Live Noiz

Ρε παιδιά...chat το χετε κάνει εδώ πέρα... :evil:
Elav_d...πρόσεξε γιατί δεν θα χει ενισχυτή ΗRD το Σάββατο... :twisted:
Καλά Ja_m... Κάτι θα βρω να φέρω από τη συλλογή μου!

Lucian_VintageAmpCollection.jpg

May21_04.JPG

ενταξη τι εκανε ο καινουργιος.

δεν αναφερθηκε

δε χαιρετισε

δε στεκοταν προσοχη? :):):):)

ενταξη τι εκανε ο καινουργιος.δεν αναφερθηκε

δε χαιρετισε

δε στεκοταν προσοχη? :):):):)
Ας μη το συζητήσουμε άλλο ρε παιδιά please!!!

Παίδες δεν υπάρχει χώρος για jam.

Οι μπάντες είναι αρκετές για να καλύψουν όλο το πρόγραμμα.

Τώρα μάλιστα μπορούν να παίξουν 1-2 παραπάνω κομμάτια.

Παράκληση: Επειδή δεν υπάρχει αποθηκευτικός χώρος οι συμμετέχοντες παρακαλούνται να φέρνουν τα όργανα μέσα όταν έρθει η σειρά τους, εκτός από τους ενισχυτές που μπορούν να μπούν κατευθείαν στο πάλκο.

C U there.

περασαμε καταπληκτικα... 8)

elavd φοβερη τελικα η rockinger σου πραγματι :wink:(και πολυ καλος παιχτης ευγε νεε μου)

antouan_z εχασες!!!!! ειχε παρα πολλα και ωραια αβασανιστα μωρακια (οντως και δεν το περιμενα :twisted: ) :D :D :D :D

το αλλο σαββατο παλι εκει

elavd φοβερη τελικα η rockinger σου πραγματι :wink:(και πολυ καλος παιχτης ευγε νεε μου)

antouan_z εχασες!!!!! ειχε παρα πολλα και ωραια αβασανιστα μωρακια (οντως και δεν το περιμενα :twisted: ) :D :D :D :D

το αλλο σαββατο παλι εκει

τι? μονο αυτα ειναι τα νεα? :cry: :cry: :cry:

Αν κι ακούω dance nusic, πέρασα super. Elavd congrats....... Όλοι ήταν super. Μπράβο yameth κι όσοι έβαλαν το χερακί τους γι αυτό το live. Eyeprotocol σε έψαξα και είχες φύγει. "Νωρίς δεν έφυγες"?

Johnny.

ωραια ηταν παιδια!βεβαια ηταν πηχτρα στον κοσμο και οποιος εβγαινε προς τα εξω δεν μπορουσε να μπει μεσα αλλα και να μπαινε που να πηγαινε πολυ στριμωγμα λεμε.βεβαια ηταν γολγοθας στις μπαντες να βγαζουν και να βαζουν εξοπλισμο και να περνανε απο τον κοσμο μεσα, το μονο μελανο σημειο στην διοργανωση.ωραια ηταν περασαμε ολοι καλα!καμια φωτο θα ανεβασει κανεις? :)

Η ερώτηση είναι απλή: ΠΟΙΑ ΜΠΑΝΤΑ ΗΡΘΕ ΝΑ ΔΕΙ Η ΒΙΛΜΑ??? :lol: :lol:

Για να τους δώσουμε συγχαρητήρια για τις γνωριμίες τους... 8O 8O 8O

Απαντήστεεεεε! :wink:

Η ερώτηση είναι απλή: ΠΟΙΑ ΜΠΑΝΤΑ ΗΡΘΕ ΝΑ ΔΕΙ Η ΒΙΛΜΑ??? :lol: :lol:

Για να τους δώσουμε συγχαρητήρια για τις γνωριμίες τους... 8O 8O 8O

Απαντήστεεεεε! :wink:
Ναι αλλά ποια μπάντα ήρθε να δει ο Johny Vavouras ? :roll:

H Βίλμα ποια είναι ???

Συγχαρητήρια και από μένα στον yameth και στα συγκροτήματα για την φοβερή αυτή βραδιά ! Όλα ήταν τέλεια...και ο ήχος και η ατμόσφαιρα του κόσμου. Και την επόμενη φορά σε μεγαλύτερο χώρο :wink:

elavd, δεν πρόκειται να σε συγχωρέσω ποτέ που μου έκλεψες την δόξα για το "θεματάκι του βοσκού" (όπως λέω το παλιό σήμα της ΕΡΑ...)... είδες όταν κυλάει το ηπειρώτικο αίμα... :wink:

πολύ ωραίο live,ωραίος ο χώρος αν και αποδείχτηκε λίγο μικρός.

Μεγάλη έκπληξη το οτι έπιαναν τα κινητά στο μαγαζί (δεν ήταν γεματο "κεραίες" όπως ήταν αναμενόμενο :D :D :wink: )

.Τα συγκροτήματα ήταν εξαιρετικά και επαιζαν ώριμα.

