pitsipitsi είπε:Κοίταξε ΑΝ υπάρχει τέτοια επιλογή στο biosΠως το βλέπω αυτό ?τώρα που απενεργοποιήσες το legacy usb support στο bios, κοίταξε αν το usb 2 δουλεύει σε full speed
pitsipitsi είπε:Κοίταξε ΑΝ υπάρχει τέτοια επιλογή στο biosΠως το βλέπω αυτό ?τώρα που απενεργοποιήσες το legacy usb support στο bios, κοίταξε αν το usb 2 δουλεύει σε full speed
tuxdrum είπε:Δεν υπάρχει ......... και έδωσα και 1000 ευρώ για αυτό το pc .......Κοίταξε ΑΝ υπάρχει τέτοια επιλογή στο biosΠως το βλέπω αυτό ?τώρα που απενεργοποιήσες το legacy usb support στο bios, κοίταξε αν το usb 2 δουλεύει σε full speed
Για να έχει δυνατότητες .......
Ωραία.....
Μπράβο μου ..... >
pitsipitsi είπε:Αν δεν έχει αυτή την επιλογή, τότε πολύ απλά την ταχύτηα την ελέγχει μόνο του. Δεν σημαίνει ότι το pc σου είναι για πέταμα.Δεν υπάρχει ......... και έδωσα και 1000 ευρώ για αυτό το pc .......Κοίταξε ΑΝ υπάρχει τέτοια επιλογή στο biosΠως το βλέπω αυτό ?τώρα που απενεργοποιήσες το legacy usb support στο bios, κοίταξε αν το usb 2 δουλεύει σε full speed
Για να έχει δυνατότητες .......
Ωραία.....
Μπράβο μου ..... >
Βάλε τώρα και τους drivers της lexicon και κάνε μερικές δοκιμές.
Ναι φίλε αλλά 2 άτομα στο noiz την έχουν και δεν δουλεύει.. να κάνουμε σφυγμομέτρηση? 66% άκυρο και 33% θετικό. Εγώ δεν έθιξα την εταιρία.. ούτε είπα οτι ξέρω, αλλά ούτε φαίνεται να ξέρεις κι εσύ κάτι περισσότερο πάνω στο θέμα. Απλά είπα τi παρατήρησα στην παραπάνω συζήτηση. Ας, βγεί ένας που την έχει ή έχει φίλο που την έχει να πεί τι γίνεται. Και απορώ με το παιδί που λέει: "τη δουλεύω με asio4all και είμαι ευχαριστημένος.." Τι ευχαριστήθηκε δηλαδή? Να ψάχνει ποιοι drivers δουλεύουν? Ειλικρινά.. Δεν είναι υποχρεωτικό να είσαι τεχνικός υπολογιστων για να κάνεις μουσική.Αν κάποιες εταιρίες το συνεχίζουν αυτό το 2008 ε, τότε φταίμε εμείς.boukaw7 είπε:Και που το ξέρεις αυτό; Την έχει φίλος μου και τη δουλεύει με τους μαμά drivers και δεν έχει κάποιο πρόβλημα!
Άρχοντας... με 900ευρώ.. Το μόνο σίγουρο είναι πως θα σε θυμηθώ αν δώσω 900! Εμένα η κάρτα μου παίζει στα 3msec και στο πρό 2ετίας λάπτοπ μου.. Μάλλον να τα πετάξω και να κάνω οτι έκανες εσύ για να είμαι βασιλιάς. Έγινα είρωνικός αλλά δεν έντεξα..guild4_1967 είπε:paidia na sas po kati ego exo tin terratec tin phase 88 rack me tin kathisterisi den mporesa na kano kati na tin glitoso plirosa kai 600 eyro tin karta kai den eixa poli alla eftane na se katastrepsi san mousiko logo xronou sto tempo an grafis synexia me kathisterisi esto ligi mpori na ginis kai axronos mousikos leo ego tora den to ksero me to myalo mou etsi opos to skeftome ego pantos brika sotiria alios pira ena 8 kanalo mixer me 300 eyro me efe pou pano sta bismata gia ta organa na exei kai bisma insert ti ginete me to insert an balis mesa to miso bisma sto insert aytomatos to kathe kanali to insert metatrepete se out kai to bazo sto in tis kartas kai etsi glitono tin kathisterisi kai akouo kai opos goustaro kai ta efe pou bazo apo tin konsola den pernane sto nuendo kai eimai poli arxontas basilias an den to exete dokimasi kanteto tha me thimithite 8)
Αφού με restart επανέρχεται είναι θέμα software και όχι της κάρτας. Ψάξε να δεις τι φταίει τώραpitsipitsi είπε:Aλλο πρόβλημα με την κάρτα ...... καινούργιο τώρα .....
Οταν μένει ένα χρονικό διάστημα ανοιχτός ο υπολογιστής ( σε 20λεπτο το υπολογίζω ) μετά παίζει μόνο από το μια μεριά ( δεν είναι θέμ ακουστικών το τσέκαρα ) )
Πρέπει να κάνω restart και τότε επανέρχετε ο ήχος και από τα δύο ηχεία
....................................
Aπό τον Δεκέμβριο προσπαθώ να φτιάξω τα πράγματα ....boukaw7 είπε:Αφού με restart επανέρχεται είναι θέμα software και όχι της κάρτας. Ψάξε να δεις τι φταίει τώραAλλο πρόβλημα με την κάρτα ...... καινούργιο τώρα .....
Οταν μένει ένα χρονικό διάστημα ανοιχτός ο υπολογιστής ( σε 20λεπτο το υπολογίζω ) μετά παίζει μόνο από το μια μεριά ( δεν είναι θέμ ακουστικών το τσέκαρα ) )
Πρέπει να κάνω restart και τότε επανέρχετε ο ήχος και από τα δύο ηχεία
....................................
Πρώτον το τι κάνω και που γράφω τι είναι δικαίωμά μου νομίζωboukas είπε:Δεν υπάρχει καμιάς μορφής επίθεση. Όταν εξάγεις όμως αβίαστα συμπεράσματα, δίχως να φταίει αυτό που εσένα σου έκατσε στραβά στο μάτι, τότε απλά σου επισημαίνεται ότι είσαι λάθος, όπως πχ όταν το έδεσες στην αρχή σχοινί κορδόνι, ότι για τα κλακ και κλικ έφταιγε η κάρτα και όχι η ρύθμιση στο pc σου που ήταν λάθος, και να δημιουργείς κοτζάμ θέματα για όλες τις εξωτερικές κάρτες ήχου. Και δυστυχώς αυτό το έκανες όχι μόνο σε αυτό το φορουμ, αλλά και σε φορουμ άσχετα με τη μουσική τεχνολογία, αλλά κομπιουτεράδικα, οδηγώντας κάποιον που δεν ξέρει σε λάθος συμπεράσματα.