Live Noiz

Παιδιά δε θέλω να σας στενοχωρήσω' date=' αλλά η Βίλμα ήρθε για τους Pettish Fish...(αλήθεια) :D[/quote']
Ήταν τελικά αυτή που λέω Ηλία ή υπήρχε και άλλο στα ίδια κυβικά και δεν το είδα;;; 8O

Μάλλον αυτή λες, αλλά καλύτερα να συνεχίσουμε να μιλάμε για το live παρά για αυτή...;)

Θελω να ρωτησω αν απο τις υπολοιπες μπαντες τους πειραζει να εχουμε την δικη μου βαση επανω (Ultimate Apex) γιατι αυτη που εχει στο μαγαζι δεν με πολυβολευει :)

chaostar ο πληκτρας εχει ενα yamaha psr9000 ντουλεκι αμα χωραει μη το συζητας φερτη.και ενα korg χωρις πληκτρα που φτιαχνει ηχους με ενα φωτακι που μας πρηζει οταν βαζει το χερι απο πανω.αλλα ειναι στο μεγεθος τοστιερας.κανε κουμαντο

Παιδιά δε ξέρω πώς γίνεται, αλλά μου ήρθε ιδέα: να ανέβει με κάποιο τρόπο το video από το live σε μορφή image, και να γίνει αρχείο torrent ώστε να μπορούμε όλοι να το κατεβάσουμε αλλά ταυτόχρονα να το κάνουμε seed και στους υπόλοιπους.

Όποιος ξέρει, πού και πώς μπορούμε να το κάνουμε αυτό ας το πει ;)

chaostar ο πληκτρας εχει ενα yamaha psr9000 ντουλεκι αμα χωραει μη το συζητας φερτη.και ενα korg χωρις πληκτρα που φτιαχνει ηχους με ενα φωτακι που μας πρηζει οταν βαζει το χερι απο πανω.αλλα ειναι στο μεγεθος τοστιερας.κανε κουμαντο
Κοιτα εγω πανω στη βαση εχω ενα Kurzweil 88αρι και 2 m-audio 61 πληκτρα...Οποτε λογικα τηα χωραει μια χαρα. Ρωτα τον αμα θες και πες μου να την φερω (συνολικα σηκωνει 120-130 κιλα)

Παιδιά δε ξέρω πώς γίνεται' date=' αλλά μου ήρθε ιδέα: να ανέβει με κάποιο τρόπο το video από το live σε μορφή image, και να γίνει αρχείο torrent ώστε να μπορούμε όλοι να το κατεβάσουμε αλλά ταυτόχρονα να το κάνουμε seed και στους υπόλοιπους.
Όποιος ξέρει, πού και πώς μπορούμε να το κάνουμε αυτό ας το πει ;)[/quote']

Κid.....στειλε μου ενα πμ...να σου πω τι μπορεις να κανεις με το βιντεο που εχεις στην καμερα...αν ειναι να το μετατρεψω ωστε να το μοιραστουν ολοι..και αν θες να το μονταρω και λιγο....και κανα colour correction!!!

Ρε παιδια ποια ειναι εν τελει αυτη η Βιλμα;;;; Εγω ειδα πολλα ωραια παιδια εκει (ειδικα μι αμε σκιστα ματακια...σαν την Bjork ειτανε :wink: )...
Αν ερθει το Σαββατο να μου την δειξει κάποιος..
που την ξερω,που την ξερω αυτη με τα σκιστα ματάκια...

α,ναι ρε η ΓΥΝΑΙΚΑ μου ειναι!! :lol:

(χωρις πλάκα ΗΤΑΝ η γυναικα μου!! 8O )

σε συγχωρω ομως!! ολη εχουν δικαιωμα να θαυμαζουν την ομορφια!! :lol:

:oops: :oops: :oops: :oops:

τυχερε Supefunk......

Να ρωτησω κατι...αν γινω Modulator θα βρω και εγω μια;;;

Yameeeeeeth θελω να γινω modulator.

Chaostar φύγε από τη χώρα σήμερα!!!!! Υπάρχουν φήμες ότι οι modulators του νοιζ έχουνε σχέση με την μαφία...Μην πάρεις την θετική διάθεση του superfunk σαν αληθινή φτιάχνει άλλοθι για τον ευατό του (ήδη στο ebay πουλάει κιθάρες για να πληρώσει τον εκτελεστή) :twisted: :twisted: :twisted:

Omerta!

Δεν φοβαμαι τον εκτελεστη! Ξερω καρατε, ταεκβοντο, καποειρα, κουνγκ φου και θα επιτεθω με το two handed 88αρι stage piano μου...

Μαι νειμ ιζ Ραμπο

Και το www.imageshack.us είναι καλό! Και έχει δυνατότητα για preview (δηλαδή βλέπουμε την φωτό σε μικρό παραθυράκι, κλικάρουμε και τσουπ! νά την ολόκληρη :D ).

Θέλουμε βίντεοοοοοοο!!!!

Σε non-torrent υπάρχει και το www.rapidshare.de για να γίνει upload και μετά να το πάρουμε και οι υπόλοιποι.

φιλοι λιγο υπομονη με το βιντεο.

θα βοηθησει ο αντουαν να γινει ευκολο να το εχετε ολοι, ακομα ειναι σε μορφη κασετας.θα γινει dvd θα κανουμε οσες κοπιες χρειαστει και θα το εχουμε ολοι.η γωνια ληψης ειναι περιεργη(απο που ειχε βαλει ενα κουλο γκολ ο φανμπαστεν?)καπου εκει ημουνστο κορνερ κοντα.απο το τιποτα καλο ειναι και ο αντωνακης ο(ζορο/ζαβολιαρης/ζιγκολο/ζουζουνος/ζαβαρακατρανεμια)-Ζ θα το επεξεργαστει να φαινεται.

αλλο ενα σαββατο και μετα δικο σας μας

ποποοοοοοοοοοο πρέπει ναχε πολύ φάση...μπράβο βλάκα antuan!!! 8)

το χειρότερο για μένα είναι οτι δυστυχώς οι NoThinG PerSonaL ΔΕΝ θα μπορέσουν να παίξουν το επόμενο Σάββατο...

ο λόγος είναι πολύ σοβαρός...και είναι θέμα υγείας....

πραγματικά ζητάμε συγνώμη απο τα παιδιά που το διοργάνωσαν όπως και απο τα μέλη του forum. είμαστε σίγουροι ότι η ώρα μας θα καλυφθεί όμορφα απο τις υπόλοιπες ή νεες μπάντες.

ποποοοοοοοοοοο πρέπει ναχε πολύ φάση...μπράβο βλάκα antuan!!! 8)
.
Για ξαναγραψτο αλλιως αυτο.........!!!!!!!.Eιμαι ηδη σε σταση Ζειμπεκ Φου.....

Παρόμοια θέματα

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back