- Πόντοι
- 2,878
'74 ash το πίπουλο, διότι αν ήτο '78 ash θα έστρωνες μέση ?74αρα ash blond ,πιπουλο
'74 ash το πίπουλο, διότι αν ήτο '78 ash θα έστρωνες μέση ?74αρα ash blond ,πιπουλο
'74 ash το πίπουλο, διότι αν ήτο '78 ash θα έστρωνες μέση ?
Εννοείς ash- είσαι σίγουρος ότι δεν ήταν alder;το ελαφρύτερο p bass που έχω παίξει είναι ένα του '78
Μπα δεν ήθελα να κάνω αναφορά στο πετάλι. Προσπαθώ όμως να κάνω συλλογή από τα κλασσικά και δεν λέω έχω αρκετά.Bottom line...
Ο sir μας το έφερε... γλυκά ότι αγόρασε ένα ακόμα πετάλι ?
Όμως ο πρόλογος με την strat ήταν δεξιοτεχνικός ?
Απ όλους που είδα να παίζουν 2 ήχοι μ’ έφτιαξαν. Μια Greco Les Paul και μια Tele CS.Πολύ σωστή παρατήρηση...
Και είναι μια περίοδος, που κάποιες γιαπωνέζικες κόπιες (τονίζω το κάποιες, όχι όλες) ήταν πιο καλο- κατασκευασμένες από τις αντίστοιχες Fender και Gibson.
Εσχάτως έχω εντυπωσιαστεί από το Blues Driver. Ναι της Boss το φθηνό.
Το Geddy Lee JB που έχω είναι από τα πρώτα- '96 MIJ. Η κατασκευή του είναι "αλφάδι" και αυτό είναι understatement.Δυστυχώς υπάρχει η άποψη (κόλλημα θα έλεγα σε κάποιους) ότι οι Ιάπωνες σταμάτησαν τις καλές κατασκευές στα μέσα του '80.
Υ.Γ. Εσχάτως έχω εντυπωσιαστεί από το Blues Driver. Ναι της Boss το φθηνό.
Είναι το βασικό μου πετάλι οταν παίζω στο σπίτι, και δεν το αλλάζω με κανένα. Πάρα πολύ δυναμικό, γεμάτο, ζεστό, τέλειο για bluesy tones. Το χρησιμοποιώ με το gain λίγο μετά τη μέση, ανάλογα τον μαγνήτη.
Οφφ τοπικ αλλα παλια που γρατσουνουσα και καμια ηλεκτρικη ειχα ενα Boss Blues Driver που μου αρεσε αρκετα, και σε καποια στιγμη το modαρα με ενα κιτ (Keeley? Analogman? δε θυμαμαι) και ΑΠΟΓΕΙΩΘΗΚΕ, ειχα 2-3 φιλους μπουτικ-ο-μανεις τοτε και ειχαν παθει ολοι την πλακα τους με το Bossακι.
Εννοείς ash- είσαι σίγουρος ότι δεν ήταν alder;
Υπαρχουν τα waza και τα keeley mod, οπου έχουν βελτιώσει τον βασικό ήχο, αλλά έχουν προσθέσει κάποια έξτρα voicings. Πιθανότητα να άκουσες ένα από αυτά.
Ιδιαίτερα στις LP μιλάμε για "άλλες" κιθάρες. Τα "holy grail" όργανα είναι μιας εποχής με μαόνι Ονδούρας και έβενο.ξύλα
Η γνώμη μου για το πόσο ρόλο παίζουν τα ξύλα στον ηλεκτρικό ήχο μιας κιθάρας συμπίπτει με αυτήν το SF....Οπότε ουδέν σχόλιον!Ιδιαίτερα στις LP μιλάμε για "άλλες" κιθάρες. Τα "holy grail" όργανα είναι μιας εποχής με μαόνι Ονδούρας και έβενο.
ποιός ο λόγος να πληρώσω αδρά για μια παλιά μεταχειρισμένη κιθάρα
Δεν είχα την παραμικρή αμφιβολία ?Η γνώμη μου για το πόσο ρόλο παίζουν τα ξύλα στον ηλεκτρικό ήχο μιας κιθάρας συμπίπτει με αυτήν το SF....Οπότε ουδέν σχόλιον!
Αφτά φίλος είναι γκαπιταληστικά και να μην τα αναφέρεις...Εντάξει αν αγοράσεις την σωστή στιγμή στην κατάλληλη τιμή και μετά πουλήσεις πάλι την κατάλληλη στιγμή βγαίνει ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΑΤΟ χαρτζιλίκι.....
Εντάξει αν αγοράσεις την σωστή στιγμή στην κατάλληλη τιμή και μετά πουλήσεις πάλι την κατάλληλη στιγμή βγαίνει ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΑΤΟ χαρτζιλίκι.....
Αλλά ναι, ένα vintage όργανο είναι μια μορφή "επένδυσης"...
....Υπόψιν δεν μιλάω για εμπόριο εδώ, μιλάω για μια κιθάρα αγορασμένη για να παίζει...
Ναι το είπες, αλλά τι να κάνουμε και εμείς οι... γκαπιταληστές, δεν μπορούμε να ξεπεράσουμε το "χούι" ?Υπόψιν δεν μιλάω για εμπόριο εδώ, μιλάω για μια κιθάρα αγορασμένη για να παίζει...