Είναι όμως απ’ αυτούς που εύχεσαι τα σόλο του να μην τελειώσουν.
μαζί με τα σόλος του Μάρτιν Μπαρ στο Aqualung και του Μπομπ Νέλσον στο Adventures in a Yorkshire landscape (Be Bop Deluxe: Live)
Με τον @ez έχουμε 99% ίδια γούστα (π.χ. γουστάρουμε και οι 2 τον Danny Kustow), οπότε ήμουν σίγουρος για το post του. Και λέω 99% γιατί έχουμε διαφωνήσει μια φορά. Στους Fabulous Thundrbirds του αρέσει πιο πολύ ο Jimmie, ενώ εμένα ο Duke.Και λίγα λες. Όσο για το αν έπαιζε μπλουζ, τέτοιο παίζει συνήθως, δεν έχει παραδοσιακό χαρακτήρα βέβαια, ευτυχώς!! ?
Το συγκεκριμμένο (όπως έχω δηλώσει στο παρελθόν), μαζί με τα σόλος του Μάρτιν Μπαρ στο Aqualung και του Μπομπ Νέλσον στο Adventures in a Yorkshire landscape (Be Bop Deluxe: Live) είναι απο τις κορυφαίες οργασμικές στιγμές της ροκ-μπλουζ κιθάρας, έχοντας ως κοινό παρανομαστή - και ιδιαιτερότητα - την αίσθηση του ανεκπλήρωτου, ακριβώς όπως το λες, εύχεσαι να μην τελειώσουν.
?Κατσε να βγαλω σημειωματαριο...
Ναι. Don Petrucci. Μεγάλη μαφία ο τύπος.Από Σικελία κατάγεται?
Ρε κάνε μας τη χάρη. ?Οποιδήποτε σόλο του Latimer θα ήταν εκτός τόπου και χρόνου σε οποιοδήποτε κομμάτι των DT. Και αντιστρόφως.
Και τα 3 από PAF pickups. (Les Paul*2, 335). Ηλία λέει κάτι αυτό;Το συγκεκριμμένο (όπως έχω δηλώσει στο παρελθόν), μαζί με τα σόλος του Μάρτιν Μπαρ στο Aqualung και του Μπομπ Νέλσον στο Adventures in a Yorkshire landscape (Be Bop Deluxe: Live) είναι απο τις κορυφαίες οργασμικές στιγμές της ροκ-μπλουζ κιθάρας, έχοντας ως κοινό παρανομαστή - και ιδιαιτερότητα - την αίσθηση του ανεκπλήρωτου, ακριβώς όπως το λες, εύχεσαι να μην τελειώσουν.