Fender Classic 70's Strat + CLIPS + PICS

Λοιπόν, επειδή βλέπω ότι οι περισσότεροι κατεβάζουν το πρώτο κλιπ μόνο και αφήνουν τα άλλα (χμ, μήπως σημαίνει αυτό κάτι άραγε  ;D) προτείνω να κατεβάζετε το jam2 γιατί είναι το πιο αντιπροσωπευτικό IMHO.

Αυτά!

Με γειά την κούκλα jassemeister :). Από την περιγραφή σου (μεταξύ των δύο), αυτή που πήρες θα διάλεγα κι εγώ.  :)

(Για να μη λές, εγώ τα κατέβασα και τα 3 clips - great :) )

(Το oly white δεν μου αρέσει....καθόλου)

harilatron είπε:
Με γειά την κούκλα jassemeister :). Από την περιγραφή σου (μεταξύ των δύο), αυτή που πήρες θα διάλεγα κι εγώ.  :)

(Για να μη λές, εγώ τα κατέβασα και τα 3 clips - great :) )
Thanx!

(Το oly white δεν μου αρέσει....καθόλου)
:D :D :D

delta66 είπε:
Αμα βγει καλο το '70s φεντερονι δεν καταλαβαινει τιποτα.

ακου ενα '77 heavy ash (πανυβαρο) πανω σε ενα mkII marshall (λαμπα 50W) και vintage καμπινα 4Χ12 (25αρια) με ενα mxr microamp για μπουστερακι στο lead μερος του κομματιου.

Σχολιο : Επαιξα εξω απο το booth (γιατι η ρυθμιση στο mkII ηταν ολα τερμα εκτος του vol (6) και στο Lead στο (8).

Υπενθυμιση : επεσε κυριολεκτικα το studio (η ξυλινη επενδυση του τοιχου ξεκολησε και εσκασε κατω, 5 μετρα μηκος με 1 υψος  ::) ::))
τι groove ειναι αυτο ρε φιλε!!! μπραβο ρε μαγκα

Οσο για την classic 70 και γω ζαχαρωνω τρελλα την natural (να βλεπω τα ξυλα)

Το μεγαλο προβλημα ειναι απο τη μια το οικονομικο, και απο την αλλη εβγαλε εκεινη την CAR η rockinger και μας εχει μπλεξει πολυ ασχημα...

Η παντόφλα είναι MUST τελικά!!! ;D ;D

ΜΕ ΓΕΙΑ Jasemeister και ΚΑΛΟΠΑΙΚΤΗ!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Μεγειες Jasemeister.

Πολυ ομορφο κιθαρακι.

Καλοριζικη και καλοπαιχτη.

Μεγειές φίλε, καλόπαιχτη και πάντα ΙΣΙΑ!

Ευχαριστώ πολύ παιδιά, εύχομαι ολόψυχα όσοι ψάχνουν τη στρατ των ονείρων τους να την βρουν όπως τη βρήκα και γω (ίσως όμως πιο γρήγορα απ'τα 10 χρόνια που έκανα εγώ να τη βρω  ;D ::) )

Η παντόφλα είναι φετίχ!  :D

Πολύ ωραία κιθάρα! Καλόπαιχτη!

φτου φτου μη τη ματιάσουμε....

Με τον οίστρο που έχει πέσει με τα κλιπάκια τελευταία ζήλεψα και ανεβάζω 2 κλιπάκια με τη 70s classic από πρόσφατο jam με τα φιλαράκια μου τους Cavodoros Blue Band:

Το πρώτο κλιπ είναι το τέλος ενός jam, η κιθάρα με φρέσκιες χορδές 9άρες Daddario μέσα από το NS Wah του Jam, το Ibanez TS7 πάνω στον λαμπάτο Geloso ο οποίος έχει modαριστεί σε 34 Watt.

Το δεύτερο κλιπ είναι ένα κομμάτι απ'το Phantom of the Opera των Iron Maiden, αυτή τη φορά χωρίς το wha. H δεύτερη κιθάρα είναι μια Epi LP Gothic μέσα από Rocktron Rampage πάνω σε 100άρη ANAX (όχι το δικό μου).

Enjoy!  ;)

Καλά ρε Maister.... σε σκεφτομαι απο την μιά εσύ με την "Olympic White" και από την άλλη εγώ με την "Non more Black"....... θα έχει πλάκα.....

Καλόπαιχτη....

καλοπαιξιμη!

ετσι ετσι ασπρη ασπρη!  ;D

ελα τα γιαουρτιααααααααα.......  ;D  ;D  ;D

Strats_on_chair.jpg

Thanx guys για τις ευχές και πάλι! Για jammin πάντως, I'm just a pm away  ;)

Παρόμοια θέματα

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back