Συγχαρητήρια σε όλους και χάρηκα που σας γνώρισα και από κοντά.

ΥΓ1)Μόνο σε 2 μέλη έκοψε να φορέσουν μπλούζα με το nick τους και ήταν λίγο δύσκολη η επικοινωνία.Εγώ αρκέστηκα στο να φορέσω μπλε μπλούζα :oops:

ΥΓ2)jam ιδιαίτερα συγχαρητήρια για την μπάντα σου και τον ήχο σου.Θα σας παρακολουθώ στενά από δω και πέρα 8)

Χάρηκα που σας γνώρισα όλους.Θα τα πούμε το άλλο Σάββατο

σας ζηλευω ρε παιδια :cry:

τουλαχιστον ελπιζω να δουμε καμια φωτογραφια..

Φοβερή βραδιά!

Συγχαρητήρια στον yameth και όσους συνέβαλλαν στην οργάνωση του event και στις μπαντες που τα έχωσαν κανονικά! 8)

Χάρηκα πολύ που γνώρισα αρκετούς noizαδες αν και λόγω του πολύ κόσμου υπήρχαν και άλλοι που ούτε καν τους είδα.

Δυστυχώς δεν μπόρεσα να μείνω πολύ λόγω υπερβολικής κούρασης :?

Το επόμενο Σάββατο θα φροντίσω να έχω κοιμηθεί τις προηγούμενες μέρες και θα είμαι φρέσκος!! :lol:

Ζηλεύωωωω!

Φωτό θα δούμε; Κάνα βιντεάκι; Clipάκι; Κατιτίς τέλος παντων για μας που ήμασταν απόντες! :D

Ήταν πραγματικά πολύ όμορφα στο Live. Και τα γκρουπς και όλα. Θα'θελα να μπορουσα να'παιζα κι εγώ με τη μπάντα μου, αλλά είχαμε 'αναδιαρθρωτικές κινήσεις' το τελευταίο διάστημα κι ετσι το χάσαμε. Μια ερώτηση:

Ο IxNiLaTiS είχε έρθει στο Live; :roll:

Είδα έναν τύπο βασικά που καθόταν κοντά στη σκηνή, με την πλάτη του γυρισμένη καθ'όλη την ώρα του Live, και δε θα με εξέπληττε αν ήταν όντως αυτός. Αν κάποιος τον είδε και του μίλησε, ας πει! :P

Ένα μπράβο κι από μένα σε όσους κουράστηκαν γι'αυτο το Live. :wink:

Ενα υπέροχο Σαββατόβραδο. ωραίος κόσμος, μέλη- παλιοί και νέοι φίλοι του noiz, όλοι μαζί μια παρέα, οι μπάντες με ωραία εμφάνιση και μεράκι φρόντιζαν για την διασκέδασή μας, καλός ήχος και ξαφνικά..................... σκάει ένας παλαιστήνιος στο μπάρ :lol: :lol:

τί άλλο να ζητήσει κανείς. Και εγώ και η κοπέλα μου περάσαμε φανταστικά, συγχαρητήρια και ευχαριστώ σε όλα τα παιδιά που έπαιξαν τόσο ωραία, ευχομαι περισσότερες και μεγαλύτερες βραδιές noiz,

Οι καλύτερες στιγμές μου μουσικά οι intravenus, και η εκτέλεση του the end των doors, εκεί ολοκληρώθηκα,

Το noiz εδειξε τα "δόντια" του!!!!! 8)

μαγκες ωραια ηταν κριμα που δε σας γνωρισα ομως ολους. ειχε και αρκετους εκτος φορουμ και μια δυο φορες που ρωτησα ατομα επεσα σε ασχετους με το νοιζ οποτε αρκεστηκα που σε αυτους τους λιγους που γνωρισα. ηταν πολυ ωραια, ηρθα αθηνα μονο και μονο γιαυτο . και την αλλη εβδομαδα που θα ερθω για μια δουλιτσα ξερω που θα περασω το σαββατοβραδο μου!

Ένα ΜΠΡΑΒΟ σε όλα τα παιδιά κι από μένα κι εύχομαι αυτά τα events να έχουν συνέχεια στην πορεία του χρόνου με την στήριξη όλων μας...

ΥΓ...Βάλτε και κανά μπλουζάκι άλλη φορά...ή έστω κανά γαρύφαλλο στο πέτο...(εγώ φόραγα ...μούσι)...έψαχνα και τον Αντουάν (θα τον γνώριζα από το penthouse που θα κράταγε) αλλά φευ... :)

Όντως πήγε πολύ καλά!

Και σαν παίχτες και σαν κοινό το απολαύσαμε!

Ήταν ότι έπρεπε αυτό το live, γιατί τουλάχιστον σε μένα έδειξε ότι το noiz δεν είναι... οι τσακωμοί στο forum (που έγιναν χόμπυ το τελευταίο διάστημα) αλλά μια μεγάλη παρέα που ξέρει να "τα πράττει" δημιουργικά!

Καλή μας συνέχεια!

Παρόμοια θέματα

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back