Latimer solo Summer lightning.

το καλύτερο σόλο θέλει και ανάλογο ήχο...

αυτό μάλλον δεν έχει.

Εχουν όμως πολλά στο snowgoose ή το moonmadness

Sahara, drafted, hymn to her, Rhayader goes to town, stationary traveller, coming of age...,.τι να πρωτοπεις απο την μπανταρα αυτη....

Δεν γίνεται συχνά αναφορά στον Andy ως κιθαρίστα, μόνο ως συνθέτη. Είναι όμως απ’ αυτούς που εύχεσαι τα σόλο του να μην τελειώσουν. Και @dimsonic έχει ήχο που σκοτώνει. Και αν έπαιζε μπλουζ πάλι θα μας σηκωνόταν η τρίχα. 

Και ηχαρα και σολαρα, πραγματι.

Εχει πολλα εξαιρετικα σολο ο τυπος. Αυτο ειναι σιγουρα απο τα καλυτερα του.

Είναι όμως απ’ αυτούς που εύχεσαι τα σόλο του να μην τελειώσουν.

Και λίγα λες. Όσο για το αν έπαιζε μπλουζ, τέτοιο παίζει συνήθως, δεν έχει παραδοσιακό χαρακτήρα βέβαια, ευτυχώς!! ?

Το συγκεκριμμένο (όπως έχω δηλώσει στο παρελθόν), μαζί με τα σόλος του Μάρτιν Μπαρ στο Aqualung και του Μπομπ Νέλσον στο Adventures in a Yorkshire landscape (Be Bop Deluxe: Live) είναι απο τις κορυφαίες οργασμικές στιγμές της ροκ-μπλουζ  κιθάρας, έχοντας ως κοινό παρανομαστή - και ιδιαιτερότητα - την αίσθηση του ανεκπλήρωτου, ακριβώς όπως το λες, εύχεσαι να μην τελειώσουν.

Και λίγα λες. Όσο για το αν έπαιζε μπλουζ, τέτοιο παίζει συνήθως, δεν έχει παραδοσιακό χαρακτήρα βέβαια, ευτυχώς!! ?

Το συγκεκριμμένο (όπως έχω δηλώσει στο παρελθόν), μαζί με τα σόλος του Μάρτιν Μπαρ στο Aqualung και του Μπομπ Νέλσον στο Adventures in a Yorkshire landscape (Be Bop Deluxe: Live) είναι απο τις κορυφαίες οργασμικές στιγμές της ροκ-μπλουζ  κιθάρας, έχοντας ως κοινό παρανομαστή - και ιδιαιτερότητα - την αίσθηση του ανεκπλήρωτου, ακριβώς όπως το λες, εύχεσαι να μην τελειώσουν.
Με τον @ez έχουμε 99% ίδια γούστα (π.χ. γουστάρουμε και οι 2 τον Danny Kustow), οπότε ήμουν σίγουρος για το post του. Και λέω 99% γιατί έχουμε διαφωνήσει μια φορά. Στους Fabulous Thundrbirds του αρέσει πιο πολύ ο Jimmie, ενώ εμένα ο Duke.

Κατσε να βγαλω σημειωματαριο...
?

Και κιθαρίστας δεν είμαι και προκατειλημμένος είμαι, ως die hard φαν των Camel (απ' τα λίγα prog γκρουπ που γουστάρω).

Παρόλα αυτά τη γνώμη μου θα την πω. Το χειρότερο σόλο του Latimer είναι καλύτερο απ' το καλύτερο σόλο του Petrucci.

Αααχ, πως μ' αρέσει να ξεκινάω φλογοπολέμους! ?

Οποιδήποτε σόλο του Latimer θα ήταν εκτός τόπου και χρόνου σε οποιοδήποτε κομμάτι των DT. Και αντιστρόφως.

Από Σικελία κατάγεται?
Ναι. Don Petrucci. Μεγάλη μαφία ο τύπος.

Οποιδήποτε σόλο του Latimer θα ήταν εκτός τόπου και χρόνου σε οποιοδήποτε κομμάτι των DT. Και αντιστρόφως.
Ρε κάνε μας τη χάρη. ?

Και τα 3 από PAF pickups. (Les Paul*2, 335). Ηλία λέει κάτι αυτό;

Δεν με λενε Ηλια, αλλα εχω την εντυπωση οτι οι διπλοι (και ειδικα οι paf) ειναι πιο musical απο τους μονους. Ειδικα σε τετοια σολο, οπου χρειαζονται παχιες και περιεκτικες νοτες, οι les paul μοιαζει να το "εχουν" πιο ευκολα.

Κατα τα αλλα, μαλλον τυχαιο που οι τρεις παιζουν με paf. 

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back