- Πόντοι
- 198
Φίλε Panorios από την προσωπική μου εμπειρία η ποιότητα κατασκευής είναι μια χαρά. Τίποτα περίεργο, τίποτα προχειροφτιαγμένο, τέλεια ταστοδουλειά, καλό setup από τη μάνα τους, πουθενά τριξίματα στα ηλεκτρικά ή κακό βάψιμο. Φυσικά αυτό είναι κάτι που περιμένεις όταν παίρνεις ένα όργανο από κάποια χρήματα και πάνω. Ακόμη και τις epiphone να τσεκάρεις θα δεις ότι η ποιότητα κατασκευής είναι μια χαρά και τίποτα δεν μαρτυρά ξεκάθαρα τη διαφορά τιμής από τις gibson εκτός από το general feeling που μπορεί να είναι και λίγο placebo. Για ό,τι σου λέω μπορείς να βεβαιωθείς και από μόνος σου όταν δοκιμάσεις τα συγκεκριμένα όργανα.
Για εμένα προσωπικά αν δεν έχεις τα χρήματα να πάρεις les paul standard, η κιθάρα που θεωρώ value for money είναι η studio. Κάνε ένα γρήγορο search στις αγγελίες του noiz και θα δεις ότι οι τιμές των μεταχειρισμένων studio ξεκινούν από ~500 ευρώ και φτάνουν μέχρι τα ~900 αναλόγως την κατάσταση και την παλαιότητα. Ακριβώς ίδιες τιμές έχουν και οι μεταχειρισμένες american standard stratocaster/telecaster.
Για εμένα προσωπικά αν δεν έχεις τα χρήματα να πάρεις les paul standard, η κιθάρα που θεωρώ value for money είναι η studio. Κάνε ένα γρήγορο search στις αγγελίες του noiz και θα δεις ότι οι τιμές των μεταχειρισμένων studio ξεκινούν από ~500 ευρώ και φτάνουν μέχρι τα ~900 αναλόγως την κατάσταση και την παλαιότητα. Ακριβώς ίδιες τιμές έχουν και οι μεταχειρισμένες american standard stratocaster/telecaster.