...καλά...κόψε κάτι...υπάρχει και ο Jeff.... ;Dvagelism είπε:Προσωπικα θεωρω τον Lukather...σαν τον πιο περιεκτικο ροκ κιθαριστα αυτη τη στιγμη..
Απιστευτο ηχο εχει ο μπαγασας...
Adriano Celentano - Basta (1961)vagelism είπε:Προσωπικα θεωρω τον Lukather...σαν τον πιο περιεκτικο ροκ κιθαριστα αυτη τη στιγμη..
Απιστευτο ηχο εχει ο μπαγασας...
Νταξ...ρε Νέστορα...drummer είναι το παιδί...δεν ξέρει...Nestoras είπε:Basta
Το προσωπικά σε σώζει ;D Όταν ο Jeff Beck ακόμα κάνει συναυλίες...τέτοια λόγια δεν λέμε ;DΠροσωπικα θεωρω τον Lukather...σαν τον πιο περιεκτικο ροκ κιθαριστα αυτη τη στιγμη..
Είτε προσωπικό είτε όχι δες λίγο αυτό! (απο το 2.00 και μετα)vagelism είπε:Προσωπικα θεωρω τον Lukather...σαν τον πιο περιεκτικο ροκ κιθαριστα αυτη τη στιγμη..
Μάλλον δεν ξέρεις ποιός είναι ο Ritenour...notlrac είπε:Steve Lukather Solo....
Είναι ώρες που γίνεται τρελός παπάτζας..!
Και για να προλαβω σχόλια ειναι clinic και είναι λογικο δείτε μετά πως παίζει ο morse!
Έχω το συγκεκριμένο DVD...και είναι όλα τα λεφτά....αυτός ο παλιόγερος ο Carlton είναι ά-παι-χτοςgvour είπε:Larry Carlton & Steve Lukather Band, The Paris Concert - 2001.[/url]
Όταν έχει δίπλα τον Carlton ή τον Ritenour...δεν τον παίρνει να κάνει το καμπόσο ;D ;Dgvour είπε:Μ2 για το dvd(εννοω οτι ομοιως το χω) και εχεις απολυτο δικιο.Νομιζω οτι ο
Carlton οσο περνανε τα χρονια παιζει και καλυτερα.Ισως βεβαια μ αρεσει κι ο
τωρινος του ηχος πιο πολυ.Παντως κι ο Luke παιζει.
Thanks man...δεν το έχω και από τον Carlton αντέχω και τα blues ;D ;Dgvour είπε:Eπιτρεψε μου να σου προτεινω κι αυτο εδω το dvd Larry Carlton & the Sapphire Blues Band - Live Paris(εαν δεν το χεις ηδη βεβαια)το ποιο ειναι φοβερο επισης.Νομιζω πως εχεις λιγο ζητημα με το blues(εχω καταλαβει λαθος?) αλλα μη σε τρομαζει ο τιτλος παιζουν blues Carlton style(ειμαι σιγουρος οτι το ξερεις ηδη-ειναι προφανες οτι κανω πλακα ;D ;D ;D)
Δεν την καταλαβα την απαντηση σου ρε Νολτρακnotlrac είπε:Είτε προσωπικό είτε όχι δες λίγο αυτό! (απο το 2.00 και μετα)
Guitar Center Sessions: Steve Lukather Solo On the Music Man 25th Anniversary Guitar
Είναι ώρες που γίνεται τρελός παπάτζας..!
Και για να προλαβω σχόλια ειναι clinic και είναι λογικο δείτε μετά πως παίζει ο morse!