- Πόντοι
- 1,168
Κι εγώ για τις studio μιλάω! Βέβαια εγώ εννοούσα τις studio του 90 που φυσικά δε συγκρίνονται με τις σημερινές!aris 17561 είπε:Οχι οχι βασικα μιλάνε για τις στουδιο τα παιδιά και όντως οι σημερινές στούντιο εχουν αναβαθμιστεί σε σχεση με μοντέλα του 08-09 κτλ . Η αντίστοιχη ποιότητα που υπήρχε στα τότε μοντέλα τωρα ειναι στα πολυ φθηνά των 400-600 ευρω που για αυτα τα λεφτα ειναι μια χαρα κιθάρακια ...
εγώ την πηρα 1290 ευρω και εδώ τιμή θωμα ...http://www.thomann.de/gr/gibson_les_paul_studio_pro_2014_hcs.htm?sid=86e1fdc946d2147da99107703a0de853 το 600 δεν παίζει εκτός εάν μιλάς για τις LPJ..metalmike είπε:Κι εγώ για τις studio μιλάω! Βέβαια εγώ εννοούσα τις studio του 90 που φυσικά δε συγκρίνονται με τις σημερινές!
vasilisgeo72 είπε:εγώ την πηρα 1290 ευρω και εδώ τιμή θωμα ...http://www.thomann.de/gr/gibson_les_paul_studio_pro_2014_hcs.htm?sid=86e1fdc946d2147da99107703a0de853 το 600 δεν παίζει εκτός εάν μιλάς για τις LPJ..
θες να μου πεις οτι πλήρωσα την θήκη 690 ευρώ......Έκτορας είπε:Αυτή που ονομάζει σήμερα η Gibson LPJ είναι η Studio του πέρυσι και του πρόπερσι. Προφανώς η Gibson αποφάσισε να κρατήσει το όνομα Studio για τα πιο ακριβά (σε σύκγριση με τις LPJ , δηλαδή) φινιρίσματα (και ίσως η άλλη διαφορά στην τιμή να οφείλεται και στην ύπαρξη σκληρής θήκης). Η ουσία της κιθάρας είναι η ίδια.
vasilisgeo72 είπε:θες να μου πεις οτι πλήρωσα την θήκη 690 ευρώ......
Μιλάει για τις LPJ σε σχέση με τις studio του 12 και του 13! Ουσιαστικά είναι το ίδιο πράγμα με άλλη ονομασία! Εσύ έχεις την pro όχι την LPJ! Τώρα γιατί η διαφορά αυτή στα χρήματα είναι άλλη συζήτηση (φινίρισμα προφανώς κλπ) ! Δεν είπε κανείς πως πήρες κακή κιθάρα, απ' ότι φαίνεται από την τιμή και το "pro" η δική σου είναι πιο πάνω από τις απλές των 600 ευρώ! Εγώ απλά ανέφερα πως οι studio του 90 δε συγκρίνονται με τις LPJ του 2014 και τις απλές studio του 12/13 (οι 2 τελευταίες είναι το ίδιο μοντέλο ακριβώς απλά με άλλη ονομασία όπως γράφω και παρακάτω)! Μη δίνεις σημασία στη συγκρισή μου, απλά πιάστηκα από ένα post και την έκανα!vasilisgeo72 είπε:θες να μου πεις οτι πλήρωσα την θήκη 690 ευρώ......
"Αυτή που ονομάζει σήμερα η Gibson LPJ είναι η ίδια Studio των 600 ευρώ του πέρυσι και του πρόπερσι που λεγόταν απλά LP Studio." όπως είπε ο φίλος Έκτορας και εμπλούτισα την πρόταση εγώ. Είναι ολόιδιες εμφανησιακά και με ολόιδια τιμή!LPJ, LPM και melody maker είναι άλλα μοντέλα και δεν έχουν έχουν καμιά σχέση με την Studio ούτε είναι οι αντικαταστατες της.
όχι δεν το είδα για το φινίρισμα και σου ζητώ συγνώμη.Έκτορας είπε:Καλά, αυτά που έγραψα για το φινίρισμα δεν τα είδες; AYTO ειναι και το μεγαλυτερο κοστος στην κατασκευή μιας Gibson (ναι, μεγαλυτερο και από τα ξύλα) και εκεί αποδίδω και την διαφορά στην τιμή. Την θήκη την πληρώσαμε και οι δυο μας, όσο ακριβώς κάνει (κανα 100-άρικο την χρεώνει μόνη της η Gibson, νομίζω).
studio λαιμός μαόνι lpj λαιμός maple έχουν κάποια διάφοραmetalmike είπε:Εγώ απλά ανέφερα πως οι studio του 90 δε συγκρίνονται με τις LPJ του 2014 και τις απλές studio του 12/13 (οι 2 τελευταίες είναι το ίδιο μοντέλο ακριβώς απλά με άλλη ονομασία όπως γράφω και παρακάτω)! Μη δίνεις σημασία στη συγκρισή μου, απλά πιάστηκα από ένα post και την έκανα!
Και καλά κάνεις. lpj δεν έχω ας μιλήσουν άλλοι η Gibson lp studio είναι μια απλοποιημένη εκδοχή της Les Paul standard και ότι συνεπάγεταιmetalmike είπε:Έχεις δίκιο! Αν και πάλι δεν αλλάζει το νόημα αυτών που ήθελα να πω!