Live Noiz

Ωραια αφισουλα ρε παιδια! Θα εχουμε και την αφισα για τις 13 ή ειναι νωρις ακόμα;

Και μία προτασούλα: μήπως θα θέλατε να ανεβούν κάπου τα demo ή κάποια δείγματα των συγκροτημάτων που θα παίξουν, πριν τη συναυλία για μια πρώτη γεύση;

Γεράσιμος

Φέρε και τις συμμαθήτριές σου και θα μπεις ΧΑΛΑΡΟΤΑΤΑ!!! :lol:

Nice....ΚΑτι θα κανονίσω και για σένα πονηρούλη....
Εγώ θα συνοδεύομαι...:P

Τους άλλους σκέφτομαι ... Για το κοινό καλό δουλεύω!!! :lol:

Αν σκεφτείς ότι το όνομα μας έχει βρεθεί σε αφίσα ως εξής:

"Τάδε, Δείνα, The Low, Budget Orchestra,..."

το γεγονός ότι φαγώθηκε το "The" είναι πταίσμα! :lol: :lol:

(¶σε που θα...φάρδαινε την αφίσα!) :lol:

Και μία προτασούλα: μήπως θα θέλατε να ανεβούν κάπου τα demo ή κάποια δείγματα των συγκροτημάτων που θα παίξουν' date=' πριν τη συναυλία για μια πρώτη γεύση;

Γεράσιμος[/quote']

Δείγματα απο X-Piral εδώ :

www.x-piral.com

www.myspace.com/xpiral

www.numberonemusic.com/xpiral

www.bandspace.com/x-piral

www.purevolume.com/xpiral

www.audiostreet.net/xpiral

www.burning-star.net

(Επέλαση στο διαδίκτυο μου θυμίζει :) )

Ρε συ. Αυτοί μοιάζουν με μεταλλάδες... :lol:
έτσι έτσι... απ'όλα έχει ο μπαξές. Μην πήξουμε στα mid-tempo, να κουνηθούμε και λίγο... :D

Ωραια αφισσα :P

Παιδια θα προτεινα καποιος που ξερει να μας πει τι διαθετει το μαγαζι και τι πρεπει να φερει η καθε μια μπαντα απο θεμα εξοπλισμου..

π.χ ενισχυτες μπασσου - κιθαρας ταδε,τα τυμπανα τι θελουν παραπανω...,αν υπαρχουν monitor και λοιπα

γιατι κατα καιρους εχουμε δει πολλα τρελα σε μαγαζια και μην τρεχουμε και δεν φτανουμε τελευταια στιγμη... :roll:

thanks

Έχει δίκιο ο gpiad. Φαντάζομαι ότι αυτό θα πρέπει να το αναλάβει ο yameth, τόσο για ό,σα θα πρέπει να φέρουμε όσο κυρίως για αυτά που ΔΕΝ θα πρέπει να φέρουμε...

...αν σκάσουμε 6 μπάντες με έξι ενισχυτές κιθάρας, 2-3 ενισχυτές μπάσου κλπ...θα μπλέξουμε. ¶σε που το κουβάλημα είναι κι αυτό ένα πρόβλημα, ειδικά για όσους μας έρθουν από επαρχία.

Σωστά! Επίσης αν γίνεται να μάθουμε και τι ενισχυτές θα είναι αυτοί...

Και κάτι άλλο: θα υπάρχουν και βάσεις για πλήκτρα?

Σωστά! Επίσης αν γίνεται να μάθουμε και τι ενισχυτές θα είναι αυτοί...Και κάτι άλλο: θα υπάρχουν και βάσεις για πλήκτρα?
αυτο και να μην εχουν θα φερουμε και εμεις εχουμε και μεις πληκτρα στο σχημα οποτε το βολευομαστε! 8)

Υ.Γ.παντως εγω θα φερω τον δικο μου ενισχυτη....
Και γω, αλλα μαλλον ολοι,καλο ειναι να ξερουμε παντως

γιατι ποτε δεν ξερεις

Μπορείς να παίξεις με τον δικό μου αν βολεύει από θέμα σειράς κτλ...ή τον Fender HotRod Deluxe θα έχω ή τους 2 μικρούς Pro Junior (στερεοφωνικά... :wink: )

Παρόμοια θέματα

Trending...

Νέα θέματα

Back