται προς το παρών δοκιμάζω ακόμα πραγματα οπως ένα βαθύ απο αριστερά κ ένα απο δεξιά αλλα τα δεξιόστροφα γυρίσματα δεν μου κάθονται καθόλου...Nordic είπε:Καλα τι setup ειναι αυτό???Γιατι δν παιζεις με κλασικο στησιμο και Open handed?
οι καμπίνες που έχουν τα παιδιά είναι ΓΑΙΔΟΥΡΙΑ 4χ12 της κιθάρας κ 4χ10 του μπάσου αν τα βάλουν εκεί μέσα θα πέσουν οι τοίχοι, θα βάλουν speaker simulator (κάπως έτσι λέγεται). άσε μη τους βάζεις ιδέεςtakissam είπε:Sorry αν θεωρηθεί εκτός θέματος αλλά κάπου μπερδεύτηκα...
Αναφέρεις έναν πολύ καλό εξοπλισμό σε κιθάρα κ μπάσο με Mesa ενισχυτές (κεφάλια).
Οι συγκεκριμένοι που θα παίζουν ??? Δεν θα έχετε καμπίνες?
Αναφέρεις για 2x12" και 2x15" αλλά από τα λεγόμενά σου μου κάνουν ουσιαστικά για το "PA" σας. Σωστά?
Μήπως να φέρουν κιθάρα - μπάσο τις καμπίνες τους και από το PA (ακόμα και πιο μικρό να είναι) να περνάει μπότα φωνή (άντε κ ένα over)??
Αέρα πατέρα!!!panosmp είπε:οι καμπίνες που έχουν τα παιδιά είναι ΓΑΙΔΟΥΡΙΑ 4χ12 της κιθάρας κ 4χ10 του μπάσου αν τα βάλουν εκεί μέσα θα πέσουν οι τοίχοι, θα βάλουν speaker simulator (κάπως έτσι λέγεται). άσε μη τους βάζεις ιδέες![]()