- Πόντοι
- 1,688
77 ειναιΉ και '78... είχε πέσει ένα JB στα χέρια μου και ο ήχος ήταν εξαιρετικός. Αλλά ήθελες γερανό, ήταν ασήκωτο. Δεν υπήρχε περίπτωση να βγεις να παίξεις με αυτό...
το διορθωσα
77 ειναιΉ και '78... είχε πέσει ένα JB στα χέρια μου και ο ήχος ήταν εξαιρετικός. Αλλά ήθελες γερανό, ήταν ασήκωτο. Δεν υπήρχε περίπτωση να βγεις να παίξεις με αυτό...
Το καιρό εκείνο (late '70s) μόνο heavy ashΜόνο αμανήταν swamp ash ήταν αλαφρά.
Το 1ο το κίτρινο.Πήρες το κλασικό ή το άλλο με την επιλογή για compressed ήχο?
Αφού και ο @Superfunkξυπνησε και παίρνει στρατ.Λοιπόν μάγκες, δύο απανωτά θέματα για strat.
Έχω καιρό να δω για tele.
Μην μας ματιάσω βέβαια ...
Αυτό να το πεις μόλις γυρίσει ο SF από τις διακοπές του ?Έχω καιρό να δω για tele.
Έχει tele με swamp ash από 3,5 μέχρι 4,5 κιλά, μιλώ για ίδιο μοντελο.
Αφού και ο @Superfunkξυπνησε και παίρνει στρατ.
Πολύ σωστή παρατήρηση...κάποιες εποχές (70ς Fender & Norlin Gibson) κουβαλάνε πολλά στην καμπούρα τους και δικαίως, καλές κιθάρες όμως βρίσκεις σε κάθε εποχή.
Και είναι μια περίοδος, που κάποιες γιαπωνέζικες κόπιες (τονίζω το κάποιες, όχι όλες) ήταν πιο καλο- κατασκευασμένες από τις αντίστοιχες Fender και Gibson.
Ναι, τουλάχιστον για κάποιες, αλλά δεν αποτυπώθηκε (ποτέ) στις τιμές τους.Εξ' ου και η δημοφιλία που τις ακολουθεί ως τώρα ...
δεν αποτυπώθηκε (ποτέ) στις τιμές τους.
Σοβαρά; Δεν το έχω πάρει χαμπάρι...Δεν συμφωνώ Τέρρυ μου.
Εδώ έχουν φτάσει κάποιες Edwards να πουλιούνται ακριβότερα από το ανάλογο μοντέλο Gibson.
Για μετάχειρες μιλάω βέβαια.
...καλές κιθάρες όμως βρίσκεις σε κάθε εποχή.
...Οι Ιάπωνες (σε μεγάλο βαθμό) είναι οι "αφανείς ήρωες" στην οργανοποιία.
Μήπως τελικά δεν είναι τόσο κακές όσο λένε;
Say no more... Alder. Τα ash ήταν για... μασίστες ?78αρα alder παναλαφρη
Say no more... Alder. Τα ash ήταν για... μασίστες ?
ΥΓ: Λείπεις και έχουν κάνει πάρτι οι στρατοκαστεράκιδες