Live Noiz

Φτιαξε account στο:http://www.photobucket.com/

ΑΠΟ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ GROUP ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ???
Παρακαλώ πολύ να ανέβουν στο My uploads.

Από εκεί εγώ θα φροντίσω αφού ενημερωθώ.

Απο το video μπορείς να βγάλεις μερικά stills με μπάντες και ατμόσφαιρα kid?

Επίσης θα βρούμε χώρο να το ανεβάσουμε για διανομή.

ποποοοοοοοοοοο πρέπει ναχε πολύ φάση...μπράβο βλάκα antuan!!! 8)
το χειρότερο για μένα είναι οτι δυστυχώς οι NoThinG PerSonaL ΔΕΝ θα μπορέσουν να παίξουν το επόμενο Σάββατο...

ο λόγος είναι πολύ σοβαρός...και είναι θέμα υγείας....

πραγματικά ζητάμε συγνώμη απο τα παιδιά που το διοργάνωσαν όπως και απο τα μέλη του forum. είμαστε σίγουροι ότι η ώρα μας θα καλυφθεί όμορφα απο τις υπόλοιπες ή νεες μπάντες.
Και όχι μόνο...

Thinking people society

Fadeout

NoThinG PerSonaL

αποσύρθηκαν.

Ο όρος mini festival κινδυνεύει και είμαστε στη μέση. :(

Είμαι σε δύσκολη θέση...

να πω κι εγω οτι λυπαμαι πολυ που δεν καταφερα να ερθω.....δεν το πιστευω οτι στην αθηνα γινιταν ολα αυτα , και εγω ημουν στο νησι και επαιζα σε ενα σκυλαδικο 5ης κατηγοριας.
em.icon.evil.png

σας ζηλευωωωωωωωωω!!!!!!!!!!!!!!!!

Εμείς μπορούμε να έρθουμε να παίξουμε.......

Urban Sadness Academy (Αγγλόφωνο Alternative)

Εγώ θα ήθελα να ευχαριστήσω τον Jam για την πολύτιμη χείρα βοηθείας, και τον Yameth για την ευκαιρία να ακουστούν οι The Low Budget Orchestra. Έστω και μεταξύ συγγενών και φίλων.

Τα φιλιά μου σε Takis, Blue, Npap, Taq, Elavd και τους λίγους ακόμα που μπήκαν στον κόπο να ανταποκριθούν στο κάλεσμα της μπλούζας μου (είχα γράψει το nickname, αλλά οι περισσότεροι μάλλον είχαν καταρράκτη :? ).

Τάκη τί λες τελικά για το "χρέπι" την SG;? :wink:

Ποια είναι η Βίλμα?

Παιδιά δε θέλω να σας στενοχωρήσω' date=' αλλά η Βίλμα ήρθε για τους Pettish Fish...(αλήθεια) :D[/quote']
Ηλία... μπερδεύτηκα! :lol: :lol: Μας δουλεύεις ωρέ? :lol:

Δεν παίζουν με αυτά! Δηλαδή μένει Ιωάννινα ή Αθήνα?

(Τελευταία φορά που παρεκλίνω από το thread, αλλά σόρυ... το χέρι πάει μόνο του!!! :D :D :D :D )

Δε σας δουλεύω!

Απλά η εν λόγω Βίλμα, ήρθε ως φίλη μιας γνωστής μου στο live. Μου τη σύστησε, αλλά δε συγκράτησα καν το όνομά της!!

Απλά, μετά από συζητήσεις με φίλους, συνειδητιποίησα για ποια μιλάμε και η αλήθεια έλαμψε!!!

ΚΑΙ Η ΒΙΛΜΑ ΑΚΟΥΕΙ PETTISH FISH :lol::lol::lol::lol:

YΓ: Από όσο ξέρω μένει Αθήνα... Μη με ρωτήσεις τίποτε άλλο...Δεν ξέρω! ;)

Καλά... :cry:

Δεν πειράζει! Πάντως για να μην συγκράτησες όνομα, πρέπει να έχεις πολύ ωραία γυναίκα! Εύγε! :lol: :lol:

Και πως να μην παίξεις καλά σε τέτοιο κοινό! :wink:

Τέρμα μ'αυτό!

