- Πόντοι
- 16
Εγώ, σπούδασα όσο σπούδασα :
, ακουστική κιθάρα με Μπέρκλει, Θησαυρό μουσικών κλιμάκων κ.λ. Καμια 3ετία ηλεκτρική όμως δεν άλλαξε τίποτα στο παίξιμο μου απλα έγινε πιό έυκολο... Όλα τα βγάζω τα κομμάτια απλά μου λείπουν τεχνικές τις οποίες δεν μπορώ να μάθω... Ρώτησα λοιπόν έναν φίλο-καθηγητή και μου είπε το εξής... ''Υπάρχουν τεχνικές ηλεκτρικής φίλτατε, τις οποίες δεν μπαίνουν όλοι στον κόπο να μάθουν καθώς με καλά πεταλάκια, έναν όμορφο ενισχυτή και με αρκετό sustain στην κιθάρα τους νιώθουν υπερήρωες... Όταν βρεθούν υπο άλλες συνθήκες όμως ο ήχος ακούγεται ψιλοτζούφιος...'' Οπότε μένοντας στα λόγια του φίλου μου, σκέφτηκα το εξης (βέβαια δεν μου είπε οτι για να μάθω καλά τις τεχνικές πρέπει να πάω ωδείο), να αρχίσω μαθήματα ηλεκτρικής για τεχνικές... tapping και τέτοια, γιατί αν κάτσω να το παλεύω μόνος μου πάλι θα τα παρατήσω... Εσείς συνολικά τεχνικές μάθατε εμπειρικά ή απο ωδείο??? Αξίζει να πάω σε ωδείο για να μάθω τέχνικές??? Πρόβλημα στο να παίζω κιθάρα δεν αντιμετωπίζω κανένα απολύτως απλά για το κάτι παραπάνω βρε παιδί μου...
![Smile :) :)](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f642.png)