για βαρια πρεπει να παρεις μια απο τις καινουριες και εκπληκτικες hd... τις αλλες δεν τις ξερω...gpergeris είπε:απλα απο οσο εχω δει εχει παρα μα παρα πολλες επιλογες..και δεν ξερω αν θα με καλυψει γι αυτα που θελω γιατι λιγο που το εψαξα δεν ειναι για βαρια ειδη..μπορει να με και λαθος..
το πα ρε mike δεν τις ξερω τις αλλες...παντως ωραια τα βιντακια...aris 17561 είπε:για βαρια πρεπει να παρεις μια απο τις καινουριες και εκπληκτικες hd... τις αλλες δεν τις ξερω...
γιαννακη εχεις παιξει ποτε λαιβ χωρις ενυσχητη αλλα ντιρεκτ σε pa ?yannakis είπε:Αυτή τη στιγμή έχω το X3 και το Pod XT live,έχοντας ήδη περάσει από Pod2 και Pod XT στο παρελθόν. Μόνο τα καλύτερα μπορώ να πω. Δεν υπάρχει ήχος που δεν μπόρεσα να φτιάξω. Αυτό που πρέπει να έχεις υπόψη σου είναι οτι πρέπει να αξιοποιείς τη USB σύνδεση και να φτιάχνεις τους ήχους σου μέσα από το Line 6 Edit. Απίστευτα γρήγορο, εύκολο και δημιουργικό. Επίσης στο customtone.com βρίσκεις τους ήχους συγκεκριμένων τραγουδιών.
Άσε που δουλεύει μια χαρά σαν ASIO κάρτα ήχου! Όσον αφορά το hardware, παρά τα κλωτσίδια που τρώει στο live, μιλάω για το Pod XT live, δεν καταλαβαίνει μία.
Το συνιστώ αν επιφύλακτα.
Χαιρετώ, ;D
Γιάννης
Μη παρεξηγιεσαι ρε συ, δεν ειπα κατι σε 'σενα, εξαλλου καλα ειπες μιας και δεν εχεις δοκιμασει τις αλλεςaris 17561 είπε:το πα ρε mike δεν τις ξερω τις αλλες...παντως ωραια τα βιντακια...
Δεν ειναι απαγορευτικο αυτο, αμα γνωριζεις μπορεις να βγαλεις καλο ηχο οπουδηποτε (ή σχεδον οπουδηποτεgpergeris είπε:παντως απο οτι ειδα στα βιντεακια χρειαζεται ενας καλος amp ετσι...?
Άρη γεια,aris 17561 είπε:γιαννακη εχεις παιξει ποτε λαιβ χωρις ενυσχητη αλλα ντιρεκτ σε pa ?
Aν ναι σε τι μοντ το βαζεις απο πισω ? se live η studio ?
φιλε μου ειμαι απο τους τυπους αν δεις και σε παλαιοτερα ποστ μου που απεχθανοταν τις πεταλιερες κτλ... ειμαι λετρης του παιζω καρφι σε ενυσχτη... ε μπορω να πω οτι με το hd300 ειναι η πρωτη φορα που πραγματικα με εχεις εντυπωσιασει και ερχεται κοντα σε ποιοτητα τουλαχιστον για τα δικα μου αυτια στην προσωμειωση που θες να εχεις.... μιλαμε για απιστευτο μηχανημα...Miltos23 είπε:Καλημερα!
Οσον αφορα τα HD500 δεν τα εχω ψαξει καθολου,
μπορεις να μου πεις τι ακριβως εννοεις εδω ? απο που εχεις αγορασει και τι ακριβως εχεις αγορασει γιατι δεν το εχω ξαναακουσει... αν μπορεις παρεθεσε κανενα λινκ για να καταλαβω... ενδιαφερον ακουγεται...Επισης εχω αγορασει ολα τα extra πακετα και ειδικα το metal shop
τσεκαρε εδω ---> http://line6.com/modelPacks/aris 17561 είπε:μπορεις να μου πεις τι ακριβως εννοεις εδω ? απο που εχεις αγορασει και τι ακριβως εχεις αγορασει γιατι δεν το εχω ξαναακουσει... αν μπορεις παρεθεσε κανενα λινκ για να καταλαβω... ενδιαφερον ακουγεται...