BTW, πέρα από την όλη παρουσία σας, για άλλη μια φορά μπράβο που κατεβήκατε από τόσο μακριά για να παίξετε μισή ώρα!

Δεν πειράζει! Πάντως για να μην συγκράτησες όνομα' date=' πρέπει να έχεις πολύ ωραία γυναίκα! [/quote']
ΟΝΤΩΣ!!! :D:D:D

BTW' date=' πέρα από την όλη παρουσία σας, για άλλη μια φορά μπράβο που κατεβήκατε από τόσο μακριά για να παίξετε μισή ώρα![/quote']
Σε ευχαριστώ πολύ! ;)

Wow! σε ειδα απο μακρια αλλα ηταν πηχτρα και δεν μπορουσα να πλησιασω εκεινη τη στιγμη..

οταν μπορουσα....ειχες φυγει :? :( :?

Wow! σε ειδα απο μακρια αλλα ηταν πηχτρα και δεν μπορουσα να πλησιασω εκεινη τη στιγμη..οταν μπορουσα....ειχες φυγει :? :( :?
Όντως έφυγα στις 12:40. Ου γαρ έρχεται μόνον (το γήρας εννοώ). Θα έχουμε μάλλον την ευκαιρία να τα πούμε στην συνέχεια του event όπου υποθέτω ότι θα έρθεις.

yameth επειδη θα με βοηθησει ο antouaz_z στο να παρει το βιντεο την τελικη μορφη σιγουρα θα βγουν πολλα stills(π.χ κιθαριστας να σολαρει μεσα απο καπνο και χαμηλο φως).εχει πραγματα να κανεις.

οσον αφορα τις μπαντες του δευτερου σαββατου εμεις παιζουμε ανετα 3-4 ωρες σαν σκυλοι που μαστε, οποτε μη μασας :D

κανε λιστα ποσοι μειναμε να οργανωθουμε :wink:

και με ποια σειρα θα βγουμε και ποσο χρονο και ολα τα σχετικα.προχωραμε

LiveNoiz Part II

Αφίσα υπάρχει εδώ.

Τυπώστε Α3 ή και Α4 και κολλήστε μερικές.

Σε ότι αφορά το ποιός παίζει, αναφέρεται στο άρθρο στην πρώτη σελίδα.

Ισχύει ότι και το πρώτο Σάββατο.

Κάθε μπάντα παίζει μισή ώρα.

Η πρώτη μπάντα (Nice Price) πρέπει να βρίσκεται για soundcheck εκεί στις 7.30.

Μοιραστείτε τους ενισχυτές και τις βάσεις μεταξύ σας ώστε να μην υπάρχει πολύ πέρα-δώθε, καθώς δεν υπάρχει αποθηκευτικός χώρος, και τα όργανα του κάθε γκρουπ (κιθάρες) θα πρέπει να μπούν όταν θα παίξουν.

Καλή διασκέδαση και ελπίζω αυτή τη φορά να έρθουν όλοι αυτοί που μιλούν αλλά... Ελάτε. θα'χει πλάκα.

Σε ότι αφορά το ποιός παίζει' date=' αναφέρεται στο άρθρο στην πρώτη σελίδα. Ισχύει ότι και το πρώτο Σάββατο.[/quote']

Σε ότι αφορά το ποιός παίζει' date=' αναφέρεται στο άρθρο στην πρώτη σελίδα. Ισχύει ότι και το πρώτο Σάββατο.[/quote']
Ρωτάω γιατί από την σειρά που είχα δει για το προηγούμενο Σάββατο, υπήρχαν αλλαγές στο πώς τελικά εμφανίστηκαν τα γκρουπς.

Παρόμοια θέματα

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back