line6

alpatman

Νέο μέλος
Πόντοι
18
μια ερωτηση ,μετα απο καιρο. Σκεφτομαι να παρω τον line6 spider iii η ii ,για καλυψη μου σε προβες και κανα live ,σε ηχο hard rock-heavy. Το να εχω μια πεταλιερα μονο ,σημαινει οτι πρεπει να ψαχνω τον ηχο ξανα εκει που θα παω , το ιδιο και τα πεταλια ,και δεν ειμαι πολυ του ψαξιματος αλλα και θαχω την αβεβαιοτητα του τι ηχος θα βγει μπροστα στον εκαστοτε ενισχυτη . Με τον line 6 θα εχω τον ιδιο ηχο (με το κουβαλημα που συνεπαγεται ) ,και πολλα εφε πανω οποτε δεν θα θελω πεταλια . Υπαρχουν ενισχυτες φανταζομαι πιο 'ποιοτικοι' (π.χ vox,tech21)αλλα χωρις τα εφε που εχει ο line 6 .Αν υπαρχει καποια γνωμη ευπροσδεκτη.

αν τον εχεις ακουσει και σ'αρεσει με τα εφφε που εχει και βολευεσαι προχωρας χωρις σκεψη και καλες συναυλιες!

Εμένα μου αρέσει πολύ στυς line 6 ότι μπορείς να αποθηκεύσεις τους ήχους σου και έχει 3-4 εφφεδάκια επίσης.Αν θες ανα αγορασεις line6 θα σου πρότεινα τον spider ii 75 και άνω watt.Και ο 30 καλός είναι αλλά ο 75 έχει αρκετά καλύτερο ήχο,(και περισσότερο για τις συναυλίες),έχει 4 κανάλια για να αποθηκεύσεις και αρκετά δικά του και σου δίνουν δώρο και το πεταλάκι για να αλλάζεις ήχους

checkare και απο behringer τις αντιστοιχες κεφαλες

Εγω εχω την lx1200h που ειναι 2*60 και εχει 32 προσομοιωσεις ενισχυτων

Για την δουλεια που τον θελω (practise) με καλυπτει ανετα

Line 6 Spider II 75 ή 150 watt .....= Respect

Παρε και δεν θα μετανοιωσεις εγω ειχα τον 75αρι και πηρα τον 150αρι 2χ12!

μια ακομα ερωτηση , ξερετε ποιος φερνει τους vox valvetronix Αθηνα ?

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back