- Πόντοι
- 6
Γιατί όχι?Ναι αγαπητοί συνφορουμίτες θα ήθελα να ξέρω αν μπορώ να το κάνω ή υπάρχει κίνδυνος να ψήσω κανένα τελικό ή δεν ξέρω και εγώ τι άλλο με τις συχνότητες που θα βγαίνουν απο το λαπτοπ.Θα ήθελα να επεξεργάζομαι το σήμα μου με το ableton και να το στέλνω πάλι στο return.Οι λόγοι είναι 1ον να γλιτώσω το στίσε ξεστίσε των παρελκόμενων του laptop (ηχεία κονσόλες κτλ) 2ον να γλιτωσω λεφτά απο την αγορά πεταλιών που υπάρχουν ήδη σε VST) και 3ον απλα δεν υπαρχουν ολα τα vst που κανονικά χρεισιμοποιώ σε πετάλια.
Συγνώμη αν η ερώτηση μου παίρνει όσκαρ βλακείας <<θα μου πειτε ρε μεγαλε εσύ είσαι ο έξυπνος και εμείς οι βλάκες που εχουμε φάει περιουσίες σε πετάλια>>.Αλλά αν δεν ρωτήσεις δεν μαθαίνεις, και προσπαθώ να αποφύγω το αν δεν κάψεις δεν μαθαίνεις.Αν παίζει ρόλο ο ενισχυτής μου είναι ένας Mesa lonestar special.
Συγνώμη αν η ερώτηση μου παίρνει όσκαρ βλακείας <<θα μου πειτε ρε μεγαλε εσύ είσαι ο έξυπνος και εμείς οι βλάκες που εχουμε φάει περιουσίες σε πετάλια>>.Αλλά αν δεν ρωτήσεις δεν μαθαίνεις, και προσπαθώ να αποφύγω το αν δεν κάψεις δεν μαθαίνεις.Αν παίζει ρόλο ο ενισχυτής μου είναι ένας Mesa lonestar special.
Τελευταία επεξεργασία από moderator: