Και ο Wow! που κρατάει τα "χαρτιά του κλειστά"...:lol:Egω θα ηθελα να μας πει και o Yameth τη γνωμη του για την ολη διοργανωση...
Έχω να πω λοιπόν... ΡΕ ΣΥ ΑΝΤΟΥΑΝ' date=' ΣΙΓΟΥΡΑ ΔΕΝ ΕΙΧΕΣ ΜΑΚΡΙΑ ΜΑΛΛΙΑ ΠΟΤΕ??? :lol: :lol: :lol: :lol: Ακόμα δεν μπορώ να το χωνέψω! [/quote']
Xxaxaxaaax...ξεκινησα καποτε να αφηνω αλλα αρχιζα και εμοιαζα απειλητικα με τον Σταθη Ψαλτη..και εκει το εκοψα το παραμυθι.....μαλλον φταιει το πρωην becker avatar..e;;;
Δηλαδη αν ειχα την kate απο παλια...θα περιμενατε να εχω και βυζ...α;;;;
ΑΝΩΜΑΛΟΙ...........!!!!!!!!!
:lol: :lol: :lol:Xxaxaxaaax...ξεκινησα καποτε να αφηνω αλλα αρχιζα και εμοιαζα απειλητικα με τον Σταθη Ψαλτη..και εκει το εκοψα το παραμυθι.....μαλλον φταιει το πρωην becker avatar..e;;;
Δηλαδη αν ειχα την kate απο παλια...θα περιμενατε να εχω και βυζ...α;;;;
ΑΝΩΜΑΛΟΙ...........!!!!!!!!!
Αν μη τι άλλο, αυτό μας χαρακτηρίζει!!!Συνολικα καλες εμπνευσεις και απ οτι λενε και οι υπολοιποι -και δεν βρισκω λογο να διαφωνησω-με ωραιο δικο τους κοσμο
γιατι εχεις δει εσυ ποτε ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑ να παιζει ροκ στην Ελλαδα??/ 8O :lol:Επειδη ομως δεν πηγαμε να δουμε και τιποτα επαγγελματιες
Αν εννοείς ανθρώπους που βγάζουν χρήματα μόνο από live/δισκογραφία έχεις δίκιο, είναι ελάχιστοι έως ανύπαρκτοι μάλλον.δε νομιζω....... :lol: (τουλαχιστον τοσα χρονια στο κουρμπέτι δεν εχω γνωρισει κανεναν... :wink: )
¶λλωστε για αυτό το θέμα NOIZ Live έχει 356 posts ήδη...Νομιζω οτι βγαινουν εκτος θεματος σιγα σιγα...