- Πόντοι
- 16
Επίσης τον φίλο μου δεν τον ρωτάω γιατί ήταν σκατάνθρωπος και έχουμε μαλώσει!!!!! Αυτά!!!
Σωστή η παρατήρησή σου, απλά ας γίνω πιο σαφής...από μόνα τους εννοώ ότι με την αντίστοιχη μελέτη, και με τα βιβλία-βίντεο, έρχεται και η πρόοδος..προσωπικα αρχισα να παίζω κιθάρα πριν 4 χρόνια και ποτέ δε πίστεψα οτι θα μάθω, δεν έχω κάνει ούτε ένα μάθημα, απλά επειδή σπουδάζω 10 χρόνια πιάνο έχω μάθει να δουλεύω αποτελεσματικά (χωρις αυτο να σημαίνει κ υπέρμετρα πολύ) και πλέον νιώθω ανετότατος με την ταστιέρα και καταλαβαίνω ότι προοδεύω διαρκώς (πλέον δουλευω sweep κτλ έχοντας φτάσει τα πιο απλά σε έναν καλό βαθμό κ βελτιώνοντας τα με τον καιρό και την εμπειρία).gpiad είπε:απο μονα τους χλωμο φιλε μια καλη αρχη ειναι καποιος να του δειξει καi δευτερον ας διαβασει κανενα βιβλιο+video
ρε μπας και είσαι μπλακάς να σε κάνω block?? μα που είναι αυτοί οι mods όταν τους χρειαζεσαι;; ;D ;D ;D ;D ;Dkotsos_007 είπε:64α θέλω να σκάω!!!
) θες διάβασμαααααα! ;D ;D ;Dkotsos_007 είπε:1ον φίλε με το που απαντήσω και προλάβω ίσα ίσα να κάνω ένα προυτς έχεις απαντήσει!!!!