- Πόντοι
- 2,878
Ένα δες μόνο Μάραθε... Ποιο κομμάτι σου αφιέρωσα στο «τι μουσική ακούτε τώρα» ;D ;D ;D
Άσε ρε φίλος...δεν το ήθελα σαν παράδειγμα γιατί θα μου τη πέσει ο Αudiokostas...αλλά όχι πές μου, είναι ή δεν είναι αυτό εξέλιξη στα blues? Aπό την άλλη όμως είναι ένα κομμάτι στη (live) playlist του...Όσο πρέπει αλάτι δηλ, για να δείχνει και τις ρίζες τουTerry RoscoeBeck5 είπε:Ένα δες μόνο Μάραθε... Ποιο κομμάτι σου αφιέρωσα στο «τι μουσική ακούτε τώρα» ;D ;D ;D
Και για να μην νομίζετε ότι τα ΄χω παίξει, στο κομμάτι το σόλο το παίζει υποδειγματικά ο Lee Ritenour.Nestoras είπε:Brohers Johnson Strawberry Letter # 23
Δεν είναι άσχετο με το θέμα, αλλά ο ... σα να το παίζει καλύτερα από τον Shuggie Otis.![]()
γι αυτό λέω ότι ξέρει...Nestoras είπε:Και για να μην νομίζετε ότι τα ΄χω παίξει, στο κομμάτι το σόλο το παίζει υποδειγματικά ο Lee Ritenour.![]()
Κατ' εμέ ναι. Ο άνθρωπος «ζωγράφισε», ξεφεύγοντας όμως από την πεπατημένη, αλλά χωρίς να χάσει τον (blues) προσανατολισμό του. Όμως γουστάρω που το πήγε το θέμα, όχι ένα, αλλά πολλά βήματα παρακάτω. 8)marathon είπε:Άσε ρε φίλος...δεν το ήθελα σαν παράδειγμα γιατί θα μου τη πέσει ο Αudiokostas...αλλά όχι πές μου, είναι ή δεν είναι αυτό εξέλιξη στα blues? Aπό την άλλη όμως είναι ένα κομμάτι στη (live) playlist του...Όσο πρέπει αλάτι δηλ, για να δείχνει και τις ρίζες του![]()
γιατί ρε φίλος Admin? Γιατί πέρα από τα 3 ακκόρντα...έβαλε 5-6 ακόμα? ;D ;Dyameth είπε:αυτό είναι ροκ μπαλάντα
Αυτή την στιγμή μιλάω με τον Νέστορα και η απόφαση από κοινού είναι...yameth είπε:Ελα! Μελωδάκηδες στις θέσεις σας εσείς! Αφήστε το Blues κάτω.
Αν και εξαιρετικός ο Beck, (όπως πάντα) αυτό είναι ροκ μπαλάντα.